ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ & ΚΕΪΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ!-“Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΤΡΑ”!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Περιπλέχθηκαν-ακόμη περισσότερο-οι φήμες, περί διαμάχης μεταξύ Μέγκαν και Μίντλετον, όταν η σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι, αποφάσισε να αποκαλύψει, στην καταλυτική συνέντευξη που παραχώρησαν το πριγκιπικό ζεύγος στην Όπρα Γουΐνφρεϊ-όλα όσα συνέβαιναν στο παλάτι και «χαλούσαν» την διάθεσή της.

Το σκηνικό φημολογείται πως εκτυλίχθηκε πριν από τον γάμο της Μέγκαν Μάρκλ, με τον Πριγκιπα Χάρι, όταν ειπώθηκε πως η δούκισσα του Sussex έκανε την Κέϊτ Μίντλετον να κλάψει.

Στην συνέντευξη όμως που έδωσε στην Όπρα, αποδεικνύονται οι αντίθετες κινήσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευση ενός αποκαλυπτικού ρεπορτάζ στο Harper’s Bazaar, αποκαλύπτεται ότι η Μέγκαν, έστειλε email, με τον μεγάλο καβγά της με την Κέϊτ.

Ο βασιλικός συντάκτης Omid Scobie, ο οποίος είναι ο συγγραφέας της βιογραφίας του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, ανέλυσε περαιτέρω ένα περιστατικό, με πρωταγωνίστριες τις δύο νύφες, της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

“ΤΟ –EMAIL ΤΗΣ ΜΕΓΚΑΝ”:

Είναι πλέον γνωστό ότι Μέγκαν και Μίντλετον, δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους, αφού διαφωνούσαν ακόμη και για τα φορέματα των λουλουδιών, που θα έβαζαν στον γάμο τους, η Μέγκαν με τον Πρίγκιπα Χάρι το 2018.

Το περιβόητο email, η Μέγκαν το έστειλε σε έναν από τους βοηθούς της, αναφέροντας πως η βασιλική οικογένεια, δεν συνέβαλε στο να καταλαγιάσει  τις φήμες για τα περιστατικά που συνέβαιναν, αν και διέψευσε κάποιους ψευδείς ισχυρισμούς, για άλλα μέλη της οικογένειας.

Προτού οι Μέγκαν και Χάρι απομακρυνθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, φημολογείται πως το παλάτι, ζήτησε από το ζευγάρι, να υπογράψει σχετική δήλωση, αναφέροντας πως ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, δεν εκφοβίζει το ζευγάρι.

 Τότε η Μέγκαν, φέρεται να αρνήθηκε στον βοηθό της, να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο, αναφέροντας πως δεν θα έχει πλέον νόημα, να γίνει κάτι τέτοιο.

Έτσι οι φήμες οργίασαν ακόμη περισσότερο από τα Μέσα, αφήνοντας να εννοηθεί πως επικρατεί ένα αγεφύρωτο  χάσμα, ανάμεσα στις δύο νύφες, τις βασιλικής οικογένειας, με ανείπωτες διαστάσεις διαμάχης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο