ΔΕΔΔΗΕ:ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ, ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΜΗΔΕΙΑ»!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Μηδενική χρέωση των τελών Δικτύου Διανομής, για τον μήνα Φεβρουάριο, θα πραγματοποιηθεί στους καταναλωτές που δεν είχαν ρεύμα, λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας με την ονομασία «Μήδεια», ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ, ύστερα από την παρέμβαση του Πρωθυπουργού της χώρας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός μάλιστα ζήτησε ελάφρυνση στους λογαριασμούς των νοικοκυριών, «αναγνωρίζοντας την ταλαιπωρία χιλιάδων νοικοκυριών, που επλήγησαν από την πρωτοφανή κακοκαιρία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, αποφάσισε να αφαιρέσει από τους λογαριασμούς τη Χρέωση Δικτύου Διανομής, που αντιστοιχεί στον μήνα Φεβρουάριο».

«Η Χρέωση Δικτύου Διανομής θα αφαιρεθεί από όλους τους λογαριασμούς πελατών  που επλήγησαν, ανεξάρτητα από τον προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε ακόμη πως «ο ΔΕΔΔΗΕ θα αφαιρέσει το ποσό που αναλογεί στη χρέωση αυτή από τους λογαριασμούς των συγκεκριμένων πελατών και θα το αποστείλει στους προμηθευτές».

Επίσης ότι «η παραπάνω μείωση θα ενταχθεί στους λογαριασμούς, που θα λάβουν οι καταναλωτές στο επόμενο διάστημα, ανάλογα με τον κύκλο τιμολόγησης του κάθε προμηθευτή».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο