ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ(18-24/01/2021)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την επίλυση πολλών θεμάτων στην ζωή σας. Ο Άρης και ο Ουρανός, θα δημιουργήσουν απρόβλεπτες καταστάσεις, τις οποίες θα πρέπει να επιληφθείτε. Τις τελευταίες ημέρες, θα σας απασχολήσουν έντονα, τα οικονομικά σας ζητήματα. Άτομα του κοινωνικού σας περίγυρου, χρειάζονται την συμπαράστασή σας. Δείξτε το ενδιαφέρον σας. Η Αφροδίτη απ’ τον Αιγόκερω, τονώνει την επαγγελματική ζωή, αλλά  και την εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την προώθηση αρκετών σχεδίων σας και αυτό σας ευχαριστεί. Προσοχή όμως στα ανατρεπτικά γεγονότα, που θα συμβούν στην ζωή σας. Άρης και Δίας, βάλθηκαν να σας αναμείξουν σε ζητήματα εντάσεων. Αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας ωθήσει σε τέτοιου είδους ενέργειες. Τα επαγγελματικά σας θέματα, σας απασχολούν ολοένα και περισσότερο το τελευταίο διάστημα και αυτό σας προκαλεί άγχος. Μείνετε προσγειωμένοι και χαλαροί στις αποφάσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά με την συμπαράσταση των αγαπημένων σας ανθρώπων, προ το πρόσωπό σας. Προσοχή όμως, στις εκρηκτικές καταστάσεις και στις διαμάχες, τις οποίες θα μπορούσατε-άθελά σας-να πυροδοτήσετε. Νέες εκκινήσεις απαιτούν την προσοχή σας. Άρης και Δίας, σας οδηγούν σε λαθεμένους δρόμους, γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε προσγειωμένοι. Τα προσωπικά σας ζητήματα, σας επηρεάζουν. Μείνετε χαλαροί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, δεν θα έχουν θετική έκβαση κάποιες νέες υποθέσεις, τις οποίες σκέφτεστε να βάλλετε σε εκκίνηση. Προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις σας. Άρης και Ουρανός, σας ωθούν σε διαμάχες. Κάποιοι από το φιλικό περιβάλλον σας, θα σας συμπαρασταθούν, όποτε κι αν τους το ζητήσετε. Προς το τέλος της εβδομάδας, τα οικονομικά σας ζητήματα θα χρειαστούν την προσοχή σας. Μην τολμήσετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, περί αυτών των θεμάτων.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά με δυναμικές κινήσεις από μέρους σας, αλλά με προσεκτικό τρόπο, καθώς όλα είναι ασταθή αυτή την περίοδο. Άρης και Ουρανός, θα σας ωθήσουν σε εντάσεις. Μεγάλη προσοχή. Τα επαγγελματικά σας ζητήματα, θα σας απασχολήσουν, ωστόσο μείνετε χαλαροί. Θέματα υγείας και  εργασίας, θα έχουν θετικά αποτελέσματα, καθώς η Αφροδίτη απ’ τον Αιγόκερω, θα είναι συνοδοιπόρος σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα προσγειωθείτε ανώμαλα, γι’ αυτό να είστε αρκετά προετοιμασμένοι. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, σας έχουν ανάγκη. Δείξτε το ενδιαφέρον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, το ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι ευνοϊκό σε οικονομικά ζητήματα. Αξιοποιήστε τις καταστάσεις που προκύπτουν. Άρης και Ουρανός, σας ωθούν σε εκρηκτικές καταστάσεις, γι’ αυτό αποφύγετέ τες με κάθε τρόπο. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, θα ευνοήσει τα ζητήματα που σας απασχολούν. Τα νέα σχέδιά σας, θα πρέπει να περιμένουν. Προς το τέλος της εβδομάδας, άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, σας έχουν ανάγκη. Δείξτε το ενδιαφέρον σας.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας, θα έχει θετικά αποτελέσματα όσον αφορά τις επαφές σας, τόσο με τον σύντροφό σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Προσοχή όμως, γιατί καραδοκούν εντάσεις και γι’ αυτό θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποφύγετε, παντός είδους εκρηκτικές καταστάσεις, που πιθανότατα να προκύψουν. Προς το τέλος της εβδομάδας, μείνετε προσγειωμένοι στα θέλω σας και προσπαθήστε να πάρετε ώριμες αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα σας απασχολήσει έντονα ένα ζήτημα υγείας και εργασίας. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή. Τα επαγγελματικά σας θέματα, παίρνουν μορφή εκκίνησης. Την προσοχή σας όμως, σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν εντάσεις. Τα πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν προς το καλύτερο, αρκεί αν το προσπαθήσετε. Μείνετε προσγειωμένοι και όλα θα πάνε καλά. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, σας έχουν ανάγκη. Δείξτε το ενδιαφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, νέες εκκινήσεις που σκέφτεστε να κάνετε, θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα. Προσοχή όμως, καθώς οι ημέρες είναι άκρως επικίνδυνες. Εντάσεις, θα μπορούσαν να χαλάσουν, την ωραία σας διάθεση. Τα πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν, αρκεί να μείνετε προσγειωμένοι στις καταστάσεις, που εμφανίζονται μπροστά σας. Κάποιες σκέψεις, σας προβληματίζουν έντονα το τελευταίο διάστημα. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την εκκίνηση πολλών σχεδίων σας. Ζητήματα μέσα απ’ το οικογενειακός σας περιβάλλον, θα σας απασχολήσουν έντονα. Αυτές τις ημέρες, θα έχετε αρκετό δυναμισμό, ωστόσο απρόσμενες καταστάσεις, θα σας βγάλουν εκτός προγραμματισμού. Με την είσοδο του Ήλιου στον Υδροχόο, οικονομικά ζητήματα έρχονται για να επιλυθούν. Μείνετε προσγειωμένοι και κάντε μελετημένες κινήσεις. Άτομα του κοντινού σας περίγυρου, σας συμπαθούν και σας βοηθούν. Τώρα είναι η ώρα, για σοβαρές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, άτομα του κοντινού σας περίγυρου, θα σας συμπαρασταθούν. Νέες εκκινήσεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας, σας αγχώνει. Προσπαθήστε να μην αναμιχθείτε σε εκρηκτικές καταστάσεις. Ένα οικογενειακό σας ζήτημα, θα βρει την λύσει που επιθυμείτε. Παραπλανήσεις και εντάσεις, είναι προ των πυλών. Αποφύγετέ τες, με κάθε τρόπο. Ήλιος και Κρόνος, σας ωθεί να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, σας έχουν ανάγκη.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδα, δεν θα έχουν θετικά αποτελέσματα, τα οικονομικά σας ζητήματα. Μείνετε προσγειωμένοι και επιδιώξτε τις αλλαγές. Τώρα είναι η ώρα, για σωστές αποφάσεις. Μείνετε προσγειωμένοι και βάλτε σε εφαρμογή το σχέδιό σας, σε νέες όμως βάσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, έχουν την ανάγκης σας. Δείξτε το ενδιαφέρον σας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο