ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΧΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕΓΚΑΝ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Την οριστική τους αποχώρηση από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα, ανακοίνωσε το πριγκιπικό ζεύγος Χάρι και Μεγκαν.

Το ζευγάρι είχε αποφασίσει να απομακρυνθεί για ένα δοκιμαστικό διάστημα 12 μηνών από τα πριγκιπικά του καθήκοντα. Η οριστική αποχώρηση από τα καθήκοντα αυτά ανακοινώνεται λίγο πριν από την εκπνοή αυτής της 12μηνης περιόδου.

Σημειώνεται επίσης ότι οι επίτιμοι στρατιωτικοί τίτλοι του 36χρονου Χάρι και οι τίτλοι βασιλικής αιγίδας οργανισμών που έχουν απονεμηθεί στον ίδιο και στην 39χρονη σύζυγό του «θα αναδιανεμηθούν μεταξύ των εργαζομένων μελών της βασιλικής οικογένειας».

Σε δήλωση που εκδόθηκε εξ ονόματός τους αναφέρεται ότι οι Σάσεξ παραμένουν αφοσιωμένοι στο καθήκον και στις υπηρεσίες τους προς το Ηνωμένο Βασίλειο και τον υπόλοιπο κόσμο και ότι έχουν προσφέρει τη συνεχιζόμενη βοήθειά τους στους οργανισμούς που υποστηρίζουν, ακόμα και χωρίς επισήμους τίτλους. «Μπορούμε όλοι να ζήσουμε μια ζωή υπηρεσίας. Η υπηρεσία είναι οικουμενική», σημειώνουν.

Η Βασίλισσα ωστόσο Ελισάβετ, εξέφρασε την βαθιά της λύπη για την εξέλιξη αυτή, καθώς ο Χάρι και η Μέγκαν, παραμένουν ως τα πολυαγαπημένα μέλη της οικογένειας, όπως ανακοίνωσε χαρακτηριστικά.

Προ ημερών το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι η Δούκισσα του Σάσεξ είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο