ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΧΑΡΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΛΟΦΟ”!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Με έναν συγκινητικό πρόλογο, στο παιδικό βιβλίο με τίτλο «Νοσοκομείο στο Λόφο», τίμησε για άλλη μια φορά την απώλεια της μητέρας του Νταϊάνα, ο Πρίγκιπας Χάρι.

Μια αναφορά προς όλα τα παιδιά του κόσμου, που έχουν βιώσει την απώλεια της μητέρας τους και μια στήριξη ταυτόχρονα, πως ποτέ δεν θα μείνουν μόνα τους, αφού εκεί έξω, θα υπάρξουν οι … συμπαραστάτες της ζωής.

Το παιδικό παραμύθι με τα τίτλο «Νοσοκομείο στο Λόφο», είναι ένα βιβλίο που απευθύνεται σε παιδιά που έχασαν τους γονείς τους, κατά τη διάρκεια της πανδημίας και ο ίδιος θέλησε να μεταφέρει τη δική του εμπειρία, με ένα συγκινητικό κείμενο.

Το «Νοσοκομείο στο Λόφο» είναι η ιστορία ενός νέου ανθρώπου που προσπαθεί να προσαρμοστεί στην ιδέα, ότι η μητέρα του που ήταν στην πρώτη γραμμή στα νοσοκομεία, κατά τη διάρκεια της πανδημίας έχει πεθάνει.

Το «Νοσοκομείο στο Λόφο», είναι μία ιστορία που “μιλά” σε όλα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν το πένθος, αλλά και την απώλεια ενός τόσο κοντινού προσώπου και γι’ αυτό ο δούκας του Σάσεξ, θέλησε να το στηρίξει προσωπικά.

Ο Πρίγκιπας Χάρι, έχασε την μητέρα του, σε ηλικία 12 μόλις ετών και αυτό τον στιγμάτισε, για όλα τα υπόλοιπά του χρόνια:

“Εάν διαβάζεις αυτό το βιβλίο επειδή έχασες τον γονιό σου ή κάποιο αγαπημένο πρόσωπο σου, κι ενώ εύχομαι να μπορούσα να σε αγκαλιάσω αυτή τη στιγμή, ελπίζω αυτή η ιστορία να μπορεί να σου παρέχει την παρηγοριά ότι δεν είσαι μόνος” .

“Όταν ήμουν νεαρό αγόρι, έχασα τη μαμά μου. Εκείνη τη στιγμή δεν ήθελα να το πιστέψω ή να το αποδεχτώ και άφησε μια τεράστια τρύπα μέσα μου. Ξέρω πως αισθάνεσαι και θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι με την πάροδο του χρόνου αυτή η τρύπα θα γεμίσει με πολλή αγάπη και υποστήριξη. Όλοι αντιμετωπίζουμε την απώλεια με διαφορετικό τρόπο, αλλά όταν ένας γονιός πάει στον παράδεισο, μου έχουν πει ότι το πνεύμα τους, η αγάπη τους και οι αναμνήσεις τους δεν πάνε. Μένουν για πάντα μαζί σου και μπορείς να τις κρατήσεις για πάντα. Ανακάλυψα ότι αυτό είναι αλήθεια”, ανέφερε επιγραμματικά στον πρόλογό του.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο