ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ CLICK AWAY-ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Ανεβάζουν ρολά τα περισσότερα καταστήματα στην χώρα μας, μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, αφού η διαδικασία click away, ανέλαβε-από σήμερα-δράση.

Το click away ξεκίνησε, ωστόσο με πολλά προβλήματα. Κάποια POS δεν κατάφεραν να λειτουργήσουν, πολλοί πελάτες θέλησαν να δοκιμάσουν τα εμπορεύματα των επιχειρήσεων που επισκέφτηκαν, προτού δώσουν τα χρήματά τους και οι έμποροι έψαχναν να βρουν υπαίθριο χώρο, προκειμένου να τον μετατρέψουν σε ταμείο, ώστε να καταφέρουν να παραδώσουν τις παραγγελίες τους.

Οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων, προσπάθησαν να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα των καταναλωτών και να τους εξυπηρετήσουν, με κάθε τρόπο, προκειμένου να μείνουν οι πελάτες τους ευχαριστημένοι.

Σε πολλές επιχειρήσεις-ακόμη και γνωστές-, η εφαρμογή click away, δεν λειτούργησε.

ΟΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ CLICK AWAY ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ, ΕΙΝΑΙ:

  • Tα καταστήματα παιχνιδιών: “ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ”, “ΖΑΧΑΡΙΑΣ”, “ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ”. Δέχονται ακόμη ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες.
  • Τα καταστήματα ηλεκτρικών-ηλεκτρονικών ειδών: “ΚΟΤΣΩΒΟΛΟΣ”,  “MEDIA MARKT”, “ΠΛΑΙΣΙΟ”, θα κάνουν χρήση της εφαρμογής click away, ενώ δέχονται παράλληλα, ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες.
  • Τα καταστήματα “ΓΕΡΜΑΝΟΣ”, θα πάρουν την απόφασή τους αύριο, για τον αν θα κάνουν χρήση της διαδικασίας click away.
  • Τα καταστήματα καλλυντικών και αρωμάτων: Hondos Center και Sephora, θα κάνουν κανονική χρήση του click away από αύριο, ενώ θα δέχονται παράλληλα, ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες.
  • Τα καταστήματα ρούχων: “H&M”, δεν θα έχουν click away και θα δέχονται μόνο ηλεκτρονικές παραγγελίες.
  • Τα καταστήματα αθλητικών ειδών: “INTERSPORT” και τα “COSMOSPORT», θα κάνουν χρήση τη διαδικασίας click away, καθώς θα εξυπηρετούν τους πελάτες τους και με την αποστολή των εμπορευμάτων τους, στις οικίες των πελατών τους.
  • Τα πολυκαταστήματα JUMBO, δεν θα έχουν click away, αλλά και το ηλεκτρονικό τους κατάστημα, δεν είναι εν λειτουργία, προς το παρόν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο