ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από της 7 έως και της 13 Σεπτεμβρίου)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά θετικά για τον οικονομικό σας τομέα. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις. Τώρα είναι καιρός να διευθετήσετε παλιές οικονομικές εκκρεμότητες. Η θετική όψη ήλιου-Δία, μπορεί να επιλύσει πολλά από τα θέματά σας. Με τον πλανήτη Άρη ανάδρομο, μπορείτε να κάνετε πολλές σκέψεις, ώστε να βγείτε από τις παλιές υποθέσεις που σας κυρίευαν το μυαλό. Ο Ποσειδώνας μπερδεύει τις οικονομικές σας συναλλαγές, με τρίτα πρόσωπα. Γι’ αυτό και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί αυτές τις ημέρες. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, σας έχουν ανάγκη. Προς το τέλος της εβδομάδας, με τον Δία ορθόδρομο πλέον, ευνοήστε στον επαγγελματικός σας τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι γεμάτο αλλαγές και ανανεώσεις στο πρόγραμμά σας. Τώρα τα προσωπικά σας θέματα, μπορούν να συζητηθούν. Η θετική όψη Ήλιου-Δία, σας βγάζει από τις δύσκολες καταστάσεις και σας ευνοεί απίστευτα. Ίσως δυσανασχετείτε με τα ζητήματα της υγείας και της εργασία σας. Τώρα το οικογενειακός σας περιβάλλον, χρειάζεται την προσοχή του. Σκέφτεστε πολλά γύρω από το κοντινό σας περιβάλλον και αυτό σας τρώει αρκετό  χρόνο. Προς το τέλος της εβδομάδας με την ορθόδρομη πορεία του Δία, πολλά πράγματα θα μπορούσαν να μπούνε σε φάση εκκίνησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά γεμάτη μηνύματα, λόγω της ευνοϊκής θέσης του Ερμή από τον Ζυγό.  Τώρα έχετε την εύνοια των άστρων, για την προώθηση των σχεδίων σας. Ήλιος και Δίας συνεργάζονται για να βοηθήσουν να επιλύσετε, πολλά από τα ζητήματα που σας απασχολούν. Με την ανάδρομη πορεία του Άρη, θα υπάρξουν ορισμένες καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Τώρα είναι οι ημέρες, για εύνοια επαγγελματικών και οικονομικών θεμάτων. Με την ορθόδρομη πορεία του Δία, πολλά θα μπορούσαν να μπούνε σε φάση εκκίνησης. Τα συναισθηματικά σας ζητήματα, θα σας απασχολήσουν έντονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινά με την θετική εύνοια στον οικονομικό σας τομέα. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, σας είναι δίπλα σας και σας συμπαραστέκονται. Οικονομικά και σχέσεις, τώρα θα μπορούσαν να προχωρήσουν, καθώς ο Ήλιος και ο Δίας, θα βρίσκονται το πλευρό σας. Προσοχή όμως, στις παρορμητικές σας αποφάσεις, μην σας κοστίσουν αργότερα. Θα έχετε αυτές τις ημέρες έμπνευση και διορατικότητα.  Η ανάδρομη πορεία του Άρη, θα σας δημιουργήσει προβλήματα. Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε διαμάχες, καθώς θα αρπάζεστε με το παραμικρό.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια,  με την είσοδο του Ερμή στον Ζυγό, θα έχετε αρκετή κινητικότητα.  Επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα διευθετούνται, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Ήλιος σε συνεργασία με τον Δία, ευνοεί τα οικονομικά σας σχέδια. Η ανάδρομη πορεία του Άρη, θα καθυστερήσει αρκετές από τις υποθέσεις που είχατε σχεδιάσει κατά νου. Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας, βάλθηκαν να σας τρελάνουν, αφού οι ψευδαισθήσεις θα κυριεύουν συνεχώς το μυαλό σας. Αυτές τις ημέρες οι οικονομικές σας συναλλαγές, θα χρειαστούν το ενδιαφέρον σας. Τώρα με την ορθή πορεία του Δία, πολλά θα μπορούσαν να προχωρήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, το ξεκίνημα της εβδομάδας, σας βρίσκει αρκετά αγχωμένους στον οικονομικό σας τομέα. Τώρα είναι η ώρα να φέρετε εις πέρας υποθέσεις νομικών ζητημάτων, αλλά και ταξιδιωτικών θεμάτων. Η θετικότατη όψη Ήλιου-Δία θα σας απογειώσει, εκεί που δεν το περιμένατε. Η ανάδρομη πορεία του Άρη, θα φέρει κάποιες μικροκαθυστερήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν, ωστόσο θα είναι περαστικές. Την προσοχή σας σε οικονομικά θέματα. Μείνετε προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους σας. Προσοχή, καραδοκούν και παραπλανητικές καταστάσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, τα ερωτικά σας συναπαντήματα, αλλά και η απόκτηση παιδιών θα είναι στα πρώτες σας βλέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η εβδομάδα ξεκινά με την θετική εύνοια των οικονομικών σας θεμάτων. Οι καταστάσεις που θα προκύψουν, θα είναι σταθερές, αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε. Η θετική όψη Ήλιου-Δία, φέρει θετικότητα στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Η ανάδρομη πορεία του Άρη, θα δημιουργήσει κάποιες μικροεντάσεις στο κοντινό σας περιβάλλον, ωστόσο προσπαθήστε να μην αναμιχθείτε σε αυτές. Την προσοχή σας, σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν εξαπατήσεις. Τα οικονομικά και προσωπικά ζητήματα, θα πρέπει να έχουν την προσοχή σας. Με την ορθόδρομη πορεία του Δία, θα διευθετηθούν πολλές καταστάσεις, που σας προβλημάτιζαν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή δόση παρασκηνίου, κάτι για το οποίο που θα πρέπει να μεριμνήσετε. Τα συναισθηματικά σας ζητήματα, καθώς και τα εργασιακά σας, θα σας απασχολήσουν θετικά. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.  Ο Ήλιος σε συνεργασία με τον Δία, θα σας φέρει τύχη στον επαγγελματικό σας τομέα. Η ανάδρομη πορεία του Άρη, θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε τις καταστάσεις που σας «ροκάνιζαν» το μυαλό. Προσοχή όμως στις ψευδαισθήσεις, που θα μπορούσε να σας δημιουργήσει ο Ποσειδώνας. Προσοχή όμως και στις ανατρεπτικές καταστάσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, η ορθόδρομη πορεία του Δία, θα σας «σώσει» από πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου τοξοτάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας, σας βρίσκει αρκετά θετικούς σε θέματα υγείας, αλλά και εργασίας. Την προσοχή σας όμως, στις οικονομικές σας συναλλαγές. Ήλιος και Δίας, βάλθηκαν να σας τρελάνουν, αφού η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Η ανάδρομη πορεία του Άρη, σας φέρνει ορισμένες καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Την προσοχή σας σε εξαπατήσεις και στις συναλλαγές σας με τρίτα πρόσωπα. Με την ορθόδρομη πορεία του Δία, πολλά από τα ζητήματά σας βρίσκουν την επίλυση που αναζητούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, οι οικονομικές σας συναλλαγές  θα σας απασχολήσουν έντονα αυτό το διάστημα. Ήλιος και Δίας, σας προσφέρουν πολλές ευκαιρίες. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις. Η ανάδρομη πορεία του Άρη, σας κάνει πισωγυρίσματα, περί των οικογενειακών σας θεμάτων. Οι καθυστερήσεις είναι πρώτων πυλών. Προσοχή σε μικροεξαπατήσεις. Ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας, έχουν την ανάγκη σας. Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον. Τα εμπόδια που δημιουργήθηκαν, λόγω ανάδρομης πορείας Άρη, τώρα με την ορθόδρομη πορεία του Δία, θα μπορούσαν να πάρουν ένα τέλος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει θετικούς τόσο σε οικογενειακά σας ζητήματα, όσο και σε περιουσιακά. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, σας συμπαραστέκονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ευνοϊκή όψη Ήλιου-Δία, θα βελτιώσει πολλές καταστάσεις. Η ανάδρομη πορεία του Άρη, σας κάνει να ξανασκέφτεστε μισοτελειωμένες καταστάσεις. Η όψη με τον Ποσειδώνα, θα μπορούσε να σας φέρει κάποιες παραπλανητικές καταστάσεις, ωστόσο θα πρέπει να είστε αρκετά υποψιασμένοι και να τις αποφύγετε. Το απρόσμενο καραδοκεί. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, έχουν την ανάγκη σας. Τώρα η ορθόδρομη πορεία του Δία, θα διορθώσει πολλά.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου ψαράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι θετικό, όσον αφορά τον τομέα των σχέσεων. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, βρίσκονται στο πλευρό σας. Τώρα, μπορείτε να βρείτε τις λύσει ς, που επιθυμείτε. Η ανάδρομη πορεία του Άρη φέρνει ορισμένες καθυστερήσεις. Προσοχή στις εξαπατήσεις, αλλά και στις λαθεμένες εκτιμήσεις. Αποφύγετε αυτές τις ημέρες, τις οικονομικές σας συναλλαγές, με τρίτα πρόσωπα. Τα επαγγελματικά και κοινωνικά σας ζητήματα, βρίσκουν την ανταπόκριση που χρειάζονται και εσείς μένετε απόλυτα ικανοποιημένοι, αφού η ορθόδρομη πορεία του Δία, θα είναι σε αυτούς τους τομείς.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο