ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (11-17/01/2021)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας θα αναμοχλεύσετε καταστάσεις των προηγούμενων ημερών και αυτό θα σας προβληματίσει ιδιαιτέρως. Ερμής και Ουρανός, θα φέρουν ανατροπές. Προσοχή στις απρόβλεπτες καταστάσεις, που θα προκύψουν. Με την ορθόδρομη πορεία του Ουρανού, είναι καιρός για οικονομικές εκκινήσεις. Τακτοποιήστε τις καταστάσεις που εμφανίζονται και αφήστε για κάπου παρακάτω τις σοβαρές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την σκέψη σας να είναι αρκετά χαλαρή, αφού τα ζητήματα που σας προβλημάτιζαν, τώρα θα μπορέσουν να πάρουν ένα τέλος. Θα προκύψουν απρόβλεπτες καταστάσεις, γι’ αυτό να είστε αρκετά προετοιμασμένοι. Με τον κατάλληλο διάλογο, θα μπορούσε να βγει, μια πιο εποικοδομητική συζήτηση. Τώρα με την ορθόδρομη πορεία του Ουρανού, πολλές αλλαγές θα είναι προ των πυλών. Η κοινωνικότητά σας, θα είναι στα ύψη, ωστόσο μείνετε προσγειωμένοι και μην αντιδράτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές συναντήσεις στο πρόγραμμά σας, κάτι που θα σας ευχαριστήσει αρκετά. Αυτές είναι ημέρες ανατροπών, γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι. Προσπαθήστε να κάνετε σωστές κινήσεις, γιατί θα υπάρξει  έντονο παρασκήνιο. Απρόβλεπτα  οικονομικο-συναισθηματικά σας ζητήματα, θα προκύψουν. Τώρα είναι καιρός, για καινούργιες εκκινήσεις, χωρίς όμως –να έχετε-το στοιχείο της υπερβολής, εάν δεν θελήσετε να ανατραπούν καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές, οικονομικές δυνατότητες στο προσκήνιο. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που σας παρουσιάζονται. Πρέπει όμως να κάνετε μελετημένες κινήσεις, διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος των ανατροπών. Με την ορθή πορεία του Ουρανού, θα προκύψουν σημαντικές αλλαγές. Αυτές τις ημέρες, θα μπορούσατε να κάνετε κάποια νέα ξεκινήματα, αλλά στο βαθμό που σας επιτρέπονται.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας ίσως βελτιωθούν κάποιες καταστάσεις, που σας απασχόλησαν στο πρόσφατο παρελθόν σας. Προσοχή όμως, γιατί κυριαρχεί ο κίνδυνος ανατροπών. Μείνετε χαλαροί και μην αναμιχθείτε σε καταστάσεις εντάσεων. Τα οικονομικά σας ζητήματα, θα μπορούσαν να προχωρήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ωστόσο θα πρέπει να είστε αρκετά προσγειωμένοι. Με την ορθόδρομη πορεία του Ουρανού, νέες επαγγελματικές προστάσεις, έρχονται στο προσκήνιο. Τα οικονομικά σας θα έχουν καλή πορεία, ωστόσο κάντε «μαζεμένες» κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά με δυνατότητες πολλών ευκαιριών, στο προσκήνιο. Νέες εκκινήσεις ωστόσο δεν ευνοούνται, διότι θα προκύψουν απρόβλεπτες εντάσεις και θα διακοπούν σχέσεις συνεργασιών. Τώρα είναι καιρός, για λήψη σοβαρών αποφάσεων. Με την ορθή πορεία του Ουρανού, πολλές καταστάσεις, θα μπορούσαν να προχωρήσουν. Τόσο ο σύντροφός σας, όσο και οι συνεργάτες σας, σας έχουν ανάγκη, δείξτε το ενδιαφέρον σας. Ιδιαίτερη προσοχή, καθώς καραδοκεί το απρόοπτο.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η εβδομάδα ξεκινά με το ξεκαθάρισμα αρκετών καταστάσεων στην ζωή σας. Πολλά θέματα, δεν θα έχουν την αναμενόμενη διάρκεια. Προσοχή στα απρόβλεπτα γεγονότα, που θα μπορούσαν να προκύψουν. Νέες καταστάσεις, έρχονται στο προσκήνιο, ωστόσο θα πρέπει να γίνουν, με αρκετή δόση προσοχής. Τώρα με την ορθή πορεία του Ουρανού, θα συμβούν απρόβλεπτες καταστάσεις, κάτι για τις οποίες, θα πρέπει να μεριμνήσετε.  Τώρα ζητήματα υγείας και  εργασίας, θα μπορούσαν να προχωρήσουν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να αξιοποιήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά με την συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων, προς το πρόσωπό σας. Μείνετε αληθινοί στις προθέσεις σας, διότι αλλιώς θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Το οικογενειακό σας περιβάλλον, θα σας απασχολήσει έντονα. Μείνετε χαλαροί. Αυτές τις ημέρες, θα προκύψουν σημαντικές συναντήσεις, που θα πρέπει να αξιοποιήσετε. Με την ορθόδρομη πορεία του Ουρανού, θα προκύψουν πολλές ανατροπές στο πρόγραμμά σας. Οι αλλαγές θα είναι προ των πυλών, αρκεί να τις αξιολογήστε σωστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες, που θα πρέπει να αξιοποιήσετε. Τώρα είναι ημέρες ανατροπών, γι’ αυτό μην μείνετε κολλημένοι σε καταστάσεις, που θεωρούσατε σταθερές. Μπορεί να ευνοείται ο οικονομικός σας τομέας, ωστόσο οι νέες εκκινήσεις δεν θα είναι και τόσον τυχερές, γι’ αυτό μην ρισκάρετε. Με την ορθόδρομη πορεία του Ουρανού, θα ευνοηθεί πολύ η υγεία και η εργασία. Αυτές τις ημέρες η οικογένειά σας, επιζητά το ενδιαφέρον σας. Δείτε την ενδιαφέρον σας. Προσοχή στα απρόβλεπτα γεγονότα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας , βελτιώνονται καταστάσεις που σας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα. Αυτές τις ημέρες οι νέες εκκινήσεις δεν θα πάρουν ευχάριστη τροπή, γι’ αυτό προσέξτε. Τώρα το απρόσμενο καραδοκεί, αλλά ταυτόχρονα και οι «πλούσιες» ευκαιρίες. Αξιοποιήστε τις καταστάσεις. Αυτές τις ημέρες θα μπορούσατε να λάβετε σοβαρές αποφάσεις, κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Άτομα του κοντινού σας περίγυρου, σας συμπαραστέκονται, σε ότι κι αν χρειαστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις, που συμβαίνουν γύρω σας. Εντάσεις προκύπτουν απ’ το πουθενά, ωστόσο να έχετε το νου σας, σε απρόβλεπτες καταστάσεις. Τα συναισθηματικά σας ζητήματα, θα χρειαστούν το ενδιαφέρον σας. Προσοχή στο παρασκήνιο, μην το τροφοδοτείτε. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα ευνοηθούν οι οικονομικές σας υποθέσεις. Κάντε μελετημένες-στοχευμένες κινήσεις, σε προσγειωμένο «τόνο» και όλα θα πάνε καλά.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, προκύπτουν λύσεις απ’ το πουθενά. Αξιοποιήστε τις καταστάσεις. Οι απρόβλεπτες καταστάσεις, είναι προ των πυλών. Τώρα είναι η ώρα για λήψη σοβαρών αποφάσεων, αφού επέρχονται ευνοϊκές αλλαγές, στα ζητήματά σας. Τα προσωπικά σας θέματα, θα επηρεαστούν ως ένα βαθμό, γι’ αυτό δείξτε την προσοχή σας. Νέες εκκινήσεις, έρχονται στο προσκήνιο, κατόπιν όμως, μελετημένων κινήσεων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο