Η ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΜΕΝΙΟΥ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ ΣΤΗ ΓΑΔΑ-Η ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Στην προσαγωγή του πασίγνωστου τηλεπαρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη και δύο άλλων σεσημασμένων ατόμων, προχώρησε η Ασφάλεια Αττικής, ύστερα από καταγγελίες και σοβαρούς ισχυρισμούς που έλαβε, από τον γνωστό Δημοσιογράφο και εκδότη του Documento Κώστα Βεξεβάνη, για στήσιμο «συμβόλαιου θανάτου» εναντίων του.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του Δημοσιογράφου, ο πασίγνωστος παρουσιαστής εμπλέκεται σε σκηνοθετημένες επιθέσεις -εναντίων του-εντός της οικίας του, καθώς ευθύνεται και για τους πυροβολισμούς κατά των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία.

Στο σπίτι του πασίγνωστου παρουσιαστή, διεξήχθη ανάλογη έρευνα από τις αστυνομικές αρχές, μέσα απ’ την οποία έγινε κατάσχεση ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλων αντικειμένων, προκειμένου να διαπιστωθούν, αν ευσταθούν όλες οι πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Οι δύο προσαχθέντες(άτομα με ποινικό παρελθόν, για εκβιάσεις και άλλα αδικήματα) βρίσκονται ήδη στην Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας, στο Μέγαρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου εξετάζονται για τους πυροβολισμούς εναντίον των αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία, καθώς και αν έχουν σχέση με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο