ΝΕΚΡΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Νεκρός από πνιγμό, βρέθηκε ένας 46χρονος πυροσβέστης από την Αλεξανδρούπολη, όταν το όχημα το οποίο οδηγούσε, παρασύρθηκε από χείμαρρο, την ώρα που κατευθυνόταν σε κοντινό σχολείο του «Απαλού», για να απεγκλωβίσει μαθητές, που είχαν αποκλειστεί ,λόγω της ισχυρής νεροποντής.

Στο όχημα επέβαιναν και άλλοι δύο συνάδελφοί του, ωστόσο εκείνοι κατάφεραν να διασωθούν.

Το πτώμα βρέθηκε αρκετά μέτρα μακριά και μάλιστα κοντά στα ρέματα του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Δημήτρη Πέτροβιτς: «Το μικρό πυροσβεστικό όχημα, πέρασε από ένα μικρό ρέμα που υπερχείλισε και μπλόκαρε, με συνέπεια το μπροστινό τμήμα του να βυθιστεί στα νερά… Ο συνοδηγός κατάφερε να βγει, αλλά ο οδηγός παρασύρθηκε, βγήκε στην πλευρά του αεροδρόμιου Δημόκριτος και εντοπίστηκε νεκρός. Ήταν άνω των 40 ετών».

Όπως επιβεβαιώνει ο ίδιος, τα παιδιά -που απομακρύνθηκαν από το σχολείο-είναι σώα και ασφαλή, με την βοήθεια και του δημάρχου, Γιάννη Ζαμπούκη, αλλά και τη συνδρομή πυροσβεστικού οχήματος.

Πρόκειται για 21 παιδάκια και δύο εκπαιδευτικούς του νηπιαγωγείου, καθώς και για άλλους 100μαθητές και εκπαιδευτικοί δημοτικού σχολείου, στους οποίους είχε συνδράμει για την διάσωσή τους, ένα λεωφορείο και ένα στρατιωτικό στάγερ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο