ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ: «ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ»!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

«Ξανά μαζί» βρέθηκαν ύστερα από 4 χρόνια απομάκρυνσης, το τηλεοπτικό ζευγάρι του Πρωινού του ΑΝΤ1 «Πρωινό», για χάρη της συμπαρουσίασης εκπομπής.

Μπορεί να είναι χωριστά στην ζωή, όμως το τηλεοπτικό κανάλι ΑΝΤ1, αποφάσισε να τους «ενώσει», για χάρη της τηλεοπτικής τους συνεργασίας του «Πρωινού».

Τόσο η Φαίη, όσο και ο Γιώργος, προετοίμασαν το «γεγονός», καθώς ανήρτησαν στα social-των λογαριασμών τους- σχετικές δημοσιεύσεις.

«Στα παιδιά το ανακοίνωσα εγώ. Ο ένας μας γιος, ο μεγάλος, ο Γιάννης, χάρηκε πάρα πολύ, λέει μπράβο τι ωραία που θα δουλέψετε πάλι μαζί και θα κάνετε μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. Έχουν καταλάβει ότι είμαστε χώρια και είναι επαγγελματικό ότι είμαστε εδώ.

Πετάγεται ο μικρός που είναι λίγο στωικός, 6 χρονών και κάνει «Βλακεία κάνατε. Θα τσακωθείτε μια μέρα, θα σας απολύσουν, θα μείνουμε χωρίς λεφτά και θα πεινάσουμε, δεν θα έχουμε να φάμε», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, τις θέσεις των παιδιών του.

«Το Πρωινό αύριο, αλλάζει, συνεχίζει, επιστρέφει και είναι 1 στον ΑΝΤ1», έκανε λόγο, η Φαίη Σκορδά.

Και οι δύο αρχικά φαινόντουσαν αμήχανοι, στην πορεία όμως ο Γιώργος-με διάφορα-χιουμουριστικά τεχνάσματα, που σκαρφίστικε-κατάφερε να «σπάσει τον πάγο», που υπήρχε απ’ την πλευρά της Φαίης και την έκανε να αισθανθεί πιο άνετα. Κατά την διάρκεια παρουσίασης του «Πρωινού».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο