“ΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ”, ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕΓΚΑΝ & ΧΑΡΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ!!!-ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!-ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Σε καταιγιστικές αποκαλύψεις προχώρησαν το ζεύγος Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν, στην συνέντευξη που παραχώρησαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ, κάνοντας εξομολογήσεις, που δεν θα πίστευε κανείς να ακούσει.

Η Μέγκαν μάλιστα αποκάλυψε, πως είχε αυτοκτονικές τάσεις, εξαιτίας των δυσχερειών που επικρατούσαν στο παλάτι και όσον αφορά τον τρόπο μεταχείρισης, τόσο των μελών της βασιλικής οικογένειας, όσο και των Μέσων Ενημέρωσης.

Αποκάλυψε πως τις σκέψεις της, τις είχε κρυφές από τον σύζυγό της, καθώς δεν θα ήθελε να γινόταν η αιτία, να ξαναζήσει ο σύζυγός της, μια δεύτερη τραγωδία, σαν αυτή του χαμού της μητέρας του, το 1997 στο δυστύχημα του Παρισιού.

«Αισθανόμουν ντροπή να το πω εκείνη τη στιγμή και ντροπή να το παραδεχτώ στον Χάρι, ειδικά επειδή γνωρίζω, πόση απώλεια έχει υποστεί, αλλά παράλληλα ήξερα, εάν δεν το έλεγα, ότι δεν θα ήθελα να ζήσω πια», τόνισε χαρακτηριστικά η Μέγκαν Μάρκλ.

«Βρέθηκα σε ένα πολύ σκοτεινό μέρος και δεν ήξερα τι να κάνω… ανησυχούσα ότι η ιστορία με τη μητέρα μου επαναλαμβάνεται. Δεν μπορώ να φανταστώ τι περνούσε η μητέρα μου μόνη της, όλα αυτά τα χρόνια πριν», υπογράμμισε ο Πρίγκιπας Χάρι.

Το ζεύγος, δεν παρέλειψε να καταλογίσει ευθύνες στα μέλη του παλατιού, κι’ ότι ανησυχούσε για το χρώμα του δέρματος του νεογέννητου.

«Τους μήνες που ήμουν έγκυος, είχαμε παράλληλα τη συζήτηση “δεν θα του δοθεί ασφάλεια, δεν θα του δοθεί τίτλος”, αλλά και ανησυχίες και συζητήσεις, σχετικά με το πόσο σκούρο μπορεί να είναι το δέρμα του, όταν γεννηθεί»… Ενδεχομένως, τι θα σημαίνει(για το παλάτι) και πως θα μοιάζει», ανέφερε η Μέγκαν στην συνέντευξή της.

«Αυτή τη συζήτηση δεν θα τη μοιραστώ ποτέ… Σοκαρίστηκα!!!»…, τόνισε ο Πρίγκιπας Χάρι.

VIDEO ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΑΝΤ1
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙK ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΤ1 ΕΛΛΑΔΑΣ & TO ANT1NEWS.GR

«Ήταν μόλις είχαμε παντρευτεί και όλα άρχισαν πραγματικά να γίνονται χειρότερα και κατάλαβα ότι όχι μόνον εμένα δεν με προστάτευαν, αλλά ότι ήταν πρόθυμοι να πουν ψέματα, για να προστατεύσουν τα άλλα μέλη της οικογένειας», είπε η Μέγκαν.

«Ήμουν απελπισμένος, απευθύνθηκα εκεί που έπρεπε για βοήθεια, αλλά δεν την έλαβα… Η οικογένειά μου κυριολεκτικά με απέκοψε οικονομικά»!, τόνισε χαρακτηριστικά ο Χάρι.

Το Πριγκιπικό Ζεύγος, ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του, από τα Βασιλικά του Καθήκοντα, μίλησε εφ’ όλης της ύλης στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Όπρα, λύνοντας την σιωπή του.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο