ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από τις 26 Οκτωβρίου, έως και τη 1η Νοεμβρίου 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή δόση έμπνευσης. Η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και αφήνει πίσω σας, τα θέματα που σας επηρέαζαν σε έντονο χαρακτήρα, όπως υγείας και εργασίας. Ο Ερμής ωστόσο από τον Σκορπιό, αλλάζει τα δεδομένα στα οικονομικά σας. Οι σχέσεις σας αναθερμαίνονται και αυτό σας χαροποιεί. Μην είστε όμως τόσο παρορμητικοί και βιαστικοί στις αποφάσεις σας. Δείτε τις καταστάσεις που σας συμβαίνουν, με περισσότερη ψυχραιμία. Η Πανσέληνος από τον Ταύρο, φέρνει απρόσμενες αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η εβδομάδα ξεκινά αρκετά θετικά, για τους περισσότερους, αφού θα κάνετε πολλές συναντήσεις, με αγαπημένα πρόσωπα. Αυτές τις ημέρες, θα μπορούσατε να πετύχετε πολλά από τα σχέδιά σας, που είχατε κατά νου. Το εργασιακό σας περιβάλλον θα επηρεαστεί, με την ανάδρομη κυρίως πορεία του Ερμή από τον Ζυγό. Η Αφροδίτη επίσης από τον ζυγό, επηρεάζει και τον τομέα της υγείας σας. Προσέξτε, μην αποκαλυφθούν μυστικά σας ζητήματα. Η επικείμενη Πανσέληνος στον Ταύρο, φέρνει απρόσμενες αλλαγές στο πρόγραμμά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας, θα είναι αρκετά διαισθητικό. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό, φέρνει ερωτικές «αναταράξεις». Αυτές τις ημέρες, θα επηρεαστούν-σε κάποιο βαθμό-, οι σχέσεις με τους γύρω σας. Δείξτε την προσοχή σας. Μην προσπαθήσετε να αναμειχθείτε σε καταστάσεις, που θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν μικροεντάσεις. Η Πανσέληνος στον Ταύρο σε συνδυασμό με τον Ουρανό, θα φέρει πολλές ανατροπές στο πρόγραμμά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινά αρκετά χαλαρά και ανέμελα. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό, “ζεσταίνει” την ατμόσφαιρα. Ο Ερμής επίσης από τον Ζυγό, σας κάνει να έχετε δεύτερες σκέψεις, στον οικογενειακό σας κυρίως χώρο. Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να δείτε τα πράγματα αρκετά ψύχραιμα, αφού οι εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, είναι πρώτων πυλών. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Ταύρο, θα φέρει ανατροπές.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά αρκετά διαισθητικά. Ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον Ζυγό και αναθεωρείτε πολλές από τις καταστάσεις, που είχατε βάλει στο πρόγραμμά σας. Αυτές τις ημέρες, είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται στους γύρω σας. Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει πολλές αναπάντεχες αλλαγές. Επιδείξτε ψυχραιμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά αρκετά θετικά, για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδιακού. Μείνετε προσγειωμένοι και αποφύγετε τις εξαπατήσεις, που θα μπορούσαν να προκύψουν. Ερμής και Αφροδίτη από τον Ζυγό, επαναφέρει οικονομικές εκκρεμότητες. Δείξτε ενδιαφέρον στον τομέα της υγείας σας. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου, σας προτρέπει να μην αναμειχθείτε σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν εντάσεις. Οι απρόσμενες αλλαγές, είναι πρώτων πυλών.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια,  το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι γεμάτο έμπνευση και διορατικότητα. Τώρα έρχονται λύσεις, σε θέματα κυρίως υγείας και εργασίας. Ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιό σας, πράγμα που σημαίνει πως παλιές καταστάσεις έρχονται-κατά κάποιο τρόπο- στο προσκήνιο.  Αυτές τις ημέρες θα έχετε πολλές επαφές, τόσο με τον σύντροφό σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Τα οικονομικά σας ζητήματα, θα χρειαστούν το ενδιαφέρον σας, αφού η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Ταύρο, δεν είναι και τόσο ευνοϊκή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά αρκετά ζεστά, αφού είστε με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Τα ερωτικά σας βαίνουν θαυμάσια και αυτό σας χαροποιεί. Ο Ερμής από τον Ζυγό, θα φέρει κάποιο μικρο-εμπόδια, αλλά και αυτά θα είναι περαστικά. Η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, φέρει πολλές συζητήσεις, από άλλα όμως άτομα. Προσέξτε… μην γίνετε αντικείμενο σχολιασμού; Θα χρειαστεί να χαλαρώσετε στον εργασιακό σας χώρο. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Ταύρο και είναι απέναντί σας, σας αλλάζει πολλά θέματα και αυτό… δεν σας αρέσει και τόσο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά με τον ενδιαφέρον σας να στρέφεται σε θέματα οικογένειας και σπιτιού. Οι καταστάσεις αυτές, έρχονται αυτό το διάστημα στο προσκήνιο. Ερμής από το Ζυγό και αυτό σημαίνει πως θα έχετε πολλές αλλαγές να διαχειριστείτε. Αυτές τις ημέρες, τα αγαπημένα σας άτομα βρίσκονται στο πλευρό σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και μην αφήσετε τον θυμό σας να κυριεύσει την σκέψη σας. Προσοχή στην Πανσέληνο, που δυναμιτίζει τέτοιου είδους καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά αρκετά κοινωνικά, για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδιακού. Θα έχτε αρκετή έμπνευση και διορατικότητα. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που σας παρουσιάζονται. Ο επαγγελματικός σας χώρος επηρεάζεται. Δείξτε την ανάλογη προσοχή. Η οικογένειά σας, σας απασχολεί ολοένα και περισσότερο. Προσπαθήστε να βρείτε τις λύσεις που απαιτούνται. Μην εμπλακείτε σε διαμάχες. Η Πανσέληνος, θα ανατρέψει πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η εβδομάδα ξεκινά αρκετά διαισθητικά. Τα οικονομικά σας, βαίνουν αρκετά θετικά και αυτό σας χαροποιεί ιδιαιτέρως. Ερμής και Αφροδίτη από τον Ζυγό, σας υπόσχονται πολλές συναντήσεις, αλλά και… ταξίδια στο πρόγραμμά σας. Τώρα είναι η ώρα για σοβαρές καταστάσεις. Μείνετε προσγειωμένοι και σκεφτείτε καλά τις καταστάσεις που σας παρουσιάζονται. Μην είστε παρορμητικοί στην λήψη των αποφάσεών σας. Πάρτε τες, κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Η Πανσέληνος από τον Ταύρο, φέρνει πολλές αλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας, σας βρίσκει αρκετά σκεπτικούς, κυρίως στον ερωτικό τομέα. Μην εμπιστεύεται όσα σας τάζουν αυτό το διάστημα, γιατί θα «πέσετε από τα σύννεφα» απότομα. Ερμής και Αφροδίτη από τον Ζυγό, σας αλλάζουν τα δεδομένα. Τα οικονομικά σας ζητήματα, σας απασχολούν ολοένα και περισσότερο το τελευταίο διάστημα. Οι συναισθηματικές σας καταστάσεις αλλάζουν, γι’ αυτό μείνετε αρκετά ψύχραιμοι. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνει πολλές ανατροπές. Προσέξτε την δημιουργία νέων καταστάσεων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο