ΛΑΜΠΕΡΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ “YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR ALL STARS ”!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ, το πολυσυζητημένο show «Your Face Sounds Familiar», μέσα απ’ τις οθόνες μας, του τηλεοπτικού καναλιού ΑΝΤ1.

Το show ξεκίνησε χθες Κυριακή στις 21:00μ.μ., για 7η συνεχή σεζόν και ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακό, απ’ ότι περιμέναμε.

Την έναρξη της βραδιάς έκανε η μοναδική παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου και ήτανε πανευτυχής, καθώς φέτος οι διαγωνιζόμενοι ήταν όλα τα Αστέρια(All Star), που πέτυχαν και κατόρθωσαν να βγουν πρώτοι, στα προηγούμενα show των χρόνων.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε μάλιστα πολύ συγκινημένη, καθώς από το 2013 που ξεκίνησε να παρουσιάζει το συγκεκριμένο show, δήλωσε πως έχει συνδεθεί με αυτό απίστευτα.

Η κριτική επιτροπή απαρτιζόταν από τους: Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια.

Οι συμμετέχοντες-διαγωνιζόμενοι-στο μουσικό reality μεταμορφώσεων-ήταν στο σύνολο 10 και απαρτίζονταν από τους: Θανάση Αλευρά, Κώστα Δόξα, Λευτέρη Ελευθερίου, Κρατερό Κατσούλη, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐα Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατή.

Οι συμμετέχοντες-κατά την διάρκεια των 14ρων εμφανίσεών τους- έχουν την δυνατότητα να ενσαρκώσουν μια περσώνα(μέσω μεταμφίεσης), είτε πρόκειται από τον χώρο του τραγουδιού-ανεξαρτήτως συνόρων-, είτε από τ ον χώρο της υποκριτής, ερμηνεύοντας ένα εκπληκτικό τραγούδι, σε κάθε εμφάνισή τους.

Στην χθεσινή βραδιά, εντυπωσίασε κοινό και κριτική επιτροπή, ο Λευτέρης Ελευθερίου, που μας άφησε άφωνους-κρατώντας μας αμείωτο το ενδιαφέρον μας, χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές γέλιου-κάνοντας  μια εξαιρετική- μαγευτική  εμφάνιση, ενσαρκώνοντας τον Constantine Cullen, που έχει ερμηνεύσει το τραγούδι «Τραγίλα».

Να σημειωθεί ότι το show έκανε πρεμιέρα, ύστερα από δύο απανωτές αναβολές, καθώς υπήρχαν κρούσματα στον σταθμό covid.

Στο show ακόμη, όλοι όσοι βρίσκονται εντός του σταθμού, έχουν περάσει από διαγνωστικά Test Covid.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο