ΙΣΧΥΡΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!-ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ-ΠΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΟΙ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Στα λευκά ντύθηκε η νύμφη του Θερμαϊκού, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, αφού το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας, με την ονομασία Μήδεια, χτύπησε και την πόλη μας.

Από το βράδυ του Σαββάτου, ξεκίνησε να το στρώνει στα ορεινά του νομού και έπειτα κατέφθασε και στα πεδινά της πόλης, με την θερμοκρασία να φτάνει τους -2ο Cβαθμούς κελσίου.

Η παραλία της Θεσσαλονίκης και οι δήμοι του πολεοδομικού συγκροτήματος, ντύθηκαν στα λευκά.

Τα συνεργεία της πόλης μας, βρίσκονται-καθ’ όλη τη διάρκεια της χιονόπτωσης-επί ποδός-, ώστε να αποτρέψουν τυχόν αποκλείσεις δρόμων, στο μέγιστο δυνατόν.

Μεγάλες ποσότητες αλατιού, έριξαν υπάλληλοι του δήμου, τόσο σε πεζοδρόμια όσο και στις πλατείες, ώστε να αποκλειστεί ο κίνδυνος ατυχημάτων από τους πολίτες.

Ο Χορτιάτης και το Ωραιόκαστρο, βρέθηκαν σε δυσκολότερη κατάσταση, αφού από χθες συνεχίζουν να παραμένουν κλειστοί οι δρόμου Μελισσοχωρίου-Ωραιοκάστρου, Χορτιάτη-Αγίου Βασιλείου και η επαρχιακή οδός Προχώματος Νέας Μεσημβρίας.

Η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, κρίνεται απαραίτητη σε όλο το επαρχιακό δίκτυο της Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης-Σερρών, στην παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας, Θεσσαλονίκης- Σερρών και στη νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Κιλκίς.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο