ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από 28 Σεπτεμβρίου, έως και της 4 Οκτωβρίου)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετό άγχος, καθώς τα ζητήματα στον επαγγελματικό σας τομέα, σας προβληματίζουν ιδιαίτερα. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας, σας απασχολούν με κάθε τρόπο. Προσπαθήστε να προστατευτείτε από τις… «κακοτοπιές». Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και αφορά κυρίως το Ά δεκαήμερο των εκπροσώπων, θα σας υπενθυμίσει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, που αναμένονται να «δοκιμαστούν». Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο, σας τονίζει ζητήματα υγεία και εργασίας. Τώρα είναι η ώρα για σημαντικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η εβδομάδα ξεκινά θετικά στον συναισθηματικό κυρίως τομέα. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, βρίσκονται δίπλα σας και σας συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο. Ο Κρόνος σε δυσαρμονία με τον Άρη φέρνουν δυσκολίες, γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε αρκετά προσεκτικοί. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού, σας βρίσκει αρκετά μπερδεμένους. Ζητήματα υγείας και εργασίας, απαιτούν το ενδιαφέρον σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο, ευνοείστε στον τομέα των «στενών» σχέσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά αρκετά δραστήρια στον ερωτικό κυρίως τομέα. Η δυσαρμονική ωστόσο όψη μεταξύ Κρόνου και Άρη, δυσκολεύουν τις καταστάσεις γύρω σας. Η έμπνευση και η διορατικότητά σας, θα είναι αυξημένη. Η Πανσέληνος στον Κριό, σας μπερδεύει ακόμη περισσότερο, αφού στους περισσότερους από εσάς, δημιουργεί αρκετούς προβληματισμούς. Μην προσπαθήσετε να εμπλακείτε σε εντάσεις. Οικογένεια και ακίνητη περιουσία, θα σας απασχολήσουν έντονα αυτή την περίοδο. Ο εργασιακός σας τομέας, θα χρειαστεί την προσοχή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινά με το βλέμμα σας να είναι «καρφωμένο» στον συναισθηματικό σας κυρίως τομέα. Εκεί συμβαίνουν αρκετά μπερδέματα, τα οποία θα χρειαστεί να ξεμπλέξετε. Η δυσαρμονική όψη Άρη-Κρόνου, σας «προειδοποιεί» να προσέξετε. Μην αναμιχθείτε σε καταστάσεις, που θα μπορούσαν να σας εμπλέξουν σε διαμάχες. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Κριού, θα χρειαστούν αρκετή δόση προσοχής, τα επαγγελματικά σας κυρίως ζητήματα. Η οικογένειά σας, «απαιτεί» το ενδιαφέρον σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στην παρθένο, θα ευνοηθεί πολύ ο τομέας της επικοινωνίας.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα σας προτρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί, στον συναισθηματικό σας κυρίως τομέα. Η δυσαρμονία που προκύπτει, σας υπενθυμίζει πως θα πρέπει να προφυλαχθείτε, από καταστάσεις που σας «περιτριγυρίζουν», πολύ στενά το τελευταίο διάστημα. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείτε στον Κριό, σας δημιουργεί αρκετά μπερδέματα, ωστόσο νέα ξεκινήματα είναι «πρώτων πυλών». Μείνετε χαλαροί και προσγειωμένοι. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, θα έχετε θετικά μηνύματα, κυρίως στον εργασιακός σας χώρο, αλλά και τον χώρο της υγείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά θετικά, στον ερωτικό σας κυρίως τομέα. Ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας, βρίσκονται στο πλευρό σας. Τώρα με την ορθή πλέον πορεία του Κρόνου, τα πράγματα προχωρούν καλύτερα. Σκεφτείτε τις καταστάσεις που προκύπτουν και έπειτα λάβετε τις κατάλληλες αποφάσεις. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείτε στον Κριό, φέρνει στην επιφάνεια οικονομικές σας υποθέσεις. Καλός οιωνός της εβδομάδας…. η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας. Ερωτικά και οικονομικά, θα ευνοηθούν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τώρα τα σχέδιά σας, θα μπορούσαν να πάρουν «σάρκα και οστά». Οι αλλαγές είναι «πρώτων πυλών».

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι κάπως σκεπτικό, όσον αφορά τις συναισθηματικές καταστάσεις, που σας τραβούν το ενδιαφέρον. Επικρατούν αρκετές δυσκολίες, ωστόσο ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας, σας βοηθούν με κάθε τρόπο. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείτε στον Κριό(που βρίσκετε απέναντί σας), θα σας προβληματίσει, τόσο σε θέματα συνεργασιών, όσο και αυτών των σχέσεων. Προσοχή, μην αποκαλυφθούν τα ζητήματα, που είχατε προωθήσει «κάτω απ’ το τραπέζι». Χαλαρώστε και μην εκρήγνυστε.  Ο οικονομικός σας τομέας, θα χρειαστεί την προσοχή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά κάπως μπερδεμένα, με τα συναισθηματικά κυρίως ζητήματα. Τομείς όπως υγεία, εργασία, αλλά και αυτών των σχέσεων, απαιτούν την προσοχή τους. Τώρα θέματα που είχαν μπει προσωρινά στον «πάγο», τώρα θα μπορούσαν να προχωρήσουν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Πανσέληνος στον Κριό, επηρεάζει υγεία και εργασία, γι’ αυτό γίνετε αρκετά προσεκτικοί. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, σας συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο. Ο σύντροφός σας, σας έχει ανάγκη. Μείνετε δίπλα του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας κρίνεται κάπως «ακατάλληλο», για συναισθητικές σας κυρίως συζητήσεις. Η δυσαρμονική όψη Άρη-Κρόνου, είναι άκρως επικίνδυνη, γι’ αυτό θα χρειαστεί αρκετή προσοχή. Οικογένεια, αλλά και ακίνητη περιουσία, θα σας απασχολήσουν εντονότερα αυτό το διάστημα. Ο Άρης από τον Κριό, σας τονίζει έντονα τον δυναμισμό σας. Χαλαρώστε και μείνετε αρκετά προσγειωμένοι. Ο επαγγελματικός σας τομέας, σας απασχολεί έντονα το τελευταίο διάστημα, γι’ αυτό δείξτε τον ενδιαφέρον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας, σας δυσκολεύει τον συναισθηματικό σας κυρίως «κόσμο». Δυσκολίες ωστόσο αναμένονται να σας παρουσιαστούν, ωστόσο θα είναι παροδικές. Η ορθή πλέον πορεία του Κρόνου, προωθεί τις καταστάσεις, που έμειναν στάσιμες εδώ και καιρό. Η Πανσέληνος από τον Κριό, επηρεάζει την οικογενειακή σας ζωή. Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον. Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο, θα ευνοήσει την συναισθηματική σας ζωή. Ταξίδια και σπουδές, προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικό από εσάς, καθώς μετακινήσεις και συζητήσεις που κάνετε με τρίτα πρόσωπα, μπορούν πολύ εύκολα να πάρουν «φωτιά». Θα πρέπει ακόμη να εστιάσετε την προσοχή σας και στον οικονομικό σας τομέα. Πιθανόν να δημιουργηθούν εξαπατήσεις και λάθη, γι’ αυτό και θα πρέπει να είστε αρκετά προετοιμασμένοι. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείτε στον Κριό, σας φέρνει αρκετούς προβληματισμούς. Άρης και Κρόνος σας «ταρακουνούν», αλλά εσείς θα πρέπει να μείνετε προσγειωμένοι, στις καταστάσεις που προκύπτουν. Οικογενειακές υποθέσεις, θα τραβήξουν την προσοχή σας, αυτό το διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως «βαριά», στον συναισθηματικό σας κυρίως «κόσμο».  Η δυσαρμονική όψη Άρη-Κρόνου, σας προτείνει να είστε αρκετά προσγειωμένοι και να αποφύγετε τα ρίσκα. Η διάθεσή σας, έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, το τελευταίο κυρίως διάστημα. Η πανσέληνος από τον Κριό, εστιάζει το ενδιαφέρον σας, στον οικονομικό σας κυρίως τομέα. Προσπαθήστε να κάνετε οικονομία, ώστε να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο, ευνοεί τις σχέσεις. Άτομα του κοντινού σας περίγυρου, βρίσκονται δίπλα σας και σας συμπαραστέκονται.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο