ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗ ΔΕΘ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Από την Δευτέρα επρόκειτο να λειτουργήσει το μεγαλύτερο εμβολιαστικό κέντρο της χώρας, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, σύμφωνα με δηλώσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νικόλαο Χαρδαλιά, ο οποίος επισκέφτηκε την πόλη μας.

«Το hub της Θεσσαλονίκης, θα είναι το μεγαλύτερο στη χώρα με 108 εμβολιαστικές γραμμές. Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τα logistics και το υγειονομικό προσωπικό, τρέχουμε καθημερινές προσομοιώσεις και το βασικότερο είναι ότι υπάρχει εξαιρετική συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων: των υπηρεσιών του υπουργείου Υγείας, της Πολιτικής Προστασίας και το βασικότερη, η συνδρομή των υγειονομικών των ενόπλων δυνάμεων. Για εμάς το στοίχημα της «Ελευθερίας» είναι καθημερινό, για το οποίο νυχθημερόν δουλεύουν χιλιάδες άνθρωποι με υπομονή κι επιμονή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός.

Ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού γραμματέα πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους, θα πραγματοποιούνται την ημέρα πάνω από 6.000 εμβολιασμοί και μέχρι και 150.000 εμβολιασμοί τον μήνα.

“Συνεχίζουμε την άμυνα με τα μέτρα προστασίας. Εντείνουμε την αντεπίθεση με τους εμβολιασμούς. Ο μηχανισμός λειτουργεί άψογα και θα τα καταφέρουμε”, τόνισε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο