ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ(01-07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας σας, θα είναι κάπως εκνευριστικό, αρκεί να μην αναμιχθείτε σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Αυτή την περίοδο θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και αυτό θα ευχαριστεί και τους γύρω σας, με τους οποίους συναναστρέφεστε. Θα πρέπει να δείξετε το ενδιαφέρον σας, στις οικονομικές σας συναλλαγές, ώστε να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή, θα υπάρξουν μικροκαθυστερήσεις και μικροπαρεξηγήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, άτομα από το παρελθόν, θα σας χτυπήσουν ξανά την πόρτα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η εβδομάδα ξεκινά αρκετά ευχάριστα, αφού για τους εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε απίστευτη εύνοια. Τα επαγγελματικά σας, σχέδια, σας απασχολούν ολοένα και περισσότερο αυτό το διάστημα, γι’ αυτό δείξτε την προσοχή σας, αφού θα έχετε και οικονομικές απολαβές. Αυτές τις ημέρες, θα ασχοληθείτε με πολλά είδους ζητήματα και αυτό είναι κάτι που σας κουράζει. Τα θέματα κυλούν κάπως δύσκολα, ωστόσο μην χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, γιατί κάπου παρακάτω τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Απρόσμενες καταστάσεις και διλλήματα, είναι προ των πυλών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά αρκετά ευνοϊκά, για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδιακού. Ταξίδια, γνωριμίες και επαγγελματικές διεξόδους, είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα. Οι ημέρες είναι αρκετά θετικές, αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε ποικιλοτρόπως.  Οι γεννημένοι στις αρχές του Ιουνίου, θα δεχτείτε μια ενδιαφέρουσα πρόταση, αρκεί να μελετήσετε-προσεκτικά- τις λεπτομέρειες του ζητήματος. Στο χέρι σας είναι εάν πείτε το ναι ή το όχι, με το ανάλογο φυσικά κόστος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η εβδομάδα ξεκινά με κάποια διλήμματα, καθώς το παρασκήνιο που επικρατεί-κατά τις τελευταίες ημέρες- καλά κρατεί και αυτό σας αγχώνει ιδιαίτερα. Νέες καταστάσεις, έρχονται να σας χτυπήσουν την πόρτα, ωστόσο μεριμνήστε καλά τα δεδομένα. Τα οικονομικά αλλά και τα κληρονομικά σας ζητήματα, θα έχουν θετική εύνοια αυτό το διάστημα, αρκεί να αξιοποιήστε τέτοιου είδους ζητήματα. Προς το τέλος της εβδομάδας, μια συνεργασία που σας απασχόλησε στο πρόσφατο παρελθόν, έρχεται να αποδώσει τα μέγιστα.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά θετικά, αφού οι συνεργάτες σας, σας συμπαθούν αρκετά, σας το δείχνουν έμπρακτα και αυτό σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση. Ο σύντροφός σας, επιζητά το ενδιαφέρον σας. Μην είστε αμελής.  Τυχόν παρεξηγήσεις που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, τώρα-με τις κατάλληλες  ενέργειες- θα μπορούσαν να επιλυθούν. Προς το τέλος της εβδομάδας, οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου, θα δεχτείτε-άθελά σας-προκλήσεις για ρήγματα στις σχέσεις σας, με τρίτα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η νέα εβδομάδα φέρνει ερωτικές και οικονομικές επιτυχίες, που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε. Ο επαγγελματικός σας τομέας, σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα, κάτι για το οποίο θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή. Η κοινωνικότητά σας, είναι ανεβασμένη στα ύψη, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται απλόχερα. Τα οικονομικά σας, θα είναι ανεβασμένα, αρκεί να μην ξανοίγεστε. Αυτές τις ημέρες, θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις, κάτι για το οποίο θα αισθανθείτε αρκετή κούραση και αυτό θα σας αποδυναμώσει, γι’ αυτό προσέχετε την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η εβδομάδα έρχεται να σας αποζημιώσει, με αρκετές ερωτικές συγκινήσεις, τις οποίες δεν θα πιστεύεται στα μάτια σας. Οι ημέρες κυλούν πολύ ευνοϊκά, γι’ αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες, με όλα τα μέσα που διαθέτετε. Οι ευτυχισμένες καταστάσεις που θα συμβούν στην ζωή σας, θα είναι εντυπωσιακές, αρκεί να μείνετε προσγειωμένοι. Προσέξτε μόνο, ότι διαισθάνεστε πως δεν έχει προοπτικές σταθερότητας, να μην αναμιχθείτε σε αυτές, ώστε αργότερα να μην πέσετε από τα σύννεφα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά με θετικά γεγονότα στον χώρο του σπιτιού σας. Είτε υπάρχει κάποιος-κάποια που σας δημιουργεί θετικά συναισθήματα, είτε βρίσκετε λόγους για να περνάτε ευχάριστα την ώρα σας και αυτά σας φτιάχνουν την μέρα. Το σπίτι σας χρειάζεται αναδιαμόρφωση, με όλες τις αλλαγές που απαιτούνται. Οι οικογένειά σας, σας έχει ανάγκη, γι’ αυτό μην μένετε μακριά από τις εκδηλώσεις επιθυμίας. Οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου, θα έχετε δύσκολες καταστάσεις να αντιμετωπίσετε, γι’ αυτό οπλιστείτε με υπομονή. Κάποιοι θα έχετε σημαντικά γεγονότα, στον χώρο της οικογένειας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετά κοινωνική διάθεση από εσάς και αυτό σας χαροποιεί ποικιλοτρόπως. Ειδήσεις, τηλεφωνήματα και οικογενειακοί δεσμοί, σας φτιάχνουν την μέρα. Ακόμη ταξίδια, συμβόλαια και συμφωνίες, είναι στο προσκήνιο, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Προς το τέλος της εβδομάδας, κάποιος από το περιβάλλον σας, προσπαθεί να σας χαλάσει το καλό κλίμα που επικρατεί. Μην τον αφήνετε να παρέμβει στα προσωπικά σας ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές θετικές οικονομικές, αλλά και συναισθηματικές απολαβές. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Αυτό το διάστημα, εάν παλέψετε σκληρά, θα έχετε και τις ανάλογες ευκαιρίες για  να επενδύσετε, αλλιώς οι απερισκεψίες, δεν συγχωρούνται. Προσπαθήστε να μείνετε προσγειωμένοι ,όπως εσείς γνωρίζετε καλύτερα και έτσι δεν θα χάσετε. Οι ημέρες δεν είναι και τόσο εύκολες, γι’ αυτό μείνετε μακριά από αντιδικίες, οι οποίες δεν θα σας οδηγήσουν στους σωστούς δρόμους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η εβδομάδα ξεκινά με συναισθηματικές επιτυχίες, τις οποίες θα πρέπει να κάνετε-το αδύνατο-δυνατόν, για να τις διατηρήσετε. Προσέξτε μόνο τις επιθυμίες του εαυτού σας και μην λαμβάνετε υπόψην σας, κακεντρεχείς σχόλια, από κακόβουλους που προσπαθούν να σας βλάψουν. Τα αποτελέσματα θα έχουν θετικό πρόσημο και αυτό θα σας ευχαριστήσει ιδιαιτέρως. Για τις μόνες και μόνους του ζωδιακού, θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες, για να φτιάξετε την ζωή σας, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που σας παρουσιάζονται.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με θετικές-κρυφές καταστάσεις, κυρίως στον ερωτικό σας τομέα. Τώρα είναι η ώρα, να αφήσετε το άγχος που σας διακατέχει και να οπλιστείτε με ψυχική ηρεμία. Κάντε τον απολογισμό σας και επαναπροσδιορίσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Οι ημέρες κυλούν ευχάριστα, αρκεί όμως να μην το παρακάνετε, μένοντας προσγειωμένοι στα θέλω σας. Προσέξτε μόνο τις καθυστερήσεις και τις εντάσεις, που θα μπορούσαν να προκληθούν, με απρόσμενο τρόπο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο