ΚΟΡΙΤΣΙΑ….Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ!!!(ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ,ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΑΡΘΡΟ ΓΝΩΜΗΣ:ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Ένας από τους αξιόλογους και πολυτάλαντους sexy νέους τραγουδιστές, του σύγχρονου λαϊκού-ελαφρολαϊκού τραγουδιού, που μπήκε δυναμικά- από την πρώτη ημέρα της εμφάνισής του- στο προσκήνιο και κατέκτησε τους πάντες, τόσο με την αξεπέραστη ομορφιά του, όσο και με τα υπέροχα-μοναδικά τραγούδια του, είναι αναμφισβήτητα ο πασίγνωστος Κώστας Μαρτάκης.

ΤΑ ΑΝΕΜΕΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Γεννημένος στις 25 Μαίου του 1984, στον Κορυδαλλό της Αττικής, τα περισσότερα χρόνια τα έζησε στο Παλαιό Φάληρο, αφού εκεί μεγάλωσε.

Ξεκίνησε δειλά-δειλά το 2006, να συμμετάσχει στο μουσικό reality Dream Show και να γίνεται γνωστός στο ευρύ κοινό.

Το καλοκαίρι του ίδιου έτους, κυκλοφορεί το πρώτη του δισκογραφία με τίτλο «Πάντα Μαζί», από την Sony Music και αρχίζει  αμέσως να κατακτά τους ακροατές του.

Ένα χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο του 2007, κυκλοφορεί την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ανατροπή».

Το 2008 κυκλοφορεί το «Φίλα με» για να έρθει να συναντήσει-λίγο αργότερα- τον δισκογραφικό δίσκο με τίτλο «Πιο Κοντά», όπου ανέβασε ακόμη περισσότερο τον «πήχη της δημοφιλείας του»!!!!

Το 2014, έρχεται η μεγάλη δισκογραφική του επιτυχία. Ο δίσκος του με τίτλο «Αν κάπου κάποτε», γίνεται πλατινένιος και από την επόμενη χρονιά ξεκινούν οι συνεργασίες του με τα μεγάλα-πλέον-ονόματα από τον χώρο του μουσικού καλλιτεχνικού στερεώματος: Γιάννης Πλούταρχος και Παντελής Παντελίδης, είναι ενδεικτικά δύο μεγάλα ονόματα, της αρχικής του συνεργασίας.

2016 και κυκλοφορεί ο δίσκος του με τίτλο « Σύνορα», όπου από την πρώτη στιγμή γίνεται Χρυσός και Πλατινιένος, αφού αγαπήθηκε τόσο πολύ από το ευρύ κοινό που βρισκόταν δίπλα του, κάθε φορά που πρότεινε μια νέα του δισκογραφική δουλειά.

Έτσι από το 2006 μέχρι και το 2016, είχε και συνεχίζει να έχει ανεπτυγμένη δισκογραφία, με μεγάλη απήχηση στους fans του και όχι μόνο.

Δεν υπήρξε χρονιά, που ο Κώστας Μαρτάκης να μην έχει κυκλοφορήσει ένα τραγούδι και να μην έχει γίνει μεγάλη επιτυχία: «Δυο Φωτιές» το 2017, «Πάρε ένα τηλέφωνο» το 2018, «Αν είσαι Έρωτας» το 2019 και ο «Άλλος Άνθρωπος» το 2020.

Μέχρι που φέτος κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Δε Μπορεί» και έκανε από την πρώτη στιγμή, θραύση τόσο στο μουσικό καλλιτεχνικό στερέωμα, όσο και στους fans του.

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

Μερικά από τα μοναδικά του τραγούδια, τα οποία έγιναν γνωστά και είναι διαχρονικά είναι: Θέλω Επειγόντως Διακοπές, Χειροκροτήστε Την, Κανένας Άλλος, Always And Forever, Πάντα Θα Γυρίζω Εκεί, Πιο Κοντά, Γλυκό Κορίτσι, Ως Τα Χριστούγεννα, Κορίτσι Για Φίλημα, Mamacita Buena feat Claydee, Τα Καλοκαιρινά Τα Σ’ Αγαπώ, Sex Indigo, Αν Κάπου Κάποτε, Μόνος Μου, Αν Είσαι Έρωτας  και πολλά άλλα.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΩΣ:ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ,ΕΡΜΗΝΕΥΤΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ, ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ, «ΗΘΟΠΟΙΟΥ».

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, ο πολυπράγμων Κώστας Μαρτάκης, συμμετείχε και σε διάφορα μουσικά reality show της TV, τόσο σε ρόλο Διαγωνιζόμενου, Ερμηνευτή, όσο και σε ρόλο Κύριου Παρουσιαστή,Παρουσιαστή  Backstage,του Συμπαρουσιαστή, ενώ παράλληλα συμμετείχε ως Guest Star και σε διάφορα σίριαλ, καθώς και ως Παρουσιαστής παιχνιδιών στην TV.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ:

  • Dream Show (ALPHA)-Διαγωνιζόμενος,
  • Mad Video Music Awards (ALPHA)-Eρμηνευτής
  • Your Face Sounds Familiar (ANT1)-Διαγωνιζόμενος
  • Ελληνικός Τελικός Eurovision (NEPIT)-Διαγωνιζόμενος
  • MadWalk-The Fashion Music Project (ANT1)-Ερμηνευτής
  • Dancing with the stars( ANT1)-Παρουσιαστής Backstage
  • Super Buzz! (Epsilon)-Παρουσιαστής
  • Καλημερούδια” (MEGA)-Συμπαρουσιαστής
  • Στο Ράφι”(Εpsilon)-«Ηθοποιός».
  • MadWalk-The Fashion Music Project (ALPHA)-Ερμηνευτής

Να μην ξεχνάμε πως ο Κώστας Μαρτάκης, έλαβε και διάφορα τιμητικά Βραβεία, που τον ανέδειξαν ακόμη περισσότερο ως καλλιτέχνη και τον έκαναν ακόμη πιο ισχυρό στον χώρο του τραγουδιού.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

  • 2007 – Mad VMA – Πρωτοεμφανιζόμενος Καλλιτέχνης Της Χρονιάς Για Το Τραγούδι “Ναι”
  • 2007 – New Wave Festival – Βραβείο People Are Talking
  • 2008 – 19η Θέση Στη Λίστα Με Τους Πιο Sexy Άντρες Του Κόσμου για το κανάλι E! Entertainment της Αμερικής
  • 2014 – World Music Awards
  • 2014 – Mad VMA – Καλλιτέχνης Της Χρονιάς Για Το Τραγούδι “Αν Κάπου Κάποτε”
  • 2017 – Super Music Awards – Μπαλάντα Της Χρονιάς – Για Το Τραγούδι “Πάντα Θα Ζείς”

ΠΗΓΗ:WIKIPEDIA

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο