ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ(Από 28 Δεκεμβρίου, έως 3 Ιανουαρίου 2021)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή δόση υπερβολής, γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε προσγειωμένοι. Η Πανσέληνος στον καρκίνο, δημιουργεί ανασφάλεια, τόσο σε οικογενειακό επίπεδο, όσο και σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Στα αισθηματικο-οικονομικά σας, θα εστιαστεί το ενδιαφέρον σας. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, σας χρειάζονται. Δείξτε την αγάπη σας. Το νέο έτος, σας βοηθά να πετύχετε πολλά, καθώς ο Δίας κι οΚρόνος από τον Υδροχόο, συνηγορούν σε αυτά. Προς το τέλος της εβδομάδας, η υγεία και εργασία, θα πάρουν θετική τροπή.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές ψευδαισθήσεις, γι’ αυτό να είστε προνοητικοί. Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, σας βοηθούν, ότι ώρα τους χρειαστείτε. Τώρα είναι η καιρός, για να περάσετε «γλυκές» στιγμές, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μείνετε μαζί τους, γιατί σας χρειάζονται. Το νέο έτος ξεκινά με αρκετή δόση αισιοδοξίας. Αυτές τις ημέρες, θα μπορούσατε να κάνετε πολλές συναντήσεις και να προκύψουν δυνατές συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά με δυνατές εκκινήσεις στο πρόγραμμά σας. Τώρα νέες καταστάσεις, έρχονται να σας δώσουν, καινούργιες προοπτικές. Τα οικονομικά σας, βαίνουν καλώς και αυτό είναι κάτι που σας ευχαριστεί. Ο Ερμής από τον Αιγόκερω, σας προτρέπει να εστιάσετε την ενδιαφέρον σας, στον οικονομικό κυρίως τομέα. Τώρα είναι η ώρα, να έρθετε πιο κοντά, στα πρόσωπα που αναζητούν την συντροφιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινά με μία τάση εξαπάτησης, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί,. Μείνετε προσγειωμένοι και κάντε περισσότερο μελετημένες κινήσεις. Η Πανσέληνος πραγματοποιείτε στο ζώδιό σας, πράγμα που σημαίνει ότι γίνεστε παραπάνω ευαίσθητοι απ’ ότι είστε. Αυτές τις ημέρες, μείνετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το νέο έτος ξεκινά με πολλές προοπτικές και πολλές αλλαγές στον ορίζοντα. Τώρα είναι η ώρα, να ρυθμίσετε οικονομικές υποθέσεις.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά με το ενδιαφέρον σας να εστιάζετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτές τις ημέρες, κάτι κρυφό «μαγειρεύετε. Προσοχή να μην αποκαλυφθούν τα μυστικά σας. Τώρα είναι καιρός, για έναν απολογισμό ζωής. Ο Άρης σας δίνει αρκετή δύναμη, να αντεπεξέλθετε στις καταστάσεις που προκύπτουν. Τώρα είναι ημέρες, για να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, προσέξτε λιγάκι παραπάνω τα απρόοπτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά με κάπως αφηρημένο τρόπο, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπατήσεων. Δείξτε την ανάλογη προσοχή. Τώρα είναι η ώρα, να προνοήσετε τα απρόβλεπτα γεγονότα. Το τέλος του χρόνου κλείνει με πολύ όμορφο τρόπο και αυτό σας ευχαριστεί ιδιαιτέρως. Η αλλαγή του έτους σας βρίσκει ανανεωμένους και με τον προσωπικό σας τομέα να βρίσκετε στα καλύτερά του. Τώρα είναι η ώρα, για να δημιουργήσετε το μέλλον σας, κάνοντας πολλά όνειρα.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η εβδομάδα ξεκινά με λαθεμένες εκτιμήσεις στο πρόγραμμά σας, γι’ αυτό ζυγίστε σωστά τις καταστάσεις. Αυτές τις ημέρες, είστε λιγάκι αγχωμένοι, γι’ αυτό προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Τώρα τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, έχουν τ ην ανάγκη σας. Δείξτε την αγάπη σας. Το νέο έτος μπαίνει με αρκετή δόση αισιοδοξίας. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις, που σας παρουσιάζονται. Άτομα που σας συμπαθούν, θα δείξουν το ενδιαφέρον τους. Ανοίξτε τους, τον δρόμο. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας, σε οικογενειακό κυρίως επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή δόση εξαπάτησης, γι’ αυτό προνοήστε στις καταστάσεις. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, σας φέρνει αντιμέτωπους με καινούργιες προοπτικές. Αξιοποιήστε τες. Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, κάντε έναν απολογισμό ζωής. Η πρώτη μέρα του έτους, σας βρίσκει αισιόδοξους και πολύ επικοινωνιακούς. Τώρα είναι καιρός, να ανοίξετε τα φτερά σας και να κάνετε νέα όνειρα… πιο πραγματοποιήσιμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, να βρίσκονται στο πλευρό σας. Τώρα είναι η ώρα, για ρύθμιση οικονομικών θεμάτων. Προς το τέλος του χρόνου, θα ανέβουν λιγάκι οι τόνοι, ωστόσο προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να κάνετε αισιόδοξες σκέψεις. Τώρα είναι καιρός για νέες καταστάσεις στο προσκήνιο. Εκμεταλλευτείτε τα θέματα, που ανοίγονται μπροστά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή δόση υπερβολής, γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε προσγειωμένοι στις καταστάσεις.  Αυτές τις ημέρες, μην ανεβάσετε τους τόνους, για να μην δημιουργηθούν έκρυθμες καταστάσεις γύρω σας.  Αυτές τις ημέρες, θα δείξετε το ενδιαφέρον σας, στις σχέσεις σας με τους γύρω σας. Τώρα είναι η ώρα, για έναν απολογισμό ζωής. Το νέο έτος, σας βρίσκει αρκετά ανανεωμένους και αισιόδοξους. Τώρα είναι η ώρα, για πολλές αλλαγές στον ορίζοντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετή δόση υπερβολής στο πρόγραμμά σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να κινηθείτε προσγειωμένα και μελετημένα. Τώρα θα είστε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Δείξτε το ενδιαφέρον σας. Προσέξτε λιγάκι παραπάνω, τις συναντήσεις που θα πραγματοποιήσετε. Το νέο έτος, έρχεται με αρκετή δόση αισιοδοξίας, αφού Δίας και Κρόνος, έρχονται για να σταθεροποιήσουν πολλές καταστάσεις, που συμβαίνουν γύρω σας. Τώρα είναι καιρός, για ρύθμιση οικονομικών θεμάτων. Αφροδίτη και Άρης, έρχονται να δώσουν έναν άλλο… ερωτικό αέρα κινήσεων.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με πολλές εξαπατήσεις και λάθη στο πρόγραμμά σας, γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι να αποφύγετε τις παγίδες. Αυτές τις ημέρες, θα πλησιάζετε τους αγαπημένους σας. Μείνετε δίπλα τους, γιατί σας χρειάζονται. Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, προκύπτουν αρκετές σκέψεις. Προς το τέλος του χρόνου, σκέφτεστε πιο αισιόδοξα και αυτό είναι πολύ θετικό. Αυτές τις ημέρες η κοινωνικότητά σας θα είναι ανεβασμένη. Αξιοποιήστε την. Τώρα ο σύντροφός σας, αλλά και οι συνεργάτες σας, σας έχουν ανάγκη. Μην τους παραμελείτε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο