ΕΞΗΛΘΑΝ ΑΠ’ΤΟ ΜΑΙΕYΤΗΡΙΟ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΙΚΙΛΙΑΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Εξιτήριο πήρε –ύστερα από 18 ημέρες-απ’ το μαιευτήριο η Τζένη Μπαλατζινού, μετά τον ερχομό του νεογέννητου γιού της.

Η Τζένη Μπαλατσινού, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3,5 κιλών, με την μέθοδο της καισαρικής τομής. Σύμφωνα με τον γιατρό της, είχε έναν δύσκολο τοκετό-παρόλα αυτά όμως-όλα πήγαν πολύ καλά.

Τόσο η Τζένη, όσο και ο σύζυγός της(Υπουργός Υγείας)Βασίλης Κικίλιας, βγήκαν κρατώντας το μωράκι τους, ευτυχισμένοι και βαθιά συγκινημένοι, για την ολοκλήρωση της οικογένειάς τους.

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον γιατρό μας και κυρίως όλο αυτό τον πολύ γλυκό κόσμο με τις πολύ γλυκές ευχές που μας έχει συγκινήσει. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω απ’ όλα το γιατρό, τον κο Παντελή Τρομπούκη και όλη την ομάδα. Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επίσης, την εξαιρετική ομάδα, που κάνουν λειτούργημα, πάνω τις κοπέλες στη μονάδα νεογνών. Όλο το νοσηλευτικό προσωπικό και ιδιαίτερα τον άντρα μου”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού.

Όλο αυτό τον καιρό- ο σύζυγός της-παρά τις πολλές υποχρεώσεις του, δεν έβλεπε την ώρα να βρίσκετε στο πλευρό της Τζένης και να της συμπαραστέκεται.

Η Τζένη, λίγες ώρες μετά το εξιτήριό της, από το μαιευτήριο, δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία στο instagram, με την γέννηση του γιού της, παράλληλα με την ανάρτηση της φανέλας kikilias junior.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο