ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΒΑΤΗ, ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΟΑΣΘ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Τραυματισμός 61χρονης γυναίκας, σημειώθηκε σήμερα το πρωί, σε αστικό λεωφορείο της γραμμής 14 στη Θεσσαλονίκη, όταν για άγνωστη αιτία εξερράγη το κολάρο του καλοριφέρ και της προκάλεσε έγκαυμα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το ζεστό νερό, που κυκλοφορούσε στον σωλήνα του καλοριφέρ, πετάχτηκε ξαφνικά στα πόδια της γυναίκας, με αποτέλεσμα, να προκληθεί το έγκαυμα.

Στο εν λόγω λεωφορείο-το οποίο κινούνταν επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη-την στιγμή του ατυχήματος, επέβαιναν περίπου 15 άτομα. Αμέσως-μόλις έγινε αντιληπτό το ατύχημα-το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε και κλήθηκαν στιγμιαία οι αρχές.

Η 60χρονη, μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο εφημερεύον Παπανικολάου, ώστε να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή συντήρηση οχημάτων του ΟΑΣΘ, Γιάννη Σαββίδη, δεν τίθεται θέμα παλαιότητας του αστικού λεωφορείου, ενώ προσέθεσε παράλληλα ότι το συγκεκριμένο όχημα, συντηρήθηκε στις 29 Ιανουαρίου φέτος.

Η υπόθεση διερευνάται από τις ανακριτικές αρχές του Αστυνομικού Τμήματος της Τούμπας-Τριανδρίας, ενώ διενεργείται παράλληλα και πραγματογνωμοσύνη, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της έκρηξης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο