ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από 19, έως και της 25 Οκτωβρίου 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως ουδέτερα για εσάς, αφού επιτάσσει να είστε πολύ προσγειωμένοι στις απόψεις σας, καθώς το απρόβλεπτο καραδοκεί μπροστά σας. Αυτό το διάστημα, θα χρειαστεί να επιδείξετε προσοχή, στον οικονομικό σας τομέα. Κάτι από τα παλιά, θα σας γεμίσει με αισιοδοξία. Τα επαγγελματικά σας, παίρνουν μια διαφορετική τροπή. Αφροδίτη και Κρόνος, έρχονται για να σταθεροποιήσουν, σχέσεις και συνεργασίες σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, άτομα του κοντινού σας περίγυρου, σας συμπαραστέκονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετό άγχος, καθώς ένα νομικό ζήτημα, σας μπλοκάρει την διάθεσή σας. Αποφύγετε ωστόσο να αναμειχθείτε σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν ένταση, τόσο με σύντροφο, όσο και με τους συνεργάτες σας. Κάτι από το παρελθόν(λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή), επανέρχεται σε σας. Τώρα είναι η ώρα, να μην κάνετε πίσω και να προχωρήσετε τις καταστάσεις που επιθυμείτε. Αφροδίτη και Κρόνος, σταθεροποιούν πολλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά με απρόσμενες καταστάσεις, τόσο στον οικονομικό τομέα, όσο και αυτών των σχέσεων. Κάτι από τα παλιά επανέρχεται και σας “χτυπά την πόρτα”. Τα οικονομικά σας βαίνουν καλώς και αυτό σας χαροποιεί ιδιαιτέρως. Η υγεία και η εργασία σας, βρίσκουν τις λύσεις, σε προβλήματα που σας ταλαιπωρούσαν μέχρι πρότινος. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, είναι μαζί σας και σας στηρίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινά αρκετά θετικά για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδιακού, αφού υπόσχεται πολλά. Παλιές υποθέσεις, έρχονται για να επιλυθούν. Άτομα του οικογενειακού, αλλά και φιλικού σας περιβάλλοντος, σας θέλουν κοντά τους. Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον. Ένα ζήτημα οικονομικού περιεχομένου, θα γίνει αντικείμενο πολλών συζητήσεων, από μέρους σας. Μείνετε προσγειωμένοι και χαλαροί και όλα θα διορθωθούν.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά με μία δόση υπερβολής από μέρους σας. Μείνετε προσγειωμένοι και αρκετά προσεκτικοί, σε ότι κι αν επιχειρήσετε να κάνετε. Τα οικογενειακά σας, σας απασχολούν ολοένα και περισσότερο. Τώρα είναι καιρός για..οικογενειακές λύσεις»! Αφροδίτη και Πλούτωνας, φέρνει τύχη στον επαγγελματικο-οικονομικό σας τομέα. Ζητήματα υγείας και εργασίας, θα σας τραβήξουν την προσοχή. Αυτές τις ημέρες, η έμπνευσή σας θα είναι ισχυρή. Προσπαθήστε να είστε αληθινή στις απόψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά με τις σκέψεις να είναι στραμμένες, στην οικογενειακή σας ζωή. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, φέρνει στο προσκήνιο παλιές καταστάσεις. Τώρα είναι η ώρα για …πολλές σταθεροποιήσεις ζητημάτων. Αποφύγετε ωστόσο να εμπλακείτε σε καταστάσεις, που θα μπορούσαν να σας χαλάσουν την διάθεση. Αφροδίτη και Κρόνος, θα σας  φέρουν την σταθερότητα, τόσο στον τομέα των σχέσεων, όσο και αυτών των συνεργασιών. Προς το τέλος της εβδομάδας, προσπαθήστε να είστε κοντά, στα άτομα που σας χρειάζονται.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η εβδομάδα ξεκινά με την προσοχή σας να είναι προσηλωμένη προς τις καθημερινές καταστάσεις που βιώνετε, μέσα από μία γερή δόση ρουτίνας. Θα πρέπει ωστόσο να προσέξετε, τα λάθη που θα μπορούσαν να συμβούν, ώστε να προσπαθούσατε να προνοήσετε τις καταστάσεις, ως ένα βαθμό και να τις αποφύγετε. Αφροδίτη και Πλούτωνας, ανανεώνουν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, με θετικές προοπτικές. Η οικογένειά σας, έρχεται κατά κάποιο τρόπο στο προσκήνιο. Τώρα είναι η ώρα, να έρθετε σε επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα, με τα οποία είχατε αρκετό καιρό να ειδωθείτε. Απλά, όσο μπορείτε κρατήστε τα σχέδιά σας «μυστικά»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η νέα εβδομάδα ξεκινά με αρκετές παρανοήσεις και λάθη, που θα μπορούσαν να γίνουν(λόγω του ανάδρομου Ερμή),γι’ αυτό δείξτε την προσοχή σας. Πολλές απρόοπτες καταστάσεις θα μπορούσαν να σας συμβούν, κυρίως σε οικονομικο-συναισθηματικό επίπεδο. Παλιά ερωτικά σκιρτήματα, έρχονται για να σας… «φουντώσουν»! Τώρα είναι η ώρα, για να λάβετε αρκετά μηνύματα. Προσοχή όμως, μην κοινοποιείται τα θέματά σας. Μια σχέση ή μια συνεργασία, θα μπορούσε να πάρει ένα χαρακτήρα σταθερότητας. Προς το τέλος της εβδομάδας, μην αναμειχθείτε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετά θετικές προοπτικές, σε ότι κι αν επιχειρήσετε να κάνετε. Λόγω όμως της ανάδρομης πορείας του Ερμή, μην αποφασίσετε να ξεκινήσετε και τόσο σοβαρές υποθέσεις. Ένα επαγγελματικό σας ζήτημα, θα μπορούσε να πάρει απρόσμενη τροπή. Τα οικονομικά σας ζητήματα, θα μπορούσαν να προχωρήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά πάντοτε με μία δόση προσοχής. Αφροδίτη και Κρόνος, σταθεροποιεί σχέσεις και συνεργασίες. Κρατήστε τα σχέδιά σας μυστικά και μην τα αποκαλύπτετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά με μία δόση ταλαιπωρίας, κυρίως σε διαδικαστικά θέματα που σας απασχολούν. Μην αποφασίσετε να μπείτε σε διαμάχες. Μείνετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και δεχτείτε την στήριξη που σας προσφέρουν απλόχερα. Τώρα είναι καιρός, για.. «συναισθηματικά μπερδέματα». Αφροδίτης και Κρόνος, σταθεροποιεί σχέσεις και συνεργασίες. Επωφεληθείτε! Με θετικές σκέψεις, πολλά θα μπορούσαν να ξεκαθαρίσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοοάκια, η εβδομάδα ξεκινά θετικά, για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδιακού, αρκεί να μείνετε προσγειωμένοι στα θέλω σας. Απρόβλεπτες καταστάσεις, θα μπορούσαν να συμβούν στον επαγγελματικό σας χώρο. Κάτι από τα παλιά, έρχεται να σας «αναστατώσει» ευχάριστα! Προσπαθήστε να κρατήσετε πολλά από τα ζητήματά σας «κρυφά», γιατί υπάρχουν αρκετοί κόλακες που σας παραμονεύουν. Αφροδίτη και Κρόνος, σας φέρνουν τύχη στον οικονομικό σας τομέα. Τα συναισθηματικά ζητήματα,  έρχονται για να επιλυθούν. Τώρα ο επαγγελματικός σας χώρος, θα σας απασχολήσει, με κάθε τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με οικονομικούς προβληματισμούς. Κρατήστε τους, μακριά από τρίτα πρόσωπα. Τώρα έρχονται παλιές καταστάσεις, για τυχόν προς επίλυση. Θα μπορούσαν παράλληλα, να δημιουργηθούν και καινούργιες καταστάσεις, αρκεί εσείς να είστε συνεπείς σε ότι κι αν τους «τάζετε». Αφροδίτη και Κρόνος, ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες. Τα προσωπικά σα ζητήματα, θα σας απασχολήσουν έντονα, για αρκετό ακόμη διάστημα. Προσπαθήστε να βρείτε τις λύσεις που αναζητάτε. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα γίνουν πολλές επαφές.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο