ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ,ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Απεργούν σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου, οι εργαζόμενοι των λαϊκών αγορών της πόλης μας, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, Σωματείων-Επαγγελματιών Παραγωγών, των Λαϊκών Αγορών, Μακεδονίας Θεσσαλίας-Θράκης.¨

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ:

«Δυστυχώς η αδιαλλαξία της κυβέρνησης δεν αφήνει άλλα περιθώρια. Αποδείχτηκε , ότι ο διάλογος που ήθελε, ήταν προσχηματικός, καθώς οι αποφάσεις είχαν παρθεί από νωρίς. Απλά ήθελαν να δείξουν, για τις εντυπώσεις, ότι έχουν καλή διάθεση να συζητήσουν».

«Συζήτηση στην οποία όμως δεν αλλάζουν την βασική φιλοσοφία του νομοσχεδίου. Δηλαδή ξεπούλημα των πάγκων μας, παραχώρηση των θέσεων μας στα μεγάλα συμφέροντα, σταδιακή συρρίκνωση των λαϊκών αγορών ώστε να είναι απόλυτα ελεγχόμενες.

«Αυτό θέλουν να κάνουν, αυτή είναι η αποστολή τους. Χρέος μας είναι να τους σταματήσουμε. Χρέος μας είναι να δώσουμε τον αγώνα μας.Ένας αγώνας που δεν αφορά μόνο εμάς, αλλά ολόκληρη την κοινωνία.  Γιατί αυτοί είναι που κρατάνε τις λαϊκές αγορές ανοιχτές για πάνω από 90 χρόνια. Και είμαστε σίγουροι, πως σε αυτόν τον αγώνα, θα μας στηρίξουν».

«Καλούμε όλους τους συναδέρφους να συμμετέχουν στην απεργία. Επίσης όλα τα σωματεία να αποφασίσουν από μόνα τους την μορφή των κινητοποιήσεων τους».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο