ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Τα νοσοκομεία Άγιος Δημήτριος και Γεννηματάς, επισκέφτηκε σήμερα ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, στην Θεσσαλονίκη.

Κατά την επίσκεψή του ο Υπουργός, «εγκαινίασε» τις φορητές μονάδες ΜΕΘ, οι οποίες βρίσκονται μέσα στα κοντέινερ, τις οποίες δώρισε η εταιρεία Stoiximan, για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Σύμφωνα με τον Υπουργό, επρόκειτο να τοποθετηθούν δύο φορητές μονάδες στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος, δύο στο Γεννηματάς, καθώς και άλλες δύο στο νοσοκομείο του Ρίου.

«Είναι πλήρως εξοπλισμένες, τελευταίας τεχνολογίας και είναι ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στην Ευρώπη και έχουν το μεγάλο αβαντάζ, που ανάλογα με την πίεση που υπάρχει, είτε στη Βόρεια Ελλάδα, είτε στην Αττική, είτε στην Αχαΐα μπορούν να μεταφέρονται έτσι ώστε να ενισχύουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

«Ζητάμε υπομονή, προσπάθεια από όλους να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας, πίστη στους υγειονομικούς και το εθνικό σύστημα υγείας. Αν προσέξουμε θα τα καταφέρουμε και θα αφήσουμε πίσω μας αυτή την κρίση», συνέχισε στις δηλώσεις του ο Υπουργός.

Νωρίτερα ο Υπουργός Υγείας, πραγματοποίησε συνάντηση στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης μας, με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, προκειμένου να συζητηθεί το ζήτημα της έκβασης, του νέου ιού στην Θεσσαλονίκη και το λήψη νέων μέτρων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο