ΣΕ ΚΛΟΙΟ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΧΩΡΑ!-ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Πλημμύρες, κατολισθήσεις, αντλήσεις υδάτων, πτώσεις δέντρων και μεγάλες καταστροφές σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις, άφησε στο πέρασμά του, η κακοκαιρία που χτύπησε τα τελευταία 24ωρα, πολλές περιοχές της Ελλάδας.

ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική, η πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε 124 κλήσεις, τόσο για κοπές δέντρων, όσο και για αντλήσεις υδάτων. Στην πλατεία μάλιστα της Ν. Σμύρνης, υπήρξε πτώση δέντρου, σε σταθμευμένο όχημα. Η νεροποντή κράτησε 3 ολόκληρες ημέρες. Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή, προκάλεσε και άλλες πολλές πτώσεις δέντρων, σε πολλά σημεία της περιοχής. Στο Μεταξουργείο, έγινε κατάρρευση στέγης, μιας εγκαταλελειμμένης οικίας. Σοβαρές πλημμύρες, σημειώθηκαν και στον Ωροπό, με αποτέλεσμα την διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο οδικό δύκτυο, για αρκετή ώρα.

ΕΥΒΟΙΑ

Στο Μαντούδι της Εύβοιας, έκλεισε ο δρόμος, λόγω υπερχείλισης ποταμού, ενώ παράλληλα σημειώθηκαν και πολλές κατολισθήσεις, με αποτέλεσμα την διακοπή της κυκλοφορίας, στα σημεία που συνέβησαν τα φαινόμενα. Τα χωράφια πολλών περιοχών, μετατράπηκαν σε λιμνο-θάλασσες.

ΞΑΝΘΗ

Μεγάλες καταστροφές σημειώθηκαν σε πολλές καλλιεργήσιμες εκτάσεις, αφού τα νερά βούλιαξαν στην κυριολεξία, πολλές περιοχές.

ΛΕΣΒΟΣ

Στην Λέσβο, τα ορμητικά νερά παρέσυραν οχήματα, αφού τα ποτάμια της περιοχής, δεν άφησαν κανένα περιθώριο ηρεμίας.

ΧΙΟΣ

Στην Χίο, η πυροσβεστική υπηρεσία, δέχτηκε 51 κλήσεις, τόσο για αντλήσεις υδάτων, όσο και για κοπές δέντρων. Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, πλημμύρισε και το νοσοκομείο του νησιού.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο