ΤΕΛΙΚΟΣ “BIG BROTHER”: ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ, Η ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΨΥΧΑΡΑΚΗ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Μεγάλη νικήτρια του reality show-Big Brother του SKAI Tv, αναδείχτηκε χθες το βράδυ, η δικηγόρος Άννα Μαρία Ψυχαράκη, από την Κρήτη.

Το show του τελικού, κράτησε 5 ολόκληρες ώρες. Παρουσιαστής του Reality, o Χάρις Βαρθακούρης.

Επί 16 ολόκληρες εβδομάδες(112-ημέρες),προβαλλόταν το show στις οθόνες μας και μας χάριζε όμορφες στιγμές της καθημερινότητάς των παικτών, που συμμετείχαν στο παιχνίδι.

Εικοσιπέντε παίκτες, διαφορετικού χαρακτήρα και εμφάνισης, ο καθένας τους ξεχωριστά, με τα καλά και τα κακά τους, ήταν «έγκλειστοι» σε ένα σπίτι, στο οποίο υπήρχαν αμέτρητες κάμερες, σε ανυποψίαστα σημεία και κατέγραφαν τις κινήσεις τους. Έδειχναν –με λίγα λόγια-στο κοινό, τον τρόπο ζωής τους, μέσα από την καθημερινή συνύπαρξή τους, με άλλα άτομα.

Νικητήριο έπαθλο, ήταν οι 100.000€, το οποίο θα λάμβανε στον τελικό του Reality ο μεγάλος νικητής, μέσα απ’ την ψηφοφορία του κοινού.

Κάθε εβδομάδα οι παίκτες ψήφιζαν κάποιους συμπαίκτες τους, ώστε να είναι υποψήφιοι για αποχώρηση. Και ο Μεγάλος όμως Αδελφός, βλέποντας την συμπεριφορά κάποιον, να είναι «ανάρμοστη» μέσα στο σπίτι, έβγαζε κάποιον υποψήφιο για αποχώρηση. Έτσι το κοινό, είχε την τύχη -των παικτών του reality– στα χέρια του, αφού είχε την δυνατότητα κάθε εβδομάδα, να ψηφίζει όποιον παίκτη επιθυμεί να αποχωρήσει και όποιον θέλει να κρατήσει.

Στο τέλος έμεινε η τυχερή τετράδα: Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Δημήτρης Πυργίδης, ο Ζάκ Ιωαννίδης και Σοφία Δανέζη.

Μετά από ώρες αναμέτρησης, έμεινε και η τελική δυάδα: Άννα Μαρία και Σοφία Δανέζη.

Οι δύο κοπέλες, δεν φαίνονταν να είχαν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους, μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο-για χάρη-του Χάρι Βαρθακούρη, έκαναν-στο τέλος-την «αγκαλιά» της συμφιλίωσης μεταξύ τους.

Μετά από ώρες αγωνίας, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε το αποτέλεσμα.

Μεγάλη Νικήτρια του Big Brother:  Η εκκεντρική-κρητικιά, Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Η Άννα Μαρία μάλιστα, επί αρκετές εβδομάδες-λόγω του έντονου χαρακτήρα της-που έδειξε μέσα στο reality, έβγαινε κάθε φορά -από τους συμπαίκτες της- υποψήφια για αποχώρηση.

Ευαίσθητη, αντιδραστική, δυναμική, οξύθυμη, δίκαιη, παράλογη, αυτή ήταν η αληθινή Άννα Μαρία Ψυχαράκη, που κέρδισε ένα μεγάλο μέρος των τηλεθεατών, την ψήφισε και την ανέδειξε μεγάλη νικήτρια.

Η κοπέλα, φαίνεται να μην είχε αρχικά πιστέψει, ότι είχε κερδίσει το έπαθλο. Αναρωτιόταν και μονολογούσε σαστισμένη. Έπειτα από αρκετή ώρα, συνειδητοποίησε ότι όντως αυτή είναι που κατάφερε να κερδίσει το κοινό και να της χαρίσει τα 100.000 ευρώ.

Αφού ευχαρίστησε κοινό, παρουσιαστές και εκπομπή, το Big Brother , έριξε αυλαία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο