ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ, ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Συνελήφθη ο 47χρονος ομογενής, που ομολόγησε ότι σκότωσε τον άτυχο επιχειρηματία στις Σέρρες.

Ο εν λόγω 47χρονος, αφότου οδηγήθηκε στον ανακριτή Καβάλας, ομολόγησε το έγκλημά του, λέγοντας πως είχε τσακωθεί μαζί του και στην συνέχεια τον χτύπησε με ένα σκεπάρνι, επιφέροντάς τον, θανάσιμα τραύματα. Όπως υποστήριξε, το θύμα έπαιρνε «κρυφά» τα εργαλεία του και έτσι θόλωσε το μυαλό του, διαπράττοντας το έγκλημα εναντίον του.

Το θύμα, φέρεται να είχε πάει στον 47χρονο, προκειμένου να εργαστεί και εκεί έγινε το μοιραίο. Ο δράστης, έμενε απέναντι από το διαμέρισμα που εργαζόταν το θύμα, στο Οφρύνιο της Καβάλας.

Έτσι δράστης και θύμα, διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια. Ο κατηγορούμενος, δεν έχασε χρόνο, παίρνοντας το σκαπτικό εργαλείο που βρήκε μπροστά του, χτύπησε πισώπλατα τον επιχειρηματία.

Την ώρα της δολοφονίας, ήταν παρόν και η μητέρα του 47χρονου ομογενή, η οποία φαίνεται να μην συμμετείχε στην δολοφονία του γιού της, αλλά κατηγορείται ωστόσο, για υπόθαλψη εγκληματία.

Μετά τον φόνο, ο δράστης μετάφερε το πτώμα σε αρδευτικό κανάλι, στην Νιγρίτα Σερρών και αφότου το εγκατέλειψε, επέστρεψε πεζός στο Οφρύνιο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, ο δράστης ήταν –ως χαρακτήρας-επιθετικός, κι ότι στο παρελθόν, δημιουργούσε και άλλα προβλήματα στην περιοχή.

Μέσω της μαρτυρίας ενός γείτονα, που είδε την μεταφορά του πτώματος από τον δράστη, αλλά και μέσω λήψεων των καμερών της περιοχής, οδήγησαν τις αστυνομικές αρχές, στην σύλληψη του δράστη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο