ΕΠΙΤΑΞΗ ΙΔΙΩΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ,ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Σε επίταξη ιδιωτών γιατρών, προχώρησε το Υπουργείο Υγείας σήμερα στην χώρα μας, ύστερα από τις δραματική κατάσταση που συμβαίνει με τις κλίνες στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας μας και τις πολλαπλές διακομιδές ασθενών με Covid-19, που συμβαίνει καθημερινώς.

Η επίταξη αφορά 61 γιατρούς και τις εξής ειδικότητες γιατρών: Παθολόγων, Πνευμονολόγων και Γενικών Ιατρών στην Αττική, σύμφωνα με αναφορά του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, στα social media.

«Το Υπουργείο Υγείας απηύθυνε επί εβδομάδες πρόσκληση – έκκληση προς τους ιδιώτες ιατρούς, για την ενίσχυση των Νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. στο τρίτο σφοδρό κύμα της πανδημίας COVID-19.Δυστυχώς, πολύ μικρός αριθμός ιδιωτών ιατρών προσήλθε. Τους ευχαριστούμε».

«Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις έκτακτες συνθήκες και την επιτακτική ανάγκη περίθαλψης των συνανθρώπων μας, το Υπουργείο Υγείας προβαίνει σε επίταξη προσωπικών υπηρεσιών ιατρών των ειδικοτήτων Παθολόγων, Πνευμονολόγων και Γενικών Ιατρών στην Αττική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Υγείας, στην ανάρτησή του.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο