ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ(7-13/11/2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με το βλέμμα σας να στρέφετε στο εργασιακό κομμάτι, το οποίο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Μείνετε προσγειωμένοι και μην υπερβάλλετε. Το τελευταίο διάστημα, ο οικονομικός σας τομέας, βρίσκεται στο στόχαστρο. Προσπαθήστε να κάνετε μετρημένες κινήσεις. Ο οικογενειακός σας χώρος, σας απασχολεί ολοένα και περισσότερο. Δείξτε την ανάλογη προσοχή. Η έμπνευσή σας-αυτές τις ημέρες-θα φέρουν θετικά αποτελέσματα, σε κάθε σας κίνηση. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις. Προσοχή στις παραπλανητικές ενέργειες, που θα ακολουθήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την διάθεσή σας, να είναι αρκετά σκεπτική. Ο αισθηματικός σας τομέας, σας απασχολεί κατά πολύ το τελευταίο διάστημα. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις. Τα οικονομικά σας, θα χρειαστούν προσοχή. Κάτι από το πρόσφατο παρελθόν, έρχεται να σας ταρακουνήσει. Προσπαθήστε να μην αναμιχθείτε σε καταστάσεις, που θα μπορούσαν να σας προσκαλέσουν ένταση. Έχετε θετική στάση σε πολλά πράγματα που σας απασχολούν, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά με το βλέμμα σας να είναι στραμμένο στην οικογενειακή σας ζωή, αλλά και στα περιουσιακά σας ζητήματα. Κάντε προσεκτικές κινήσεις και προσπαθήστε να αποφύγετε τις παραπλανητικές ενέργειες, που θα μπορούσαν να σας στήσουν κάποιοι. Τώρα είναι η ώρα, να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Η υγεία και η εργασία σας, θα χρειαστούν άμεση τόνωση. Ο αισθηματικός σας τομέας, θα σας απασχολήσει θετικά. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα πραγματοποιήσετε πολλές συναντήσεις, κάτι που θα σας χαροποιήσει απερίγραπτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας, θα είναι γενικά με πολλές απρόοπτες καταστάσεις, για τους περισσότερους από εσάς. Δείξτε ψυχραιμία και προσπαθήστε να αποφύγετε παραπλανητικές ενέργειες. Τα οικογενειακά σας ζητήματα, θα σας απασχολήσουν κατά κάποιο τρόπο. Προσπαθήστε να βρείτε τις λύσεις που απαιτούνται. Ο αισθηματικός σας τομέας, τραβά το ενδιαφέρον σας. Κάντε μελετημένες εκκινήσεις. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, έχουν την ανάγκη σας. Δείξτε την ανάλογη συμπαράσταση. Ο επαγγελματικός σας χώρος ανεβαίνει θετικά, ωστόσο –για την διατήρηση της επιτυχίας-κρατήστε μικρό καλάθι.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετούς οικονομικούς προβληματισμούς. Κάντε μετρημένες κινήσεις. Τα οικογενειακά σας, σας απασχολούν ολοένα και περισσότερο, κατά το τελευταίο διάστημα. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας. Οι παραπλανήσεις και οι ψευδαισθήσεις, βρίσκονται προ των πυλών. Αποφύγετέ τες, με κάθε τρόπο. Τώρα είναι η ώρα, να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, «πονεμένων» καταστάσεων, τόσο σε οικογενειακά ζητήματα, όσο και αυτά της ακίνητης περιουσίας. Ίσως καταφέρετε να κάνετε κάποιες σημαντικές εκκινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά με πολλές προοπτικές αλλαγών στα πλάνα σας. Τολμήστε τες. Αυτό το διάστημα, άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, ζητούν την συμπαράστασή σας. Δείξτε τα ανάλογο ενδιαφέρον. Σχέσεις και συνεργασίες από το πρόσφατο παρελθόν, θα σας ζητήσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ζυγίστε καλά τις καταστάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε, στα παραπλανητικά μηνύματα που λαμβάνετε από κάποιους. Προς το τέλος της εβδομάδας, τα οικογενειακά σας ζητήματα, έρχονται στο προσκήνιο, για τυχόν προς επίλυση.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή δόση μυστικότητας στο προσκήνιο, ωστόσο προσπαθήστε μην αποκαλυφθούν-άθελά σας-“κρυφές” καταστάσεις. Ο επαγγελματικός σας χώρος, σας απασχολεί ολοένα και περισσότερο, κατά το τελευταίο διάστημα. Δείξτε την ανάλογη προσοχή. Η υγεία και η εργασία σας, θα χρειαστεί ιδιαίτερη τόνωση. Ο αισθηματικός σας τομέας, επηρεάζεται πολύ θετικά, το τελευταίο διάστημα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Τα οικονομικά σας, παίρνουν τα πάνω τους, ωστόσο θα πρέπει να είστε μελετημένοι στις κινήσεις σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις εξαπατήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά με τα προσεκτικά βήματα, που θα πρέπει να κάνετε, σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Κάντε μελετημένες κινήσεις και δεν θα χάσετε. Πολλά ωστόσο ζητήματα, θα χρειαστούν επίλυση. Ο οικονομικός και συναισθηματικός σας τομέας, θα ευνοηθεί απίστευτα. Εκμεταλλευτείτε τις παρούσες ευκαιρίες. Ο οικογενειακός σας ωστόσο χώρος, βάλλεται το τελευταίο διάστημα. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις. Ίσως χρειαστείτε να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην υπερβάλλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετούς προβληματισμούς στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσπαθήστε να βρείτε τις λύσεις που απαιτούνται. Κάποιο θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν, ωστόσο προσπαθήστε να μείνετε μακριά από τέτοιου είδους καταστάσεις. Τα συναιθηματικο-οικονομικά σας ζητήματα, θα χρειαστούν τολμηρές εκκινήσεις. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις, στα πολλά προβλήματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα επιδιώξετε να κάνετε κάποιες μυστικές συναντήσεις, ωστόσο προσπαθήστε να παραμείνουν μυστικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά με θετική ενέργεια σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Τώρα έρχονται πολλές ευκαιρίες, τις οποίες και θα πρέπει να αξιοποιήσετε καταλλήλως. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν, κυρίως στον οικονομικό τομέα. Μην τους ανοίξετε την πόρτα. Οι παραπλανήσεις είναι προ των πυλών. Αποφύγετέ τες, με κάθε τρόπο. Προς το τέλος της εβδομάδας, το σκηνικό θα μπορούσε να αλλάξει, προς την θετική πλευρά του θέματος. Αξιοποιήστε τις καταστάσεις, που σας παρουσιάζονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η εβδομάδα ξεκινά θετικά, τόσο στον οικονομικό τομέα, όσο και στον επαγγελματικό. Τώρα θα μπορούσατε να βρείτε οικονομικές λύσεις, που χρειάζεστε. Προσοχή όμως, μην προσπαθήσετε να αναμίξετε οικονομικά με φιλικά σας πρόσωπα, διότι δεν θα έχει θετική επιρροή. Οι οικογενειακές σας υποθέσεις, σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα, κατά πολύ περισσότερο. Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον και την απαιτούμενη προσοχή. Προς το τέλος της εβδομάδας, κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν. Αποφύγετε τέτοιου είδους ενέργειες, με κάθε τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας, σας βρίσκει να συμπαραστέκεστε στους φίλους σας, που σας έχουν ανάγκη. Τώρα είναι η ώρα, για να δείξετε το ενδιαφέρον σας, στο σύντροφό σας. Τα επαγγελματικά σας, σας προβληματίζουν ιδιαιτέρως, κατά το τελευταίο διάστημα. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις. Τώρα θα μπορούσε να επανέλθει μια σχέση, από το πρόσφατο παρελθόν. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα δεχτείτε κάποιες εξαπατήσεις. Προσπαθήστε να τις αποφύγετε, με κάθε τρόπο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο