ΙΩΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ:Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ THE VOICE!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, κέρδισε τους τηλεθεατές του The Voice, το βράδυ της Παρασκευής, στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε για την ανάδειξη του καλύτερου τραγουδιστή, για το μουσικό talent show του τελικού.

Η βραδιά ξεκίνησε-με την παρουσιάτρια της βραδιάς Δούκισσα Νιμικού, να λάμπει και- με τους 9 διαγωνιζόμενους, εκ των οποίων 4 πέρασαν στον ημιτελικό: Η Ειρήνη Περικλέους από τον Σάκη Ρουβά, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η Αλεξάνδρα Σιετή από την Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Νταλάκας με τον Πάνο Μουζουράκη. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν κατάφερε να έχει κάποιον παίκτη στους τελικούς τέσσερις.

Οι τέσσερις παίκτες διαγωνίστηκαν ξανά και ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος ψηφοφορίας που θα έκρινε το νικητή. Στην τελική δυάδα βρέθηκαν η Αλεξάνδρα κι η Ιωάννα με την δεύτερη να κερδίζει τελικά το τηλεοπτικό κοινό και την πρώτη θέση.

Και έτσι η παίκτρια από την ομάδα της Ελενας Παπαρίζου, κέρδισε το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο, επικρατώντας της Αλεξάνδρας Σιετή.

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου-που είχε μαγέψει από την αρχή τους κριτές με τη φωνή της, αλλά και είχε συγκινήσει με την προσωπική της ιστορία-ερμήνευσε μοναδικά στον τελικό, το It’s a man’s man’s world στον τελικό.

 «Είμαι σε σοκ αυτή τη στιγμή, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, ήταν από τα καλύτερα πράγματα που έχω ζήσει μέχρι τώρα, θα το ξανάκανα από την αρχή, είμαι πολύ χαρούμενη που το έκανα μέσα στην περίοδο του COVID γιατί κράτησε πολύ παραπάνω, στις πρόβες υπήρχε πίεση αλλά πολύ ευχάριστο κλίμα, ήταν φανταστικά όποιος θέλει ας το κάνει, εγώ θέλω να κάνω παγκόσμια καριέρα είμαι φιλόδοξη».

«Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ με την Έλενα Παπαρίζου, την αγαπάω πάρα πολύ είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει», τόνισε χαρακτηριστικά η μεγάλη νικήτρια.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο