ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ-ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ-(Νέα Εβδομάδα, από 9 έως 15 Νοεμβρίου 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με τα νεύρα σας να είναι λιγάκι τσιτωμένα, γι’ αυτό χαλαρώστε. Ο οραματισμός και η διαίσθηση, θα βρίσκεται στα ύψη. Οι οικονομικές προκλήσεις, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται πιο μεθοδικά. Ίσως θα πρέπει να κινηθείτε προσγειωμένα, αποφεύγοντας κάθε ρίσκο. Αυτές τις ημέρες, θα σας δοθούν πολλές ερωτικές ευκαιρίες. Αξιοποιήστε τες. Προς το τέλος της εβδομάδας, τα οικονομικά άλλων, θα επισκιάσουν την δράση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η εβδομάδα ξεκινά με το βλέμμα σας στραμμένο να είναι σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσπαθήστε να το σώσετε, από κάθε αρνητική πρόκληση. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, είναι δίπλα σας και σας συμπαραστέκονται. Το πέρασμα του Ερμή, απέναντι από το ζώδιό σας, τον Σκορπιό, φέρνει πολλές πληροφορίες και συζητήσεις, κοντά σας. Η θετική σύνοδος Δία-Πλούτωνα,  δίνει φτερά στα σχέδιά σας. Αυτές τις ημέρες, ο οραματισμός σας θα είναι μεγάλος. Υγεία και εργασία, θα χρειαστούν τόνωση. Τα νέα ξεκινήματα, είναι προ των πυλών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα επηρεαστούν οι σχέσεις σας με τους άλλους. Η οικογένεια σας-αυτή την περίοδο- σας χρειάζεται. Δείξτε το ενδιαφέρον σας. Με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό, υγεία και εργασία, έρχονται στο προσκήνιο. Αυτές τις ημέρες, θα υπάρξουν οικονομικές πληροφορίες, τις οποίες και θα πρέπει να αξιοποιήστε καταλλήλως. Προς το τέλος της εβδομάδας, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, θα ευνοήσει τον επαγγελματικό σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινά με το κλίμα έντασης, να βρίσκεται στο μικροσκόπιό σας. Χαμηλώστε τους τόνους αυτές τις ημέρες, ένα σχέδιό σας, θα μπορούσε να πάρει «σάρκα και οστά. Ο συναισθηματικό σας τομέας, εμπλουτίζει όμορφα, την καθημερινότητά σας. Τώρα οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, δεν θα πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες από εσάς. Τα οικογενειακά σας ζητήματα, σας απασχολούν ολοένα και περισσότερο. Με τον ορθόδρομο όμως πλέον Άρη, τα εμπόδια παραμερίζονται.  Προς το τέλος της εβδομάδας, επαγγελματικά και προσωπικά, τυγχάνουν θετικής εύνοιας.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να τραβούν το ενδιαφέρον σας. Τώρα η έμπνευση και ο οραματισμός, θα είναι σύμμαχοί σας. Οι οικογενειακές σας υποθέσεις, σας απασχολούν ολοένα και περισσότερο. Χαλαρώστε. Η εκπληκτική σύνοδος Δία-Πλούτωνα, ευνοεί απίστευτα ζητήματα υγείας και εργασίας. Με την ορθόδρομη πορεία του Άρη, θα μπορούσαν να ξεπεραστούν, κάποιες μικροκαθυστερήσεις που είχατε. Προς το τέλος της εβδομάδας, δημιουργούνται νέες καταστάσεις, σε οικογενειακό επίπεδο, αλλά και αυτό της ακίνητης περιουσίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά με το βλέμμα σας να είναι στραμμένο στον οικονομικό τομέα. Δείτε την κατάσταση προσεκτικά. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, βρίσκονται δίπλα σας και σας συμπαραστέκονται. Με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό, θα έχετε ανεπτυγμένη διαίσθηση. Τώρα θα σας παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες μοναδικές. Αξιοποιήστε τες. Με την ορθόδρομη πορεία του Άρη, τα οικονομικά σας σχέδια, μπαίνουν σε φάση εκκίνησης. Η Νέα Σελήνη από τον Σκορπιό, βοηθά την πραγματοποίηση νέων ξεκινημάτων.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι λιγάκι εκρηκτικό, όσον αφορά το επίπεδο σχέσεων. Ρίξτε τους τόνους, εάν δεν θέλετε να διαρραγούν σχέσεις και συνεργασίες. Αυτές τις ημέρες, θα έχετε… οικονομική έμπνευση. Αξιοποιήστε την. Ο Ερμής από τον Σκορπιό, θα είναι σύμμαχός σας. Αυτές τις ημέρες, τα οικογενειακά σας ζητήματα, θα μπορούσαν να ξεκαθαρίσουν. Με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, κάθε οικονομική κίνηση, θα μπορούσε να αποδώσει. Αξιοποιήστε τις καταστάσεις, που σας παρουσιάζονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα, ξεκινά με αντιπαραθέσεις, στον χώρο των σχέσεων, αλλά αυτών της εργασίας, γι’ αυτό ρίξτε τους τόνους. Αυτές τις ημέρες, η έμπνευσή σας θα είναι «μεγάλη». Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας, θα σας φέρει σημαντικές ειδήσεις. Αξιοποιήστε τες. Δίας και Πλούτωνας, σας ευνοούν. Αξιοποιήστε τους. Τώρα πνέει, ένας άλλος αέρας, αυτός των αλλαγών στην ζωή σας. Δείξτε την ανάλογη σημασία. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, φέρνει νέες καταστάσεις στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή βαβούρα στο πρόγραμμά σας, ωστόσο στην πορεία θα χαλαρώνετε. Η έμπνευση και ο οραματισμός, σας βοηθούν να πραγματοποιήσετε πολλά. Ο Ερμής από τον Σκορπιό, σας παροτρύνει να δώσετε σημασία στο έντονο παρασκήνιο, που κινείται πίσω από την πλάτη σας. Αυτές τις ημέρες, οι εντάσεις θα είναι προ των πυλών. Μην αναμιχθείτε σε αυτές. Χαλαρώστε. Τα οικονομικά σας ζητήματα, σας πιέζουν. Μην μπερδεύετε αυτές τις καταστάσεις, με τα ερωτικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά θετικά, αφού κάθε σχέδιό σας, θα μπορούσε να πάρει ευχάριστη τροπή. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, σας στηρίζουν. Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό, είναι θετικός οιωνός για το ζώδιό σας. Κάτι από τα παλιά, θα μπορούσε να κάνει επανεμφάνιση. Δώστε του-της ευκαιρία. Αξιοποιήστε ωστόσο και τις νέες ευκαιρίες, που θα παρουσιαστούν. Η περίοδος είναι εκρηκτική. Χαλαρώστε και μην μπαίνετε στον χορό των εντάσεων. Η Νέα Σελήνη από τον Σκορπιό, ευνοεί τις νέες καταστάσεις στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η εβδομάδα ξεκινά μένα κλίμα έντασης που σας τσιτώνει. Χαλαρώστε και δείτε αντικειμενικά τα πράγματα. Επαγγελματικά και οικονομικά, θα ευνοηθούν στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Αξιοποιήστε τα γεγονότα. Ο Ερμής από τον Σκορπιό, θα σας προσφέρει σημαντική τύχη. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία στο πέρασμά της. Κάποιες μικροκαθυστερήσεις, θα σας αγχώσουν, ωστόσο θα είναι περαστικές. Η ορθόδρομη πλέον πορεία του Άρη, θα ξεμπλοκάρει καταστάσεις. Η Νέα Σελήνη από τον Σκορπιό, θα δώσει φτερά στα όνειρά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, τα αισθηματικά και τα οικονομικά σας ζητήματα βάλλονται. Προσέξτε τις καταστάσεις. Η υγεία και η εργασία σας, θα έχουν θετική πορεία. Τώρα με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό, ξεδιαλύνουν τα οικογενειακά σας ζητήματα. Τα οικονομικά σας και πάλι θα σας απασχολήσουν. Δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά. Ο επαγγελματικός σας χώρος, θα σας δώσει σημαντικές πληροφορίες. Αξιοποιήστε τες. Η Νέα Σελήνη από τον Σκορπιό, αλλάζει τα δεδομένα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο