ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από της 12, έως και της 18 Οκτωβρίου 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με το βλέμμα σας να είναι στραμμένο στον οικονομικό σας τομέα. Τα επαγγελματικά σας επίσης σας απασχολούν έντονα, ωστόσο προσέξτε μην είστε τόσο παρορμητικοί. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, αναμοχλεύει καταστάσεις των οικονομικών και των σχέσεων. Η Νέα Σελήνη απ’ την άλλη, σας βοηθά να κάνετε μια νέα αρχή, σε αυτούς τους τομείς. Θα χρειαστεί να προσέξετε λάθη και παρανοήσεις, που θα μπορούσαν να προκύψουν. Προς το τέλος της εβδομάδας, άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, έχουν την ανάγκη σας, γι’ αυτό δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την φράση «οι λεπτομέρειες να κάνουν την διαφορά», σε ότι κι αν τολμήσετε να κάνετε. Κινηθείτε απλά μεθοδικά. Προσέξτε λιγάκι παραπάνω, θέματα υγείας, εργασίας , αλλά και αυτά των οικογενειακών ζητήματων. Τα περισσότερα με κάποιο τρόπο, έρχονται στο προσκήνιο. Η Νέα Σελήνη απ’ τον Ζυγό, οδηγεί σε νέες καταστάσεις στην ζωή σας. Η δυσαρμονία απ’ την άλλη, μεταξύ Σελήνης και Ουρανού, φέρνει ξαφνικά ζητήματα, προς επίλυση. Μείνετε προσγειωμένοι και χαλαρώστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά ευνοϊκά για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδιακού. Η οικογένειά σας, σας απασχολεί ολοένα και περισσότερο. Με την ανάδρομη πλέον πορεία του Ερμή, θέματα υγείας και εργασίας, διαφοροποιούνται. Άτομα του κοντινού σας χώρου, αναζητούν την παρουσία σας. Πολλά από τα ζητήματά σας, θα μπορούσαν αν προχωρήσουν, ωστόσο με προσεκτικά βήματα. Αυτές τις ημέρες πολλά θα μπορούσαν να αλλάξουν, γι’ αυτό κρατήστε μικρό καλάθι. Προς το τέλος της εβδομάδας, μην πιστέψετε σε ψευδαισθήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινά ενθαρρυντικά, για τους περισσότερους, αφού μία έμπνευση που θα έχετε, θα σας οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα. Θα προσέξετε λιγάκι παραπάνω, τις διαμάχες που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν, με τρίτα πρόσωπα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, σας κάνει να αναθεωρείτε πολλά στην ζωή σας, που μέχρι τώρα δεν πιστεύατε καν, ότι θα μπορούσατε να είναι έτσι. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, ευνοεί την οικογενειακή σας ζωή. Προστατεύστε τους κοντινού σας ανθρώπους, με τους οποίους μοιράζεστε τα πάντα.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά θετικά, τόσο για τον οικονομικό σας τομέα, όσο και για ζητήματα της υγείας. Μην είστε όμως πολύ παρορμητικοί, αλλά προσγειωμένοι στις καταστάσεις που δημιουργούνται. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, σας κάνει να αναθεωρείτε τις απόψεις, περί των οικογενειακών θεμάτων, αλλά και αυτές των ακινήτων σας. Η Νέα Σελήνη απ’ τον Ζυγό, δεν είναι και τόσο ενθαρρυντική για νέα ξεκινήματα, ωστόσο έρχεται η επίλυση καταστάσεων που επιθυμείτε, με αργό και καθοριστικό τρόπο. Η οικογένειά σας, σας απασχολεί με εντατικό ρυθμό, ωστόσο αποφύγετε να εμπλακείτε σε καταστάσεις, που θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν ένταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι άκρως ενθαρρυντικό, κυρίως σε ζητήματα «καρδιάς», αφού πολλά θα μπορούσαν να πάρουν τον δρόμο τους. Η ανάδρομη ωστόσο πορεία του Ερμή, θα φέρει κάποιες μικροκαθυστερήσεις και παρανοήσεις. Ήλιος και Πλούτωνας, σας φέρνουν δυσκολίες, σε οικονομικά κυρίως ζητήματα. Η Νέα Σελήνη απ’ τον Ζυγό, είναι ουδέτερη, γι’ αυτό μην υπερβάλλετε. Αυτές τις ημέρες, κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, έρχονται κοντά σας, για να σας δείξουν το ενδιαφέρον τους. Ανταποκριθείτε. Την προσοχή σας ωστόσο, θα πρέπει να επιδείξετε στον οικονομικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η εβδομάδα ξεκινά χαλαρά, καθώς ένα οικογενειακό σας ζήτημα, παίρνει τον δρόμο που επιθυμούσατε. Ο Ήλιος και ο Άρης, σας «τσιτώνουν»- κάποιες φορές- τα νεύρα, ωστόσο αποφύγετε να εμπλακείτε σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Τα συναισθηματικά σας ζητήματα, βαίνουν πολύ καλά, ωστόσο με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα αλλάξουν πολλά θέματα, έτσι ξαφνικά. Μείνετε προσγειωμένοι και όλα θα τακτοποιηθούν. Τα οικονομικά σας ζητήματα-αυτή την περίοδο-, βρίσκονται συνεχώς στο μυαλό σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, προσπαθήστε να κρατήσετε-κάποια από τα σχέδιά σας-μυστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά με θετικότητα και εύνοια, σε πολλούς τομείς. Μείνετε ωστόσο προσγειωμένοι-σε επαγγελματικό και συναισθηματικό τομέα-και όλα θα πάνε καλά. Άλλωστε είναι οι τομείς, που σας τραβήξουν την προσοχή σας, για αρκετό διάστημα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα φέρει καθυστερήσεις σε κάποια ζητήματά σας, ωστόσο-κάπου παρακάτω-ενδέχεται να πράγματα να προχωρήσουν σε κανονικούς ρυθμούς. Με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό, επηρεάζονται τα βαθύτερα συναισθηματικά σας ζητήματα, γι’ αυτό δείξτε την ανάλογη προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά θετικά για τους περισσότερους, αφού οι συναντήσεις που θα πραγματοποιήσετε, θα σας φτιάξουν την διάθεση. Θα προσέξετε λιγάκι, αυτά που λέτε σε τρίτα πρόσωπα, αλλά και τον τρόπο που τα λέτε, γιατί θα μπορούσε να είστε αρκετά καυστικοί και αυτό να επηρεάσει πολλές καταστάσεις. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, φέρνει κάποιες μικροκαθυστερήσεις, σε κάποια από τα ζητήματά σας. Η επικοινωνία σας με τους άλλους, γίνεται με δυσκολία, ωστόσο αφήστε τα σημαντικά γεγονότα για κάπου παρακάτω. Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού, θα μπορούσε να αλλάξει πολλά από τα δεδομένα σας, γι’ αυτό μην επαναπαύεστε. Τα επαγγελματικά, αλλά και τα προσωπικά σας θέματα, θα χρειαστούν την άμεση προσοχή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά με τις γλυκές συναντήσεις -στην ζωή σας-να είναι πρώτων πυλών. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, σας κάνει να αναθεωρείτε πολλές καταστάσεις. Τα επαγγελματικά σας ζητήματα, κινούνται με ευνοϊκό τρόπο. Προσέξτε ωστόσο να είναι χαλαροί και καθόλου παρορμητικοί στις αποφάσεις σας, καθώς οι συνθήκες, δεν ευνοούν κάτι τέτοιο. Τα Νέα ξεκινήματα, δεν θα έχουν την ανταπόκριση που περιμένατε, γι’ αυτό αφήστε τις καταστάσεις για αργότερα. Προς το τέλος της εβδομάδας, άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, έχουν την ανάγκη σας, γι’ αυτό δείξτε το ενδιαφέρον σας, εκεί που χρειάζεται. Προσοχή σε λάθη και εξαπατήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η εβδομάδα ξεκινά με τις αλλαγές-σε οικονομικό-επαγγελματικά κυρίως ζητήματα-να είναι πρώτων πυλών. Επειδή πρόκειται για ημέρες ανατροπών, μείνετε προσγειωμένοι στις αποφάσεις σας και αρκετά χαλαροί. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, ωστόσο θα είναι περαστικές. Τα επαγγελματικά και τα συναισθηματικά σας σχέδια, απαιτούν την προσοχή σας. Θα συμβούν πολλές αλλαγές. Πάρτε ωστόσο τις οριστικές σας αποφάσεις, κάπου παρακάτω. Οι σχέσεις σας με τους άλλους, θα είναι το φλέγον ζήτημα, που θα σας απασχολήσει έντονα, για αρκετό διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η εβδομάδα ξεκινά ευνοϊκά, για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδιακού. Τα οικονομικά σας ζητήματα, θα χρειαστούν βελτίωση, γι’ αυτό δείξτε την προσοχή σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα φέρει κάποια μικροεμπόδια στα σχέδιά σας, γι’ αυτό αφήστε τις καταστάσεις για αργότερα. Η Νέα Σελήνη από τον Ζυγό, δεν είναι διόλου θετική για εσάς, αφού τα νέα ξεκινήματα που επιθυμείτε στην ζωή σας, θα καθυστερήσουν. Προς το τέλος τις εβδομάδας, θα πρέπει να προσέξετε τις παρανοήσεις και τα λάθη που ενδέχεται να προκύψουν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο