Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Ξεκίνησαν οι πρώτοι συμβολικοί εμβολιασμοί, από τους επίσημους τοπικούς άρχοντες της χώρας, δίνοντας το «καλό παράδειγμα», προς τους πολίτες της χώρας.

Στόχος της προβολής του εμβολιασμού, των τοπικών αρχόντων της χώρας, είναι να δείξουν στον ελληνικό, πως το εμβόλιο είναι αναγκαίος παράγοντας και ασφαλής, στις ημέρες που διανύουμε.

Ο πρώτος εμβολιασμός των επισήμων, ξεκίνησε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, όπου εμβολιάστηκε στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

Ακολούθησε ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον συμβολικό εμβολιασμό του, στο νοσοκομείο “Αττικόν”, καθώς και ο εμβολιασμός του καθηγητή Λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα.

Έπειτα ακολούθησαν και άλλοι συνάδελφοι του Σωτήρη Τσιόδρα, με τον εμβολιασμό τους.

Την σκυτάλη πείρε ο πρόεδρος της ελληνικής βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, όπου εμβολιάστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Στην συνέχεια εμβολιάστηκε ο Γιάννης Βαρουφάκης και ο στρατηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος. Από τον εκκλησιαστικό χώρο εμβολιάστηκε ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερώθεος, καθώς ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, πέρασε προσφάτως την νόσο, απέκτησε αντισώματα και επρόκειτο να εμβολιασθεί  λιγάκι αργότερα.

Έπειτα εμβολιάστηκε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο