ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από 30/11 έως 6/12/2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, γεγονός που σημαίνει, ότι θα έχετε αρκετούς ενδοιασμούς και διλλήματα, σε πολλά θέματα της ζωής σας. Με τον Άρη στο ζώδιό σας, μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να δράσετε δυναμικά. Με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη, θα ασχοληθείτε πολύ, με ζητήματα οικογενειακά. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, δείχνουν το ενδιαφέρον τους. Μην τους απογοητεύσετε. Ο οικονομικός σας τομέας, ευνοείτε απίστευτα. Αξιοποιήστε τον.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η νέα εβδομάδα ξεκινά με το ενδιαφέρον σας να εστιάζετε στα οικονομικά ζητήματα. Δείξτε την ανάλογη προσοχή. Τώρα είναι η ώρα για εκκινήσεις, αλλά με ειδική μέθοδο και χειρισμό. Αυτές τις ημέρες, η οικογένειά σας, κεντρίζει το ενδιαφέρον σας. Δώστε τις λύσεις που απαιτούνται, εάν τυχόν υπάρχουν προβλήματα. Άτομα του κοντινού σας περίγυρου, έχουν την ανάγκη σας, αυτό το διάστημα. Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον. Τα αισθηματικά σας ζητήματα ωστόσο, θα μπορούσαν να πάρουν μια πιο ευχάριστη τροπή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά με την Σεληνιακή έκλειψη, να γίνεται στον άξονά σας και να σας επηρεάζει, με κάπως «έντονο» τρόπο. Οι συναισθηματικές σας ωστόσο υποθέσεις, θα μπορούσαν να προωθηθούν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η είσοδος του Ερμή στο απέναντι από εσάς ζώδιο τον Τοξότη, θα σας βοηθήσει να «ξεδιαλύνετε» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα έχετε μια σημαντική έμπνευση, που θα δώσει «φτερά» στα όνειρά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινά με την Σεληνιακή έκλειψη, να σας προτρέπει να πάρετε τι σωστές αποφάσεις που χρειάζεστε. Ο επαγγελματικός σας τομέας, σας κινεί το ενδιαφέρον. Δείξτε την ανάλογη προσοχή. Με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη, οι τομείς της υγείας και εργασίας επηρεάζετε, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστούν άμεση τόνωση. Ο συναισθηματικός σας κόσμος, σας απασχολεί ολοένα και περισσότερο. Αυτές τις ημέρες, ο άνθρωπος της ζωής σας, σας χρειάζεται όσο τίποτε άλλο. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλού τόνους και όλα θα βελτιωθούν.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την Σεληνική έκλειψη, να επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων, προς την θετική πλευρά, αφού πολύ είναι αυτοί που θα βρεθούν στο πλευρό σας και θα σας στηρίξουν. Αυτές τις ημέρες, στρέφετε το ενδιαφέρον σας, σε οικογενειακά ζητήματα. Προσπαθήστε να βρείτε τις λύσεις που χρειάζονται. Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη, πράγμα που σημαίνει πως ο τομέας της επικοινωνίας σας, θα ευνοηθεί όσο τίποτε άλλο. Τώρα είναι καιρός, να δείτε τις καταστάσεις γύρω σας, με «αληθινό μάτι» και να αλλάξετε πορεία. Οι τομείς υγεία και εργασία, θα χρειαστούν άμεση τόνωση. Τώρα είναι η ώρα, για… νέες εκκινήσεις. Μην  προσπαθήστε να αναμείξετε οικονομικές αι συναισθηματικές καταστάσεις. Δεν θα σας βγει σε καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά με το  ενδιαφέρον σας να εστιάζετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι αλλαγές αυτό το διάστημα, θα είναι προ των πυλών. Με την είσοδο του Ερμή, στο ζώδιο του Τοξότη, θα χρειαστεί να προσέξετε τις οικογενειακές καταστάσεις που προκύπτουν. Άτομα του κοντινού σας περίγυρου, θα σας στηρίξουν. Ζητήματα της ακίνητης περιουσίας, έρχονται στο προσκήνιο. Τώρα είναι η ώρα, για τακτοποίηση των οικονομικών υποθέσεων. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Σκορπιό, ο συναισθηματικό σας τομέας, «παίρνει φωτιά». Προς το τέλος της εβδομάδας, αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαραθέσεις, με τους γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η εβδομάδα ξεκινά με την Σεληνική έκλειψη, να πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, πράγμα που σημαίνει, πως τώρα είναι η ώρα, για… νέες καταστάσεις στην ζωή σας. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, θα κάνετε πολλές συναντήσεις, που θα σας χαροποιήσουν αρκετά. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, θα στηρίξουν τον επαγγελματικό σας χώρο. Τα οικονομικά σας, φτιάχνουν προς το καλύτερο και αυτό συγκαταλέγετε στις θετικές καταστάσεις που θα συμβούν. Στην περίπτωση που αντιμετωπίζατε σοβαρά προβλήματα, τότε θα μπορούσατε να βρείτε λύσεις από το πουθενά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά με απρόσμενες λύσεις στον οικονομικό σας τομέα. Ερμής και Αφροδίτη στο ζώδιό σας, θα σας φέρει σημαντικές πληροφορίες, που θα σας κάνουν να εκπλαγείτε θετικά. Τώρα είναι η περίοδος, για κάτι νέο στην ζωή σας. Κάντε του χώρο. Ο επαγγελματικός σας τομέας, θα μπορούσε να δεχτεί θετικές επιρροές, αλλά και πολλές παραπλανητικές ενέργειες. Ανοίξτε μάτια και αυτιά. Μην επιχειρήσετε να εμπλέξετε οικονομικές και συναισθηματικές καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά με την Σεληνιακή έκλειψη να γίνετε στον άξονά σας, πράγμα που σημαίνει ότι πολλές καταστάσεις θα μπορούσαν να ξεδιαλύνουν το τοπίο. Άτομα του κοντινού σας περίγυρου, είναι έτοιμα να σας συμπαρασταθούν, σε οτιδήποτε κι αν σας απασχολεί. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας, θα φέρει στον δρόμο σας, σημαντικές ειδήσεις. Αξιοποιήστε τις πληροφορίες που σας δίνονται. Αυτές τις ημέρες θα έχετε ισχυρή έμπνευση και διορατικότητα. Τώρα θα μπορούσατε να κάνετε κάποιες εκκινήσεις που σκεφτόσασταν από καιρό. Αυτές τις ημέρες, θα θελήσετε να ασχοληθείτε με κάποιες μυστικές σας υποθέσεις. Προσοχή, μην αποκαλυφθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την Σεληνιακή έκλειψη, στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, να ξεκαθαρίζει πολλές καταστάσεις στην ζωή σας. Αυτές τις ημέρες, θα σας δοθούν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες. Αξιοποιήστε τες, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη, ξανασκέφτεστε και συζητάτε παλιές καταστάσεις. Άτομα του κοντινού σας περίγυρου, έρχονται και σας στηρίζουν. Αυτές τις ημέρες, οικογενειακά θέματα, καθώς και της ακίνητης περιουσίας, θα επηρεαστούν και θα σας απασχολήσουν με έντονο τρόπο, καθώς ο Άρης είναι αυτός που εκκινεί τα νήματα γύρω σας. Η υγεία και η εργασία, θα χρειαστούν τόνωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η εβδομάδα ξεκινά με τις έντονες διαμάχες, να ταλανίζουν την ζωή σας. Οι τομείς υγεία και εργασία, θα χρειαστούν προσοχή. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, θα δεχτείτε σημαντικές ειδήσεις, τις οποίες και θα πρέπει να αξιοποιήσετε καταλλήλως. Αυτές τις ημέρες, θα χρειαστεί να προσέξετε, τις σχέσεις τόσο με τον σύντροφό σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Κρατήστε τους τόνους χαμηλά και μην εξάπτεστε, ένα δεν θελήστε να διαρραγούν οι σχέσεις σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, ο οικονομικός σας τομέας θα ευνοηθεί, με την συμπαράσταση της Αφροδίτης.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την Σεληνικά έκλειψη στο ζώδιο των Διδύμων, πράγμα που σημαίνει ότι θα επηρεαστούν τα οικογενειακά σας ζητήματα. Προσπαθήστε να βρείτε τις λύσεις που απαιτούνται. Ο Ερμής από τον Τοξότη, θα σας δώσει ώθηση, για επαγγελματικές συζητήσεις. Προσπαθήστε αυτές τις ημέρες να χαλαρώσετε, ώστε να μην επηρεαστεί η υγεία σας. Υγεία και εργασία, θα χρειαστούν άμεση τόνωση. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα κάνετε πολλές επαφές, που θα σας χαροποιήσουν ιδιαιτέρως.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο