ΚΟΥΡΕΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ, ΚΑΤΑ 80%-ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Κούρεμα ενοικίου κατά 80%, για χιλιάδες επιχειρήσεις της χώρας, που παραμένουν κλειστές, ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, αφορά εκείνες τις επιχειρήσεις που παραμένουν κλειστές, από της 16 Δεκεμβρίου και έπειτα(με κρατική εντολή), κερδίζοντας-ο επιχειρηματίας-αυτομάτως κούρεμα, 2 μηνών ενοικίου και αφορά το 80%, για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο, ανεξαρτήτως επερχόμενων υγειονομικών αποφάσεων.

Για όσους τώρα έχουν ήδη ανοίξει προσφάτως, όπως(κομμωτήρια, βιβλιοπωλεία, κέντρα αισθητικής), αυτές οι επιχειρήσεις, δεν πρόκειται να λάβουν την  συγκεκριμένη έκπτωση ενοικίου.

Έτσι τα καταστήματα του λιανεμπορίου, τα οποία «άνοιξαν» και πωλούν τα εμπορεύματά τους, με την μέθοδο του click away, κάνοντας παράδοση, έξω από το κατάστημα, δικαιούνται την συγκεκριμένη έκπτωση ενοικίου.

Την ίδια έκπτωση δικαιούνται και τα της εστίασης καταστήματα, που παραδίδουν σε πακέτο τα φαγητά τους, ή τα διανέμουν στο σπίτι και αυτό αφορά τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο