ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΕΛΙΣΑΒΕT!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Την αναγκαστική της επιστροφή, στα βασιλικά της καθήκοντα, «σχεδιάζει» η Βασίλισσα Ελισάβετ, ύστερα από την 8ήμερη απουσία της, λόγω του θανάτου του συζύγου της, πρίγκιπα Φιλίππου.

Της ημέρα της ταφής του πρίγκιπα, εκτιμάται πως το φέρετρό του θα μεταφερθεί-για την τελετή-εντός μικρής απόστασης από τον ναό.

Στην κηδεία του, αναμένονται να παρευρεθούν έως και 30 άτομα, καθώς και όλα μέλη της βασιλικής οικογένειας απ’ την τελετή, επρόκειτο να λείψει, ο πρωθυπουργός, Borris Johnson.

Η ίδια, φιλοξένησε μια τελετή στο Windsor Castle, με αφορμή την συνταξιοδότηση του Earl Peel, ο οποίος πρόκειται να αποχωρήσει από τον ρόλο του Lord Chamberlain.

Εκτιμάται πως η βασίλισσα συνάντησε τον Earl Peel, για να της παραδώσει τη θέση, που πλέον θα μεταφερθεί στον πρώην αρχηγός τη MI5, Andrew Parker.

Η τελευταία υποχρέωση του Peel θα είναι η διοργάνωση της κηδείας του πρίγκιπα Φίλιππου, το Σάββατο 17 Απριλίου στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor, στον ίδιο μάλιστα χώρο, που είχε γίνει ο γάμος του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο