«Η ΠΡΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ» ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΧΑΡΙ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Την πρώτη του δουλειά, κατάφερε να κατακτήσει ο Πρίγκιπας Χάρι, ύστερα από την πρόσφατη αποχώρησή του, από τα βρετανικά-βασιλικά καθήκοντα.

Η σχέση της εργασίας του, είναι άμεσα συνυφασμένη με την ανάληψη καθηκόντων, μεγάλης εταιρείας, που σχετίζεται με την καθοδήγηση ατόμων, στον τομέα της ψυχικής υγείας.

Συγκεκριμένα  επρόκειτο να είναι στέλεχος σε startup της Silicon Valley και σύμφωνα με την Wall Street Journal, θα τεθεί επικεφαλής της εταιρείας BetterUp Inc., της διαδικτυακής εταιρείας «καθοδήγησης και ψυχικής υγείας».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αναμένεται να συμμετάσχει σε πρωτοβουλίες, συμπεριλαμβανομένων αποφάσεων στρατηγικής ανάπτυξης νέων προϊόντων, φιλανθρωπικές συνεισφορές, και να υποστηρίξει δημόσια θέματα που σχετίζονται με την ψυχική υγεία.

«Σκοπεύω να συμβάλλω στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων. Η καθοδήγηση παρέχει ατελείωτες δυνατότητες για προσωπική ανάπτυξη, αυξημένη ευαισθητοποίηση και μια γενικότερη καλύτερη ζωή», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Πρίγκιπας Χάρι,

Ο πρώην Πρίγκιπας Χάρι, απεκάλυψε πως από παλιότερα σχεδίαζε να ασχοληθεί, με τα θέματα της ψυχικής υγείας των ανθρώπων κι ότι η συσχέτισή του με το αντικείμενο είναι άμεση, αφού-εδώ και μερικούς μήνες-χρησιμοποιεί προσωπικά την εφαρμογή της BetterUp και έναν καθοδηγητή.

«Συνδέθηκα με τον καθοδηγητή μου, ο οποίος, ειλικρινά, είναι πραγματικά φοβερός και μου έδωσε πάντα υγιείς συμβουλές και μια νέα προοπτική, η οποία είναι τόσο πολύτιμη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της BetterUp Alexi Robichaux, δεν αποκάλυψε της λεπτομέρειες, σχετικά με τη σύμβαση εργασίας του Χάρι ή τον τρόπο πληρωμής του.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο