ΠΑΡΤΙ ΣΕ ΤΑΡΑΤΣΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Ξέφρενο πάρτι πραγματοποίησαν σε ταράτσα ξενοδοχείου της Αθήνας, χθες το βράδυ, εν μέσω της πανδημίας και της γενικής καραντίνας στην οποία βρίσκεται ολόκληρη η χώρα, συμμετέχοντας μάλιστα σε αυτό, ακόμη και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ο εκκωφαντικός ήχος της μουσικής, κινητοποίησε τους κατοίκους της περιοχής, στο να καλέσουν την αστυνομία και να επέλθει η σύλληψη των διοργανωτών.

Στο παράνομο πάρτι, οι συμμετέχοντες έφταναν τους 30. Ανάμεσά τους και ε γνωστοί-ξένοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Πορτογάλος, Σέρβος και Βραζιλιάνος, ανάμεσα στους παρόντες.

Η ομάδα καταδίκασε την κίνησή τους αυτοί και έδωσε τα ονόματά τους στην δημοσιότητα.

«Η αψήφιση των απαγορεύσεων, αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη. Οι εμπλεκόμενοι, έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο και θα διατεθεί στο σύνολό του, ως δωρεά στο ΕΣΥ(Εθνικό Σύστημα Υγείας)», σημείωσαν χαρακτηριστικά οι επικεφαλής της ομάδας.

Οι αστυνομικοί έχουν προβεί στην σύλληψη της 24χρονης, διοργανώτριας του πάρτι, η οποία τυγχάνει μάλιστα να είναι μέλος της οικογένειας του ξενοδοχείου. Της επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000ευρώ, για παράβαση των διατάξεων της πολιτείας, περί διάδοσης Κορονοϊού και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο