Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΜΕΝΙΟΥ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ-ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΝ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ;-ΠΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ;

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Ποινική δίωξη για 2 κακουργήματα και 7 πλημμελήματα, ασκήθηκε σε βάρος του πασίγνωστου παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη.

Το κουβάρι του νήματος ξετυλίχθηκε, όταν οι τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ του Μένιου Φουρθιώτη και τον εμπλεκόμενων στην υπόθεση, τα «αποκάλυψαν» σχεδόν όλα, με αποτέλεσμα να είναι καταπέλτης για τον γνωστό παρουσιαστή.

Ακολούθησαν  οι ομολογίες-στις αρχές-των συμμετεχόντων στην υπόθεση, που ήταν «καυστικές», σε βάρος του Μένιου, παράλληλα με τα ντοκουμέντα που ανακάλυψαν οι αρχές στις οικίες που διερευνήθηκαν, με το πόσο των 30χιλιάδων ευρώ.

Η δίωξη αφορά κακουργήματα της ηθικής αυτουργίας, σε διακεκριμένη παράβαση του νόμου περί όπλων και για ηθική αυτουργία σε έκρηξη.

Συγκεκριμένα τον βαραίνουν οι εξής κατηγορίες πλημμελημάτων: Σύσταση συμμορίας, ηθική αυτουργία σε οπλοχρησία, Ηθική αυτουργία σε κατοχή εκρηκτικών, ηθική αυτουργία σε διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απόπειρα εκβίασης, ψευδής καταγγελία, πρόκληση για την τέλεση αδικήματος.

Μαζί του κατηγορούνται και άλλοι τρεις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, καθώς διώκονται και αυτοί για τα εξής(δίωξη κατά περίσταση για): τρία κακουργήματα: απόπειρα ανθρωποκτονίας, έκρηξη και διακεκριμένη παράβαση του νόμου περί όπλων. Επίσης για τα εξής έξι πλημμελήματα: Σύσταση συμμορίας, οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση, οπλοκατοχή, κατοχή εκρηκτικών, διακεκριμένη φθορά, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο