ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από 21, έως και της 27 Σεπτεμβρίου 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει με αρκετή δόση παρεξηγήσεων στο προσκήνιο. Γι’ αυτό προσπαθήστε να είναι σαφής με τους γύρω σας. Στα συναισθηματικά σας, είστε λιγάκι μπερδεμένοι, γι’ αυτό μείνετε προσγειωμένοι και αφήστε τα θέματα αυτά, για κάπου παρακάτω. Προσοχή και στην βιασύνη, αυτές τις ημέρες, μην γίνουν κάποια λάθη… Αυτό το διάστημα, μην καταπιέζετε αγαπημένα σας πρόσωπα. Προς το τέλος της εβδομάδας, με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, τα οικονομικά σας ζητήματα, θα «αναταραχθούν».

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας θα φέρει κάποια μικρομπερδεματάκια, κυρίως στον τομέα της επικοινωνίας. Γι’ αυτό μην υπερβάλλεται, αφού η δυσαρμονικές όψεις Ερμή-Πλούτωνα και Ερμή-Κρόνου, δυσχεραίνουν τις καταστάσεις αυτές και θα πρέπει να μείνετε αρκετά προσγειωμένοι. Τα συναισθηματικά σας, αλλά και τα οικονομικά σας θέματα, θα χρειαστούν το άμεσο ενδιαφέρον σας. Τώρα μπορείτε να βρείτε τις λύσεις που επιθυμείται. Προς το τέλος της εβδομάδας, η κοινωνικότητά σας, θα είναι ανεβασμένη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σίγουρα η επικοινωνία δεν ευνοείται, γι’ αυτό δείξτε την ανάλογη προσοχή. Τα οικονομικο-συναισθηματικά σας ζητήματα, θα χρειαστούν μεθοδικότητα και θα σας απασχολήσουν έντονα. Αυτές τις ημέρες, προσπαθήστε να μην αναμιχθείτε σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να σας προσκαλέσουν μικρο-εντάσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, θέματα υγείας και εργασίας, θα σας απασχολήσουν κατά κάποιο τρόπο, κυρίως λόγω της παρουσίας του Ερμή στον Σκορπιό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινά  με αρκετά νευράκια, γι’ αυτό προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Στην συνέχεια όμως, η διάθεσή σας φτιάχνει, βλέπετε τα γεγονότα με πιο θετική ματιά. Τα οικογενειακά σας ζητήματα, έρχονται στο προσκήνιο.  Δείξτε την ανάλογη προσοχή. Μείνετε ωστόσο προσγειωμένοι στις καταστάσεις που προκύπτουν και αποφύγετε-με κάθε τρόπο-να πάρετε τα ρίσκα σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, πολλά από τα προβλήματά σας, θα μπορούσαν να βρουν τις λύσεις που επιθυμείτε.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι λιγάκι πιεστικό, για τους περισσότερους από εσάς. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, οι συναισθηματικές σας νύχτες, θα “πάρουν φωτιά”. Προσέξτε μόνο αυτές τις ημέρες, μην αποφασίσετε να αναμιχθείτε σε καταστάσεις, που θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν μεγάλες εντάσεις. Τώρα είναι κοντά σας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο σύντροφός σας και οι συνεργάτες σας, σας έχουν ανάγκη. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, τα οικογενειακά σας…«υπερτονίζονται».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, το ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι λιγάκι δύστροπο, αφού η επικοινωνία δεν ευνοείται και τόσο. Μείνετε προσγειωμένοι στις καταστάσεις που προκύπτουν και όλα θα πάνε καλά. Ερμής και Κρόνος, δυσκολεύουν κάπως την καθημερινότητά σας, αλλά θα είναι περαστικά. Τα οικονομικά σας, θα χρειαστούν την άμεση προσοχή σας, αυτές τις ημέρες. Θα υπάρξουν μικροκαθυστερήσεις, ωστόσο θα είναι παροδικές. Η υγεία και η εργασία σας, θα απασχολήσουν κατά κάποιο τρόπο. Ο Ερμής από τον Σκορπιό, θα αλλάξει τα δεδομένα στην ζωή σας. Τώρα θα κάνετε τις «αναλύσεις», που επιθυμείτε.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας, τονίζει έντονα τα οικογενειακά σας ζητήματα. Δείξτε την ανάλογη προσοχή. Προσέξτε τους μικρότερους της οικογένειας. Ο Ερμής σε συνδυασμό με τον Άρη, θα σας φέρει αντιμέτωπους, με κάποιες δυσκολίες στον τομέα των οικονομικών και αρκετές μικροεντάσεις. Εσείς προσπαθήστε-με τον τρόπο που ξέρετε-να τις αποφύγετε. Μετ’ έπειτα θα μπορούσατε να δείτε τις καταστάσεις με πιο θετική ματιά, αφού η Αφροδίτη σας φέρνει στο προσκήνιο αγαπημένα πρόσωπα. Προς το τέλος της εβδομάδας, κρατήστε τις καταστάσεις «μυστικές»… Ο Ερμής από τον Σκορπιό, θα δώσει «φτερά» στον οικονομικό σας τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, το ξεκίνημα της εβδομάδας θα υπάρξουν αρκετοί κόλακες, τους οποίους και θα πρέπει να αποφύγετε. Μείνετε ωστόσο προσγειωμένοι και χαλαρώστε. Ο Ερμής σε συνδυασμό με τον Κρόνο, δεν ευνοεί και τόσο τον οικονομικό σας τομέα. Δείξτε την ανάλογη προσοχή. Τώρα είναι η ώρα, να ζυγίσετε τις καταστάσεις και να λάβετε τις αποφάσεις σας. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, έχουν την ανάγκη σας. Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον. Μην προσπαθήσετε να αναμιχθείτε σε καταστάσεις εντάσεων. Προς το τέλος της εβδομάδας, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας, σας κάνει πιο επικοινωνιακούς από ποτέ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας δεν είναι και τόσο θετικό, κυρίως στον τομέα της επικοινωνίας. Τα συναισθηματικά σας ζητήματα-αυτές τις ημέρες-βαίνουν πολύ θετικά. Τα οικονομικά σας ωστόσο θα χρειαστούν την προσοχή σας. Διαμάχες πολλές, θα είναι στο προσκήνιο των συζητήσεών σας, γι’ αυτό αποφύγετέ τες με κάθε τρόπο. Οι σχέσεις με τους γύρω σας, αλλά και οι συνεργάτες σας, θα σας απασχολήσουν έντονα. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, θα σας είναι μαζί σας, εάν τους το ζητήσετε. Προς το τέλος της εβδομάδας, πολλά θα μπορούσαν να ειπωθούν πίσω από την πλάτη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι κάπως δύστροπο για εσάς, αφού τα επαγγελματικά σας ζητήματα, βρίσκονται σε «τεντωμένο σχοινί». Οι οικονομικο-συναισθηματικές σας αναζητήσεις, θα πρέπει να πατούν γερά στην γη. Προσοχή στις παρεξηγήσεις και τα λάθη. Μείνετε προσγειωμένοι στις καταστάσεις που δημιουργούνται, όπως εσείς γνωρίζετε καλύτερα και μην υπερβάλλετε. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, σας κάνει αρκετά επικοινωνιακούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ο Ερμής σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα, θα φέρει κάποιες μικροκαθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Άτομα του κοντινού σας περίγυρου, γοητεύονται από εσάς. Η είσοδος του Ήλιου στον Ζυγό, σας φέρνει θετικά μηνύματα. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που προκύπτουν. Θα υπάρξουν κάποιες ημέρες, που δεν σας πάνε και τόσο, αλλά θα είναι για λίγες ημέρες. Λόγω των δυσαρμονικών όψεων που δημιουργούνται, δεν ευνοείτε και τόσο ο τομέας της επικοινωνίας. Μείνετε αρκετά χαλαροί και κάπου παρακάτω τα πράγματα θα διαφοροποιηθούν. Με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό, έρχονται θετικά νέα, για τα επαγγελματικά σας ζητήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας δεν είναι και τόσο ευνοϊκό για συμφωνίες. Τα συναισθηματικά σας ζητήματα, σας απασχολούν ολοένα και περισσότερο, ωστόσο θα πρέπει να είστε αρκετά προσγειωμένοι και να μην υπερβάλλετε.  Η επικοινωνία αυτές τις ημέρες, “βάλλεται”. Αφήστε τις καταστάσεις, για κάπου παρακάτω. Τα οικονομικά σας θέματα, θα απασχολήσουν με κάθε τρόπο. Ο εργασιακός σας χώρος, σας κάνει να μην μπορείτε να πάρετε ανάσα. Χαλαρώστε και ζυγίστε τα θέματά σας. Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό, ευνοεί παντός είδους επαφές.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο