ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (23/-29/2020)

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή δόση μυστικότητας στα σχέδιά σας. Οι οικονομικές σας απολαβές, θα έχουν θετικό πρόσημο. Τώρα είναι η ώρα, για παντός είδους εκκινήσεις. Αυτές τις ημέρες, θα προσέξετε –λιγάκι παραπάνω-την υγεία σας. Μείνετε προσγειωμένοι και μην υπερβάλλεται. Αυτές το διάστημα, πιθανότατα να λάβετε σημαντικές ειδήσεις, τις οποίες και θα πρέπει να αξιοποιήσετε αναλόγως, για έχετε να επιθυμητά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά, με θετικό τρόπο, αφού τα επαγγελματικά σας θα μπορούσαν να ευνοηθούν, κατόπιν ειδικής εμπνεύσεως. Προσοχή όμως, υπάρχει αρκετή δόση παρασκηνίου, αρκεί να μην δώσετε λαβή για σχόλια, προς τρίτα πρόσωπα. Πιθανότατα, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας να διαταραχτούν, εάν εσείς δεν προσέξετε τις καταστάσεις, που προκύπτουν. Τώρα θα μπορούσαν τα σχέδιά σας, να μπούνε σε φάση εκκίνησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά με απρόβλεπτες καταστάσεις, γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι. Οι ημέρες κυλούν, γεμάτες από καινούργιες ιδέες και οραματισμούς. Το εργασιακό ωστόσο περιβάλλον, θα επιστήσει την προσοχή σας, αυτό το διάστημα. Προσοχή σε διαπληκτισμούς. Κάτι μυστικό κυριαρχεί στην καθημερινότητά σας, αρκεί να μην διαρρεύσει. Προσπαθήστε να ακούσετε και να αξιοποιήσετε τις ιδέες των άλλων. Θα είναι προς όφελός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινά αρκετά αισιόδοξα, αφού καινούργιες ιδέες, δείχνουν και ευχάριστα γεγονότα. Η έμπνευση και οραματισμός, θα κυριαρχήσουν. Προσοχή όμως, σχέσεις και συνεργασίες, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα αναπάντεχο πλήγμα. Ερμής και Πλούτωνας, έρχονται να δώσουν «φτερά» στα όνειρά σας. Ερμής και Δίας, ευνοεί τις συναντήσεις, με αγαπημένα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά με ευνοϊκή διάθεση, στον οικονομικό κυρίως τομέα. Αυτές τις ημέρες θα λάβετε σημαντικές πληροφορίες, ωστόσο θα πρέπει να κάνετε κινήσεις «ματ». Νέα σχέδια έρχονται στο προσκήνιο, αρκεί να κινηθείτε καταλλήλως. Άτομα του κοντινού σας περίγυρου, σας συμπαραστέκονται. Κάποια θέματα, θα παρουσιάσουν-για λίγο- μικρά εμπόδια. Τα οικογενειακά σας τραβούν την προσοχή σας. Τώρα είναι η ώρα, προς επίλυση. Τα οικονομικά περιπλέκονται. Έρχονται απρόσμενες αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά με θετικό τρόπο, αφού τόσο ο σύντροφός σας, όσο και οι συνεργάτες σας, Θα βρίσκονται στο πλευρό σας. Σχέσεις και συνεργασίες, θα μπορούσαν να πάρουν μια πιο ευχάριστη τροπή. Τα οικονομικά σας όμως, θα επιστήσουν την προσοχή σας, καθώς τρίτα πρόσωπα θα μπορούσαν να εμπλακούν με «άσχημο» τρόπο. Πολλές συναντήσεις, βρίσκονται στο προσκήνιο. Οι απρόσμενες αλλαγές, είναι προ των πυλών. Αυτές τις ημέρες, η διαίσθησή σας, θα είναι ανεπτυγμένη. Αξιοποιήστε την. Ερμής και Δίας, σας βοηθούν να έρθεται πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και να λάβετε παράλληλα σημαντικές ειδήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η εβδομάδα ξεκινά ευνοϊκά, κυρίως στον τομέα της υγείας και εργασίας. Τώρα είναι η ώρα, για επίλυση πολλών οικονομικών καταστάσεων. Ζητήματα που έχουν προκύψει τόσο με τον σύντροφο, όσο και με τους συνεργάτες σας, σας τραβούν το ενδιαφέρον σας. Μην αναμείξετε τα προσωπικά σας ζητήματα, με τρίτα πρόσωπα. Το απρόσμενο καραδοκεί, γι’ αυτό μεγάλη προσοχή. Τώρα, οι πληροφορίες που θα λάβετε, θα αποδώσουν προς όφελός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά με την συμπαράσταση των αγαπημένων σας ανθρώπων. Η έμπνευσή σας-αυτές τις ημέρες-θα είναι δυνατή και αυτό θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Ο εργασιακός σας χώρος, τραβά το ενδιαφέρον σας. Οι υποχρεώσεις που έχετε είναι πολλές και αυτό σας αγχώνει λιγάκι. Οι απρόσμενες αλλαγές, είναι προ των πυλών. Κινηθείτε με προνοητικότητα. Τώρα θα λάβετε σημαντικές ειδήσεις, για τυχόν προς αξιοποίηση. Ο έρωτας, γεμίζει την ζωή σας και αυτό φαίνεται με θετικό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια,η εβδομάδα ξεκινά με το ενδιαφέρον σας να στρέφεται στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Οι υποχρεώσεις ωστόσο που έχετε, εντός της οικία σας, τραβά –σε μεγάλο βαθμό- τον χρόνου σας. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, σας θέλουν κοντά τους. Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον. Τώρα θα μπορούσατε να κινηθείτε με απόλυτα μυστικό τρόπο. Τα οικονομικο-συναισθηματικά ζητήματα περιπλέκονται. Ξεκαθαρίστε τα. Μια σωστή απόφαση, θα μπορούσε να αποδώσει τα μέγιστα. Υγεία και συνεργασία ευνοούνται. Ερμής και Δίας, φέρνουν θετική επιρροή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή δόση έμπνευσης και διορατικότητας. Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας. Τώρα, θα μπορούσαν να προκύψουν σημαντικές συναντήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να σας εκπλήξουν ευχάριστα. Η οικογένεια και η ακίνητη περιουσία σας, θα σας απασχολήσουν πολύ. Μια καινούργια ιδέα σας, θα ευνοηθεί. Αξιοποιήστε την. Αυτές τις ημέρες, θα αποφασίσετε να κάνετε σημαντικές συμφωνίες, που θα μπορούσαν να αποδώσουν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η εβδομάδα ξεκινά με τις οικονομικές σας απολαβές, να σας φτιάχνουν την διάθεση. Είστε γεμάτοι ζωντάνια και ενέργεια και αυτό φαίνεται θετικά στους άλλους. Προσοχή να είστε μετρημένοι στα λόγια σας, για μην υπάρξουν ανατροπές. Μην αποφασίσετε να αναμιχθείτε σε καταστάσεις, που μόνο σε σοβαρές διαμάχες θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν. Αυτές τις ημέρες, ο αισθηματικός τομέας, θα πρέπει να μείνει στον «πάγο». Ερμής και Δίας, θα σας φέρουν ευχάριστες ειδήσεις, για τυχόν… προς αξιοποίηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η εβδομάδα κινείται με τις συναισθηματικές σας υποθέσεις, να κινούν το ενδιαφέρον σας και την προσοχή σας. Η έμπνευσή σας, θα είναι ανεβασμένη. Προσοχή σε παρορμητικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σας, θα χρειαστούν μεγάλη προσοχή. Τώρα θα λάβετε σημαντικές ειδήσεις. Αξιοποιήστε τες. Αυτές τις ημέρες, δείχνετε-στους άλλους- πολλά επικοινωνιακά ατού. Χρησιμοποιήστε τα και προσπαθήστε να φέρετε τις καταστάσεις με το μέρος σας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο