ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ,ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ (25-31/01/2021)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με το νευρικό σας σύστημα, να βρίσκεται σε έξαρση, κάτι που θα πρέπει να μειώσετε. Ίσως προέρχεται από κάποιον συνεργάτη σας, ο οποίος, δεν σας αφήνει να πάρετε ανάσα. Τα οικονομικά σας, σας προβληματίζουν, το τελευταίο διάστημα, αλλά εσείς προσπαθήστε να χαλαρώσετε, γιατί θα είναι κάτι παροδικό. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα, σας τονίζει τις επιθυμίες σας, για ερωτική τόνωση και δημιουργία παιδιών. Σε άλλους ωστόσο, μπορεί να προκύψουν και ερωτικά διλλήματα. Η σύνοδος ωστόσο Ήλιου-Δία, έρχεται να σας τονώσει την αυτοπεποίθηση, σε πολλά ζητήματα που σας απασχολούν. Ο ανάδρομος Ερμής από τον Υδροχόο, σας βάζει στο τρυπάκι να καθυστερήσετε για λίγο τις υποθέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η εβδομάδα ξεκινά με έτσι και έτσι διάθεση, στο πρόγραμμά σας και αυτό σας αγχώνει. Η καθημερινότητά σας, σας προκαλεί ανασφάλεια. Κατά την διάρκεια της Πανσελήνου στις 28, θα έχετε μια αναστάτωση, κυρίως στον οικογενειακό σας χώρο, ωστόσο θα είναι παροδικό φαινόμενο. Χαλαρώστε και κάπου παρακάτω τα πράγματα θα βελτιωθούν. Η σύνοδος Ήλιου-Δία, θα φέρει κάτι θετικό, στον δρόμο σας, γι’ αυτό μην απογοητεύεστε και τόσο. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα σας δημιουργήσει κάποιες μικροκαθυστερήσεις, γι’ αυτό μην είστε και τόσο βιαστικοί στις αποφάσεις σας. Εντάσεις, θα μπορούσαν να σας βγάλουν εκτός εαυτού, γι’ αυτό μην επιχειρήσετε να εμπλακείτε σε αυτές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά-για τους περισσότερους από εσάς- με αρκετά διλλήματα. Απ’ την μια αναζητάτε την εξέλιξη και απ’ την άλλη σας φρενάρουν το άγχος και οι υποχρεώσεις σας. Εντάσεις και διαμάχες είναι προ των πυλών, γι’ αυτό χαλαρώστε. Μην είστε και τόσο παρορμητικοί στις αποφάσεις σας και αφήστε τις εξελίξεις να έρθουν στην ώρα τους. Η υγεία σας, εφιστά την προσοχή σας και την τόνωσή της. Τα οικονομικά, αλλά και τα ερωτικά σας ζητήματα, διανύουν μια περίοδο σκαμπανευασμάτων. Η σύνοδος ωστόσο Ήλιου-Δία, σας υπόσχετε μια θετική πρόταση, που θα σας φτιάξει την διάθεση. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, σας αποδιοργανώνει, ωστόσο μείνετε προσγειωμένοι στις αποφάσεις σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, προσέξτε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινά με το βλέμμα σας να είναι στραμμένο, στα οικονομικά σας ζητήματα. Αυτές τις ημέρες, θα σας απασχολήσουν περισσότερο, οι σχέσεις με τους γύρω σας. Δείξτε την προσοχή σας. Ίσως βρεθείτε σε ένα ερωτικό δίλλημα και ένα μπέρδεμα, το οποίο θα χρειαστεί να ξεδιαλύνετε συντόμως. Προσέξτε μην διαρρεύσουν τα μυστικά σας. Η θετική σύνοδος Ήλιου-Δία, σας υπόσχετε θετικές προοπτικές, σε ότι κι αν επιχειρήσετε να ξεκινήσετε. Ένα θετικό μήνυμα στα οικονομικά σας, θα σας φτιάξει την διάθεση. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα σας δημιουργήσει κάποιες καθυστερήσεις στο πρόγραμμά σας, γι’ αυτό να είστε καλά προετοιμασμένοι. Καθυστερήστε επίσης, τις σοβαρές σας αποφάσεις, για κάπου αργότερα.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά με το βλέμμα σας στραμμένο στις σχέσεις σας με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Εκεί θα μπορούσαν να προκύψουν κάποιες μικροεντάσεις. Ο επαγγελματικός σας τομέας, τραβά την προσοχή σας και τον χρόνο σας, γι’ αυτό μην άγχεστε και χαλαρώστε. Οι εντάσεις και οι διαμάχες, είναι προ των πυλών, γι’ αυτό μην προσπαθήσετε να αναμιχθείτε σε αυτές. Ένα ζήτημα ερωτικής σχέσης, σας προβληματίζει τώρα τελευταία και ίσως χρειαστεί να βάλετε ένα τέλος. Ο τομέας της υγείας σας, θα χρειαστεί τόνωση, γι’ αυτό δείξτε την προσοχή σας. Η ευεργετική σύνοδος Ήλιου-Δία, σας υπόσχεται μια θετική πρόταση, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο, σας κάνει να έρχεστε σε επαφή με συνεργάτες του παρελθόντος. Προς το τέλος της εβδομάδας, προσέξτε μην αποκαλυφθούν μυστικά, που πιστεύατε πως είχατε καλά κρυμμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η νέα εβδομάδα εστιάζει το ενδιαφέρον σας, στους τομείς υγείας και εργασίας. Τώρα είναι η ώρα, να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Κάποιο ζήτημα που σας απασχόλησε τώρα τελευταία, ίσως έρθει-με κάποιο τρόπο- στην επιφάνεια προς επίλυση. Ήλιος και Ουρανός, ίσως σας αγχώσουν λιγάκι παραπάνω, γι’ αυτό μείνετε προσγειωμένοι και χαλαροί στις κινήσεις σας. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα και Υδροχόου, σας πιέζει λιγάκι και αφορά κυρίως τις σχέσεις, με τους γύρω σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις υποθέσεις μυστικές. Χαλαρώστε και βρείτε τρόπους να σας φτιάξουν την διάθεση. Η θετική σύνοδος Ήλιου-Δία, θα τονώσει τόσο το εργασιακό σας περιβάλλον, όσο και την φυσική σας κατάσταση. Προς το τέλος της εβδομάδας, προσέξτε λιγάκι τον οικονομικό σας τομέα, καθώς και τις μικροπαρεξηγήσεις που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν, εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας υπόσχετεαι θετικές προοπτικές σε έρωτα, χαρά και δημιουργία. Οι σχέσεις σας, θα έχουν τον πρώτο λόγο στην ζωή σας. Επειδή οι εντάσεις θα είναι προ των πυλών, εσείς θα πρέπει να προσπαθήστε να μείνετε χαλαροί. Κρατήστε τα μυστικά σας ζητήματα κρυφά. Αυτό το διάστημα είστε περισσότερο κοινωνικοί από ποτέ, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που προκύπτουν. Αφροδίτη και Πλούτωνας, αναμοχλεύει, τις ερωτικές σας κατακτήσεις και σας κάνει να αναρωτιέστε, για κάποιον λόγο. Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από ανθρώπους, που διατάραξαν την οικογενειακή σας γαλήνη. Ήλιος και Δίας, σας υπόσχεται θετικές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή και έντονη τάση για δημιουργία παιδιών. Η ανάδρομη ωστόσο πορεία του Ερμή, θα μπορούσε να φέρει και άτομα του ερωτικού σας παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά με το βλέμμα σας στραμμένο στον οικογενειακό σας χώρο. Ίσως εκεί επικρατούν προβληματισμοί, τους οποίους καλείστε να επιλύσετε. Η ερωτική σας ζωή, σας απασχολεί ολοένα και περισσότερο. Εκεί ίσως επικρατούν διαμάχες και προστριβές, γι’ αυτό ηρεμίστε. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, σας αυξάνει την ένταση, γι’ αυτό προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Η θετική όμως όψη μεταξύ Ήλιου και Δία, έρχεται να σας βοηθήσει, περισσότερο από ποτέ. Κάτι καινούργιο στον επαγγελματικό σας τομέα, έρχεται να σας τονώσει την διάθεση. Ίσως κάποιοι θελήσετε να αλλάξετε κατοικία. Με την ανάδρομη όμως πορεία του Ερμή, θα χρειαστεί να μην είστε βιαστικοί στις αποφάσεις σας και να προσέξετε τις ηλεκτρονικές σας αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά με το ενδιαφέρον σας να στρέφεται στους τομείς επικοινωνίας και συμφωνιών. Η εβδομάδα είναι κάπως αγχωτική, για τους περισσότερους από εσάς. Συζητήσεις και πολλές επαφές, με τους γύρω σας, είναι στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας, με καθαρό μυαλό. Οι εντάσεις θα σας δημιουργήσουν έκρυθμες καταστάσεις με τους γύρω σας, γι’ αυτό αποφύγετε τες με κάθε τρόπο. Η σύνοδος Ήλιου-Δία, φέρνει κάτι θετικό στον δρόμο σας. Προσπαθήστε να αρπάξετε κάθε ευκαιρία, που θα σας παρουσιαστεί. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα φέρει μικροκαθυστερήσεις, γι’ αυτό μην απογοητευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά με το ενδιαφέρον σας να στρέφετε στον οικονομικό σας τομέα. Εκεί σας δημιουργούνται κάποιες ανασφάλειες και αυτό σας αγχώνει. Ίσως πιέζεστε αυτό το διάστημα από κάποιον, που έχει τον κύριο λόγο σε ένα ζήτημά σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε με κάθε τρόπο τις διαμάχες με τους γύρω σας, γιατί δεν θα σας βγει υπέρ σας. Η Πανσέληνος στις 28, αλλά και η σύνοδος Αφροδίτης Πλούτωνα, σας απογοητεύει σε σύγκριση με μια σχέση σας. Απ’ την άλλη ο Ήλιος με τον Δία, σας βοηθά να τονώσετε τον οικονομικό σας τομέα. Η ανάδρομη ωστόσο πορεία του Ερμή από τον Υδροχόο, θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις στις υποθέσεις σας, γι’ αυτό μην εκνευριστείτε και να είστε προετοιμασμένοι. Καλού κακού, προστατεύστε τα δεδομένα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η εβδομάδα ξεκινά με τα βλέμματα των άλλων, να είναι στραμμένα πάνω σας. Το τελευταίο διάστημα αναλάβατε πολλές υποχρεώσεις, κάτι για το οποίο αγχώνεστε ιδιαιτέρως. Αυτές τις ημέρες, έχετε πολλές εντάσεις, γι’ αυτό προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Τονώστε υγεία και φυσική κατάσταση. Μην αμελείτε τα ζητήματά σας. Προσπαθήστε να διαχωρίσετε τους ανθρώπους που σας προσκαλούν ευχάριστα συναισθήματα και τους επιζητάτε στην ζωή σας, από τους τοξικούς χαρακτήρες, που σας καταδυναστεύουν. Η Πανσέληνος στις 28, σας φέρνει αντιμέτωπους με αποφάσεις γάμου και συνεργασιών. Ίσως κάποιο κάνετε το επόμενο βήμα στην ζωή σας, αλλά και ίσως κάποιο δώσετε ένα τέλος σε μια άδοξη σχέση σας. Ήλιος και Δίας, σας φέρνουν θετικές προοπτικές. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, σας φέρνει μικροκαθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Μην αγχώνεστε καθόλου, γιατί κάπου παρακάτω τα πράγματα θα προχωρήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η νέα εβδομάδα, σας φέρνει αντιμέτωπους με τα συναισθήματά σας. Έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις και αυτό σας καταπιέζει και σας εκνευρίζει. Κάποια ερωτική σας σχέση είτε θα αναβιώσει, είτε θα πάρει ένα οριστικό τέλος. Ο Ουρανός και Δίας, θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις αποφάσεις σας και να ξεδιαλύνετε τα θέματά σας. Τα ερωτικά διλλήματα θα είναι προ των πυλών. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, σας πιέζει σε  θέματα που έχουν σχέση με την δουλειά και την υγεία. Ήλιος και Δίας θα σας δώσουν το έναυσμα για νέα ξεκινήματα, τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον τομέα της φυσικής σας κατάστασης. Προς το τέλος της εβδομάδας, προστατέψτε τα δεδομένα σας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο