ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από της 5, έως και της 11 Οκτωβρίου 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά θετικά για τον οικονομικό σας τομέα, καθώς τώρα πολλά ζητήματα, θα μπορούσαν να μπούνε σε φάση εκκίνησης.  Αυτές τις ημέρες θα κάνετε αρκετές επαφές, οι οποίες θα σας φανούν χρήσιμες. Προσοχή όμως , η δυσαρμονική όψη του Ερμή από τον Σκορπιό, θα μπορούσε θα σας φέρει αναπάντεχες αλλαγές, οι ποίες θα ανατρέψουν το καθημερινό σας πρόγραμμά. Τα οικογενειακά σας θέματα, θα σας απασχολήσουν, από κάθε άποψη. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε αυτές τις υποθέσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, έχουν την ανάγκη σας. Δείξτε το ενδιαφέρον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η εβδομάδα ξεκινά με το ενδιαφέρον σας να εστιάζεται σε προσωπικά σας ζητήματα. Εκεί, κάντε τις ανάλογες εκκινήσεις. Τα οικονομικά σας, όλο και σας απασχολούν. Προσπαθήστε να τα διευθετήσετε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σχέσεις και συνεργασίες, έρχονται στο προσκήνιο. Δείξτε ψυχραιμία, καθώς πολλά θα μπορούσαν να ανατραπούν. Η δυσαρμονική όψη μεταξύ Άρη και Πλούτωνα, δυσκολεύει τις καταστάσεις. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, έχουν την ανάγκη σας. Δείξτε το ενδιαφέρον σας και μην τους αμελείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά με το ενδιαφέρον σας να εστιάζεται στα οικονομικά σας. Οι προσωπικές σας-ωστόσο-υποθέσεις, έρχονται στο προσκήνιο. Προσοχή γιατί ο Ερμής σε συνδυασμό με τον Ουρανό, θα μπορούσε να ανατρέψει πολλές καταστάσεις. Ο Άρης και ο Πλούτωνας, δυσκολεύουν τα πράγματα. Ένα οικογενειακό σας ζήτημα, ή ένα θέμα ακίνητης περιουσίας, θα σας απασχολήσει έντονα, αυτές τις ημέρες. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσγειωμένοι, καθώς μπορεί να κάνετε υπερβολές και να σας αποβούν επιζήμιες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινά με θετικά, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που σας προσφέρονται στο έπακρον. Μείνετε ωστόσο προσγειωμένοι και μην υπερβάλλετε, ξαφνικά. Η δυσαρμονική όψη μεταξύ Ερμή-Ουρανού, φέρνει απρόβλεπτα γεγονότα στον δρόμο σας. Την προσοχή σας όμως, μην αποκαλυφθούν μυστικές καταστάσεις. Τώρα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Προστατεύστε τα οικονομικά σας ζητήματα. Η ευνοϊκή όψη Αφροδίτης-Ουρανού, θα είναι απρόσμενα καλή-σε οικονομικο-συναισθηματικό επίπεδο-για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδιακού.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά με νέες καταστάσεις στο πρόγραμμά σας, γεγονός που σας ευνοεί επαγγελματικά. Η δυσαρμονία μεταξύ Ερμή και Ουρανού, θα μπορούσε να φέρει πολλές αλλαγές στο πρόγραμμά σας. Κινηθείτε μεθοδικά. Άτομα του φιλικού σας χώρου, σας στηρίζουν. Με την ευνοϊκή όψη μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού, ένα οικονομικο-συναισθηματικός σας ζήτημα, θα μπορούσε να πάρει ευχάριστη τροπή. Μείνετε προσγειωμένοι και μην υπερβάλλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά αρκετά ευχάριστα, για τους εκπροσώπους κυρίως του Γ’ δεκαημέρου. Προσπαθήστε ωστόσο να μετριάσετε τον λόγο σας, καθώς πολλοί θα μπορούσαν να παρεξηγηθούν από εσάς. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε καταστάσεις, που θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν ένταση. Αυτές τις ημέρες προσπαθήστε να καθυστερήσετε τα θέματα που σας απασχολούν, καθώς δεν είναι ώρα για σημαντικές αποφάσεις. Η ευνοϊκή όψη Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνει ερωτικά συναπαντήματα, στον δρόμο σας. Τα οικονομικά σας ευνοούνται με κάθε τρόπο, ωστόσο μείνετε αρκετά προσγειωμένοι.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως δυναμικά, αφού είστε έτοιμοι να τα βάλετε με όλους και με όλα. Η επικοινωνία ευνοείται, ωστόσο μείνετε προσγειωμένοι και χαλαρώστε. Η δυσαρμονία μεταξύ Ερμή και Ουρανού, φέρνει πολλές ανατροπές, σε επαγγελματικό-οικονομικό επίπεδο. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, σας στηρίζουν. Η δυσαρμονία μεταξύ Άρη και Πλούτωνα, θα μπορούσε θα σας εμπλέξει σε διαμάχες. Αποφύγετέ  τες, με κάθε τρόπο. Τώρα είναι η ώρα να κινηθείτε μυστικά. Κάντε το προσεκτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά με το ενδιαφέρον σας να εστιάζετε σε σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν. Είναι η ώρα για σοβαρές αποφάσεις. Τα οικονομικο-συναισθηματικά σας θέματα, σας κινούν το ενδιαφέρον. Εκεί θα μπορούσαν να συμβούν πολλές ανατροπές. Προσπαθήστε αυτές τις ημέρες να είστε αρκετά χαλαροί, καθώς είστε έτοιμοι να πάρετε φωτιά και να διαλύσετε τα πάντα στο πέρασμά σας. Άτομα του κοντινού σας περίγυρου, σας συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας, εστιάζει το ενδιαφέρον σας, σε οικονομικά ζητήματα. Ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας, έχουν την ανάγκη σας. Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον. Προσπαθήστε ωστόσο, να είστε αρκετά προσγειωμένοι και χαλαροί. Σύντροφος και συνεργάτες, βάλθηκαν να σας αλλάξουν την γνώμη, σε πολλά από όσα σκεφτόσασταν μέχρι πρότινος. Μην εμπλέκετε τα οικονομικά σας θέματα, με αυτούς. Μην αποφασίσετε να επαναστατήσετε χωρίς λόγο, γιατί θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Τώρα είναι η ώρα να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, ωστόσο μην υπερβάλλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά με πολλά από τα ζητήματά σας-που είχαν μπει στον πάγο-, να ξεκινούν και να παίρνουν τον δρόμο τους. Τα επαγγελματικά σας θέματα, σας απασχολούν ολοένα και περισσότερο. Προσέξτε γιατί εκεί πολλά θα μπορούσαν να ανατραπούν και να παιχτούν. Η υγεία και η εργασία, είναι δυο τομείς που ευνοούνται. Αξιοποιήστε τους. Η δυσαρμονία μεταξύ Άρη και Πλούτωνα, δυσκολεύει τις καταστάσεις στον συναισθηματικό σας τομέα. Τώρα θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες, τις οποίες και θα πρέπει  να αξιοποιήσετε, πολύ προσεκτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η εβδομάδα ξεκινά αρκετά θετικά για τους περισσότερους από εσάς, αφού ο συναισθηματικός σας τομέας, ευνοείτε απίστευτα. Η επικοινωνία αυτές τις ημέρες θα είναι στα φόρτε της. Η δυσαρμονική ωστόσο όψη μεταξύ  Ερμή και Ουρανού, θα μπορούσε να φέρει απρόσμενες αλλαγές, γι’ αυτό μείνετε ψύχραιμοι. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, έχουν την ανάγκη σας. Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον. Αυτές τις ημέρες, τόσο οι μετακινήσεις, όσο και οι συζητήσεις που θα κάνετε με τους άλλους, θα είναι στο «κόκκινο». Δείξτε την ανάλογη προσοχή. Αποφύγετε τις διαμάχες, με κάθε τρόπο. Η ευνοϊκή όψη μεταξύ Αφροδίτης-Ουρανού, έρχεται να σας αποζημιώσει, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η εβδομάδα ξεκινά θετικά, καθώς άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος σας στηρίζουν. Ένα οικογενειακό σας ζήτημα, δεν θα μπορούσε να έχει ευχάριστη τροπή, γι’ αυτό μείνετε αρκετά ψύχραιμοι. Αυτές τις ημέρες, θα ασχοληθείτε έντονα με αυτό το ζήτημα. Πολλά ωστόσο θα μπορούσαν να ανατραπούν, γι’ αυτό μην επαναπαύεστε στους αρχικούς σας σχεδιασμούς. Τώρα δεν είναι καιρός για να ρισκάρετε. Μείνετε προσγειωμένοι και αποφασίστε κάπου παρακάτω. Η υγεία και η εργασία, θα σας απασχολήσουν έντονα. Δείξτε την ανάλογη προσοχή. Η Αφροδίτη σας ευνοεί συναισθηματικά, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που σας παρουσιάζονται.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο