ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: «Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Γεγονός αποτελεί πλέον, η επάνοδος της Ελένης Μενεγάκη, στις οθόνες μας, μέσα απ’ το τηλεοπτικό κανάλι MEGA, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

Απ’ την παρθενική της εμφάνιση στο “Κοκτέϊλ” το 1992 και την μετ’ έπειτα στα “Μπακούρια”, η Ελένη Μενεγάκη, επέστρεψε στο κανάλι, από το οποίο ξεκίνησε, κάνοντας τα “πρώτα” της τηλεοπτικά βήματα, ως συμπαρουσιάτρια τότε του Γιώργου Πολυχρονίου, στο τηλεοπτικό παιχνίδι «MEGA BANCA» μέσα απ’ το οποίο έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, καλωσόρισε την star παρουσιάστρια, μέσω μιας ανακοίνωσης.

«ΤΟ MEGA ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

«Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο