ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (14 ΜΕ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη, πράγμα που σημαίνει, πως θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο προσκήνιο. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, θα έχετε θετική εύνοια, σε ότι κι αν επιχειρήσετε να κάνετε. Με την είσοδο όμως του Κρόνου στον Υδροχόο, θα υπάρξει σταθεροποίηση των γεγονότων στην ζωή σας, βγάζοντάς σας έτσι, από την “ανέμελη ζωή σας”. Άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, σας συμπαραστέκονται, με κάθε τρόπο. Αυτές τις ημέρες, θα πραγματοποιήστε αρκετές επαφές, που θα είναι αρκετά εποικοδομητικές. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα έχετε αρκετή διαίσθηση, που θα σας βοηθήσει σε αρκετές καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την έκλειψη Ηλίου, να πραγματοποιείται, στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί, σε ότι κι αν επιχειρήσετε να κάνετε. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, ευνοούνται συναισθηματικά και οικονομικά θέματα. Προσπαθήστε να μην τα κοινοποιήσετε. Με την είσοδο του Κρόνου του Υδροχόου, θα σκεφτείτε πολλές καταστάσεις, που πέρασαν από την ζωή σας και θα κάνετε τον απολογισμό σας. Επαγγελματικά και προσωπικά, απαιτούν την προσοχή σας. Άτομα του κοντινού σας περίγυρου, σας συμπαθούν και σας βοηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά με πολλές αλλαγές να πραγματοποιούνται, κυρίως στον τομέα των συνεργασιών. Άτομα του κοντινού σας περίγυρου, βρίσκονται στο πλευρό σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη, σε ένα ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σας, βελτιώνει τον τομέα των σχέσεων. Θα χρειαστείτε όμως να δώστε την προσοχή σας, στις οικονομικές σας υποθέσεις. Η είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο, θα σταθεροποιήσει πολλές καταστάσεις στην ζωή σας. Τα σχέδια και οι επιδιώξεις σας, θα πάρουν θετική τροπή. Ο Δίας από τον Υδροχόο, θα σας δώσει αρκετή εύνοια. Προς το τέλος της εβδομάδας, τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας, θα είναι κάπως ανατρεπτικό, αφού η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη, δεν αφήνει περιθώρια, για κάτι άλλο. Τόσο οι σχέσεις, όσο και οι συνεργασίες σας, θα δώσουν έναν αέρα σταθεροποίησης. Με την είσοδο του Κρόνου στον Υδροχόο, πολλά θα αλλάξουν, κυρίως στον τομέα των συνεργασιών. Άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, βρίσκονται στο πλευρό σας και σας στηρίζουν. Τώρα είναι καιρός, για οικονομικές εμπνεύσεις, αφού ο Δίας από τον Υδροχόο, θα δώσει “φτερά στα όνειρα σας”.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε αρκετές πληροφορίες, στον αισθηματικό και οικονομικό σας τομέα. Θα υπάρξει σταθεροποίηση, αρκεί να αδράξετε τις ευκαιρίες. Η Αφροδίτη άλλωστε από τον Tοξότη, σας φέρνει αρκετή τύχη στον τομέα αυτό. Η είσοδος όμως του Κρόνου στον Υδροχόο, σε ένα ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σας, θα σας «αγγίξει» άμεσα. Αυτές τις ημέρες, θα μιλήστε αρκετά, τόσο με τον σύντροφό σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Οι γνώμη τους, θα είναι η κινητήριος δύναμή σας. Τώρα είναι η ώρα, των σοβαρών αποφάσεων. Τα οικονομικά σας, θα χρειαστούν το ενδιαφέρον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη πράγμα που σημαίνει πως τα οικογενειακά σας ζητήματα, θα επηρεαστούν σε μεγάλο βαθμό. Τώρα είναι καιρός γι σοβαρές αποφάσεις και σταθεροποιήσεις σχέσεων. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη, θα φέρει αρκετή εύνοια, σε ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Με την είσοδο του Κρόνου στον Υδροχόο, θα κληθείτε να πάρετε σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις. Τώρα τα σχέδιά σας, θα μπορούσαν να πάρουν «σάρκα και οστά».  Αυτές τις ημέρες, θα πραγματοποιήσετε πολλές συναντήσεις, που θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα. Τόσο ο σύντροφός σας, όσο και οι συνεργάτες σας, θα βρίσκονται δίπλα σας και θα σας στηρίζουν.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον Τοξότη, θα επηρεάσει τους τομείς των σχέσεων και συνεργασιών. Δείξτε την ανάλογη προσοχή. Οι οικονομικές σας υποθέσεις, απαιτούν την προσοχή σας αυτό το διάστημα. Κάνετε μελετημένες-προσεκτικές κινήσεις. Η οικογένειά σας, χρειάζεται το ενδιαφέρον σας. Μην τους αμελείτε, γιατί σας χρειάζονται. Η είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο, θα αλλάξει πολλά στην καθημερινότητά σας. Αυτές τις ημέρες, η επικοινωνία σας θα βρίσκεται στα φόρτε της. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που προκύπτουν. Ο Δίας απ’ τον Υδροχόο πλέον, φέρνει τύχη σε θέματα απόκτησης παιδιών και οικογένειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη, πράγμα που σημαίνει ότι θα επηρεάσει κυρίως τον οικονομικό σας τομέα. Χαλαρώστε, αφού με την σωστή διαχείριση, θα υπάρξει και η ανάλογη σταθεροποίηση αυτών των θεμάτων. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη, θα φέρει θετικά αποτελέσματα και σε αυτόν τον τομέα. Η είσοδος όμως του Κρόνου, στο  ζώδιο του Υδροχόου, θα φέρει ανατροπές, τόσο σε οικογενειακό επίπεδο, όσο και σε ζητήματα σπιτιών. Δείξτε την προσοχή σας. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά των θεμάτων που προκύπτουν. Δίας και Κρόνος απ’ τον Υδροχόο, θα φέρουν σημαντικές καταστάσεις στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, πράγμα που σημαίνει ότι, απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί στις υποθέσεις σας. Θα έχετε -παρόλα αυτά- σταθεροποίηση στους τομείς, των συναισθηματικών και οικονομικών. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, θα σας φέρει απίστευτη εύνοια στους δύο προαναφερόμενους τομείς. Άτομα που σας συμπαθούν, σας βοηθούν με κάθε τρόπο, όποτε και να τους το ζητήσετε. Με την είσοδο του Δία στον Υδροχόο, θα αλλάξουν πολλές καταστάσεις στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως αγχωτικά για εσάς, αφού η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον Τοξότη, θα απαιτήσει την προσοχή σας. Θα υπάρξει ωστόσο, σταθεροποίηση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας, αρκεί να κινηθείτε με μελετημένα βήματα. Σίγουρα, θα ξανασκεφτείτε πολλές καταστάσεις που προέκυψαν στην ζωή σας. Αυτός ο απολογισμός, θα σας βοηθήσει να κάνετε σωστότερους σχεδιασμούς από εδώ και στο εξής. Τώρα με την φυγή του Κρόνου απ’ το ζώδιό σας, θα αρχίσετε να χαλαρώνετε κάπως. Τα οικονομικά σας ωστόσο, επηρεάζουν την ψυχολογία σας. Δείξτε την ανάλογη προσοχή. Αυτές τις ημέρες θα έχετε αρκετή διαίσθηση, αρκεί να την εκμεταλλευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η εβδομάδα ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη και με την προσοχή που θα πρέπει να επιδείξετε στην λήψη των αποφάσεών σας. Σε κάποια ωστόσο ζητήματα-που σας απασχόλησαν τον τελευταίο διάστημα-θα υπάρξει σταθεροποίηση. Η είσοδος της Αφροδίτης  στον Τοξότη, θα ευνοήσει πολλές καταστάσεις στην ζωή σας. Εκμεταλλευτείτε το γεγονός. Τώρα εισέρχεται ο Κρόνος στο ζώδιό σας. Είναι καιρός να αναλάβετε δράση, αρκεί να είστε αρκετά προσγειωμένοι και μελετημένοι στις αποφάσεις σας. Άτομα του κοντινού σας περίγυρου, θα σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε,στα θέματα που σας απασχολούν. Με την είσοδο του Δία στο ζώδιό σας, αρκετές καταστάσεις θα πάρουν ένα πιο σταθερό χαρακτήρα. Εκμεταλλευτείτε τα ζητήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε σωστούς επαγγελματικούς χειρισμούς, ώστε να μην διαλυθούν σχέσεις χρόνιου χαρακτήρα. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη, φέρνει την θετική της επιρροή, στον τομέα κυρίως των συναισθηματικών. Εκμεταλλευτείτε την. Τα οικονομικά σας, θα επηρεαστούν αρνητικά, γι αυτό και θα πρέπει να κάνετε προσεκτικούς χειρισμούς. Με την είσοδο όμως της Αφροδίτης στον Τοξότη και του Κρόνου στον Υδροχόου, πολλές καταστάσεις στην ζωή σας θα αλλάξουν, ως “δια μαγείας”. Αυτές τις ημέρες θα είστε αρκετά σκεπτικοί. Κάντε τον απολογισμό σας και κρατήστε μυστικές τις κινήσεις σας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο