Η 40ΧΡΟΝΗ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΥΣΕ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Την παρενέργεια της δεύτερης δόσης του εμβολίου, κατά του Covid-19,  βίωσε μια 40χρονη νοσηλεύτρια από την Κέρκυρα, με την παράλυση των κάτω άκρων της, σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου.

Πρόκειται για το αυτοάνοσο νευρολογικό σύνδρομο  Guillain-Barre, που χτύπησε την 40χρονη μητέρα 2 παιδιών και νοσηλεύτρια της πρώτης γραμμής, επί 17αυναπτά έτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, «παρέλυσαν τα κάτω άκρα της γυναίκας, ενώ ήταν απολύτως καλά στην υγεία της», ενώ δηλώνει παράλληλα και απολύτως πεπεισμένος, ότι πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου.

«Έχω πλήρη συναίσθηση των λεγομένων μου. Το λένε και οι γιατροί εκεί, ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου. Είναι μια στους 400.000, δεν λέει τίποτα απολύτως αυτό για τον εμβολιασμό, δεν λέμε τίποτα κακό για το εμβόλιο, αντιθέτως, αλλά η συνάδελφος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορεί να σηκωθεί κι έχει τρομοκρατηθεί», υπογράμμισε ο κ. Γιαννάκος.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς της, η γυναίκα δεν έπασχε από κανένα υποκείμενο νόσημα και η υπόθεσή της ερευνάται-μέσω της αξονικής, αλλά και μέσω άλλων ειδικών –νευρολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί πως προέκυψε το γεγονός.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο