ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ-ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!-ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ;

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία, στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, λόγω της κακοκαιρίας που κατέφθασε και προκάλεσε σοβαρά προβλήματα, ως προς το θέμα της μετακίνισης.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, κλειστά θα παραμείνουν για σήμερα Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, τα σχολεία όλων των βαθμίδων, σε όλη την Κεντρική Μακεδονία. Κάποιοι ωστόσο δήμοι της περιφέρειας, έχουν ανακοινώσει να παραμείνουν κλειστά και αύριο, εξαιτίας των δύσκολων καταστάσεων, που επικρατούν στις περιοχές.

Συγκεκριμένα, οι περιοχές στις οποίες τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά είναι:

  • Δήμος Θερμαϊκού(σήμερα & αύριο)
  • Δήμος Πύλαίας-Χορτιάτη
  • Δήμος Λαγκαδά:τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας, που λειτουργούσαν-μέχρι πρότινος-δια ζώσης, παραμένουν κλειστά, σήμερα και αύριο.
  • Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, παραμένουν ανοιχτοί.
  • Δήμος Χαλκηδόνας(σήμερα και αύριο, κλειστά τα σχολεία, καθώς και οι βρεφονηπιακοί της περιοχής). Οι μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων, θα πραγματοποιήσουν μαθήματα μέσω του webex.
  • Δήμος Ωραιοκάστρου(σήμερα και αύριο, κλειστά).

Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και σε άλλους δήμους της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σε πολλούς δήμους της Στερεάς Ελλάδας, καθώς καις την Λήμνο.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: (σήμερα ή και αύριο κλειστές, όλες οι σχολικές μονάδες και τα σχολεία ειδικής αγωγής).

ΒΟΛΟΣ:( κλειστά σήμερα, οι μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας, οι Βρεφονηπιακοί και τα ΚΔΑΠ)

ΗΠΕΙΡΟΣ: (κλειστά για σήμερα και αφορά τους δήμους: Ιωαννίνων, Κόνιτσας, Μετσόβου, Πωγωνίου και Ζίτσας).

ΚΕΡΚΥΡΑ: (Κλειστές σήμερα και αύριο, οι μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας)

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: (Κλειστά σήμερα). Λόγω του Lockdown, παραμένουν κλειστά στην Εύβοια, ενώ ο δήμος Χαλκιδέων, επεκτείνει το κλείσιμο στα ειδικά σχολεία, για τις επόμενες τρεις ημέρες. Κλειστά καις τους δήμους Θήβας και Λιβαδειάς. Φθιώτιδα και Ευρυτανία, παραμένουν κλειστά σήμερα.

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Οι περιφέρειες Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς και Γρεβενών, ανακοίνωσαν πως θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες, για σήμερα και αύριο.

ΠΥΡΓΟΣ: (Κλειστά για σήμερα και για αύριο αναμένονται νέες αποφάσεις).

ΛΕΣΒΟΣ: (Κλειστά σήμερα και αύριο).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο