ΠΑΡΑΤΑΣΗ LOCKDOWN ΣΕ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Περαιτέρω παράταση του lockdown, μέχρι και της 30 Δεκεμβρίου και ώρα 06:00 το πρωί, αποφάσισε ομόφωνα η Εθνική Επιτροπή Προστασίας Δημόσιας Υγείας, να κάνει στους τρεις δήμους της Δυτικής Αττικής, κατόπιν έκτακτης σύσκεψης που έγινε σήμερα, λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου στις συγκεκριμένες περιοχές.

Οι δήμοι αφορούν τις εξής περιοχές:

  • Ασπρόπυργος
  • Ελευσίνας
  • Μάνδρας-Ειδυλλίας

Συγκεκριμένα, στις 17-12-2020 (ημέρα έναρξης των πρόσθετων περιοριστικών μέτρων) στο Δήμο Ασπροπύργου υπήρχαν 166 ενεργά κρούσματα, στο Δήμο Ελευσίνας 65 ενεργά κρούσματα και στο Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας 30 ενεργά κρούσματα, ενώ μέχρι και χθες βράδυ ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων βρισκόταν στα 178, 77 και 27 αντίστοιχα.

Παράλληλα αποφασίστηκε, παράταση και στην περιοχή της Κοζάνης, επίσης μέχρι και της 30Δεκεμβρίου και ώρα 6 το πρωί, ύστερα από ομόφωνη απόφαση που πάρθηκε, κατόπιν συσκέψεως της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων, καθώς και εκεί το επιδημιολογικό φορτίο ήταν ιδιαίτερα αυξημένο.

Έως χθες στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης τα ενεργά κρούσματα ήταν 313, με 49 από αυτούς να νοσηλεύονται και ο μέσος όρος ηλικίας να είναι στα 52,78 έτη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο