ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ( 21-27/12/2020 )

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές συζητήσεις στον επαγγελματικό κυρίως τομέα. Αυτό το διάστημα, είστε αρκετά κοινωνικοί και αυτό έχει θετική απήχηση προς τους άλλους. Θα χρειαστεί να είστε ετοιμοπόλεμοι, καθώς το απρόβλεπτο καραδοκεί. Ο οικονομικός σας κυρίως τομέας, θα πάει καλά, αρκεί να μην ανοιχθείτε σε πολλές σπατάλες. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις, κάτι που θα σας φτιάξει την διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα Ταυράκια, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα τονίσει επαγγελματικές και προσωπικές καταστάσεις. Κινηθείτε μεθοδικά και πολύ προσεκτικά, ώστε να μην διαρραγούν σχέσεις. Κάποιες καταστάσεις πιθανότατα να προσκρούσουν σε εμπόδια, ωστόσο θα είναι περαστικά. Αυτές τις ημέρες, θα έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάντε τις κινήσεις σας.  Μείνετε προσγειωμένοι στα θέλω σας και χαλαροί στον τρόπο που εκφράζετε την γνώμη σας. Τώρα είναι η ώρα, για… αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η καινούργια εβδομάδα, ξεκινά με αρκετά θετική προοπτική και αυτό σας φτιάχνει την διάθεση. Προσέξτε, να μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις, ώστε να μην «χάσετε» ευκαιρίες, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Στον συναισθηματικό τομέα, κρατήστε μυστικές τις κινήσεις σας και μην αφήνετε να εισχωρήσουν επιπλέον πρόσωπα, σε δικές σας καταστάσεις. Αυτές τις ημέρες, θα έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δείξτε την αγάπη σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα σκεφτείτε πολύ καλά, τις ζητήματα που σας επηρέασαν, το τελευταίο διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια,  η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω, σε ένα ζώδιο που βρίσκεται ακριβώς απέναντί σας, σας φέρνει σε επαφή, τόσο με τον σύντροφό σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Οι ημέρες αυτές είναι κάπως δύσκολες, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο, γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε χαλαροί και να μην αναμειχθείτε σε αψιμαχίες, με τρίτα πρόσωπα. Αυτές το διάστημα, βρίσκεστε κοντά στην οικογένειά σας και αυτό σας γεμίζει με χαρά. Τώρα είναι η ώρα, για την υλοποίηση των αποφάσεών σας.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά με το ενδιαφέρον σας να εστιάζετε, σε ζητήματα εργασιακά και αυτά της υγείας. Αυτές τις ημέρες, νοιώθετε αρκετά δυνατοί, ώστε να καταφέρετε να περάσετε αρκετούς «σκοπέλους». Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Άτομα που σας συμπαθούν, βρίσκονται στο πλευρό σας και σας συμπαραστέκονται. Ένα επαγγελματικό σας ζήτημα, θα πάρει «σάρκα και οστά».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι Παρθένοι, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω-σε ένα επίσης γήινο ζώδιο για εσάς- σας φέρνει αντιμέτωπους, με πολύ θετικές καταστάσεις. Τα οικονομικά σας ζητήματα, θα χρειαστούν την προσοχή σας. Ξεδιαλύνεται καταστάσεις. Αυτές τις ημέρες, σταθείτε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σίγουρα άτομα που σας συμπαθούν, θα θελήσουν να σας πλησιάσουν. Δώστε τους την ευκαιρία. Προς το τέλος της εβδομάδας, η κοινωνικότητά σας, θα βρίσκεται στα ύψη. Αξιοποιήστε την.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η εβδομάδα ξεκινά με θετικές προοπτικές στον ορίζοντα, αφού η οικογένεια και το σπίτι, θα είναι στις προτεραιότητες του ενδιαφέροντός σας. Τώρα είναι η ώρα, για σοβαρές αποφάσεις, καθώς θα κάνετε αρκετές συζητήσεις, τόσο με τον σύντροφός σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Η δυσαρμονική όψη μεταξύ Άρη και Πλούτωνα, σας φέρει αντιμέτωπους, με εκρηκτικές καταστάσεις. Μείνετε χαλαροί και ήρεμοι. Προσπαθήστε να αποφύγετε τυχόν, μικροατυχήματα. Αυτές τις ημέρες, θα προσπαθήσετε να περάσετε όμορφα, με τους αγαπημένους σας. Κινηθείτε σε αυτό το κλίμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά με την σκέψη σας να βρίσκεται σε σοβαρά ζητήματα, που σας απασχολούν. Η υγεία και η εργασία σας, τραβά την προσοχή σας, ολοένα και περισσότερο. Δείξτε την ανάλογη προσοχή, αφού η όψη Άρη-Πλούτωνα, «πυροδοτεί» τέτοιου είδους καταστάσεις. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, βρίσκονται στο πλευρό σας και σας συμπαραστέκονται. Αυτές τις ημέρες, περάστε όμορφες οικογενειακές στιγμές. Τώρα είναι η ώρα, για σχέδια του μελλοντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια,  η εβδομάδα ξεκινά με το ενδιαφέρον σας να στρέφεται κυρίως στον οικονομικό τομέα. Τώρα νοιώθετε αρκετά δυναμικοί, ώστε να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας. Αυτές τις ημέρες, κρατήστε «μικρό καλάθι», σε ότι και αν σας τάζουν. Τώρα είναι καιρός , που θα θελήστε να βρεθείτε κοντά στην οικογένεια και αυτό θα είναι αρκετά χαλαρωτικό για τους περισσότερους από εσάς. Θα σκεφτείτε ωστόσο, αρκετές καταστάσεις, τις οποίες βιώσατε το τελευταίο διάστημα και έπειτα θα πάρετε τις αποφάσεις σας. Δείξτε το ενδιαφέρον σας στο σύντροφό σας, επειδή σας έχει μεγάλη ανάγκη. Μην τον παραμελείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιό σας, πράγμα που σημαίνει ότι αυτές τις ημέρες, όλοι θα εστιάζονται σε εσάς. Αξιοποιήστε ωστόσο τις ειδήσεις τις οποίες θα λάβετε. Θα σας φανούν αρκετά χρήσιμες. Κινηθείτε αρκετά προσεκτικά, ώστε να μην προσγειωθείτε σε “ανώμαλα νερά”. Αυτές τις ημέρες, θα έρθετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αυτό θα χαροποιήσει ιδιαιτέρως. Αυτό το διάστημα, θα ασχοληθείτε με αρκετές καταστάσεις, τις οποίες θα χρειαστείτε να τις διεκπεραιώσετε, «εξονυχιστικά». Χαλαρώστε και όλα θα τακτοποιηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή δόση παρασκηνίου, αρκεί να μην γίνετε εσείς οι τροφοδότες.  Μην είστε πολύ παρορμητικοί στις αποφάσεις σας και προσπαθήστε να καταλαγιάσετε τα πνεύματα, χωρίς να αρπάζεστε με το παραμικρό. Αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί, σε όποια σημεία κι αν κινήστε. Ελλοχεύουν «κίνδυνοι». Τώρα είναι η ώρα, για να περάσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές, μέσα σε πνεύμα ηρεμίας. Οι συναντήσεις που θα κάνετε-αυτό το διάστημα-, θα σας χαροποιήσουν ιδιαιτέρως. Επιδιώξτε τες.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την συμπαράσταση των φίλων σας, προς το πρόσωπό σας. Προσέξτε τις ημέρες αυτές, τις οικονομικές σας συναλλαγές με τρίτα πρόσωπα. Μην σας ζημιώσουν. Αυτές τις ημέρες, προσπαθήστε να περάσετε όμορφα, με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Αυτό θα σας γεμίσει, με αρκετή δόση αισιοδοξίας. Άτομα του κοντινού σας περίγυρου, βρίσκονται στο πλευρό σας και σας βοηθούν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο